A látogatás című dán horrorfilm két évvel ezelőtt szép köröket futott, hála a remek castingnak, a hátborzongató atmoszférának és a lassan építkező feszültségnek. A siker szele hamar eljutott a tengeren túlra, pontosabban az Egyesült Államokba, ahol a népszerű Blumhouse stúdió feje, Jason Blum rögtön lecsapott az alkotás jogaira, és az előkészületek annyira gyors ütemben zajlottak, hogy idén szeptemberben meg is kapjuk az amerikai remake-et a zseniális James McAvoy-jal a főszerepben. Hozzá csatlakozik még Scoot McNairy és Mackenzie Davis, a filmet pedig A fekete ruhás nőt jegyző James Watkins rendezte.

A friss előzetest látva értette a dolgát, bár a forgatókönyvírók (akik egyébként az eredeti verziót is szövegezték) nemrégiben tett nyilatkozata – hogy egy kevésbé erőszakos verziót szerettek volna készíteni a filmjükből, amiben nem sérülnek meg gyerekek – némi aggodalomra adhat okot, de az átdolgozás akár még jól is elsülhet, ha az új ötletekkel elérik a kívánt célt.

A Szádra ne vedd! szeptember 12-én érkezik a hazai mozikba, és bár a Blumhouse is lőtt már bakot, reméljük, hogy ez a film inkább a jobban sikerült produkciók közé fog beállni.