A logisztikai folyamatok során ugyanis csomagolás nélkül az áru porosodik, különböző szennyeződések ronthatják a minőségét, illetve a mechanikai sérüléseknek is ki van téve.

Csúszásgátló papír és fólia

Ha több terméket vagy tömeges árut raklapra, dobozba, ládába csomagolsz, az egyes rétegek közé célszerű csúszásgátló papírt vagy fóliát helyezni. Ezeket különböző vastagságban és méretben is megrendelheted a Mű-Pack Webáruház csúszásgátlók kategóriájából.

mupack.jpg

A csúszásgátló papír újrahasznosított anyagból készül, két oldalán csúszásgátló bevonattal van ellátva. A lapos, tartós ívek könnyű felhasználást tesznek lehetővé, és nagyfokú rögzítő tulajdonsággal rendelkeznek.

A csúszásgátló fóliák 65 mikron vastagságú, közepes sűrűségű polietilénből készülnek, így 100 százalékban újrahasznosíthatóak. Az átlátszó, higiénikus, vízálló anyag magas csúszásgátló tulajdonsága révén megakadályozza a raklapon lévő áru elmozdulását, illetve a termékek közé pozicionálva azok összeütődésből adódó sérülését. Flexibilitása könnyű felhasználást tesz lehetővé. 

A csomagolás nem elhanyagolható 

A profi csomagolás a vevők alapvető elvárásai között szerepel, hiszen azt szeretnék, hogy a megrendelt termék megfelelő állapotban érkezzen meg hozzájuk. Vannak olyan cégek, amelyek megszabják a beszállítóiknak a csomagolás jellegét, és olyan csomagolást kérnek, ami nekik a legpraktikusabb termék felhasználást teszi lehetővé. A Mű-Pack Webáruház csomagolástechnikai megoldásai megfelelnek minden vevői követelménynek.

A csomagolás olyan költsége a vállalkozásodnak, amit nem érdemes megspórolni, hiszen az elkészült termék minőségének megőrzése, így eladhatósága múlik rajta. A vállalkozást nemcsak a termék megfelelősége minősíti az üzleti partnerek szemében, hanem a csomagolási megoldások is.

Ha az általad gyártott vagy forgalmazott termék úgy érkezik meg a vevőhöz, hogy a csomagolóanyag félig leszakadt róla, vagy szemmel láthatóan minden hulladékot felhasználsz a termék csomagolására, nem fogják stabil partnernek gondolni a vállalkozásod, és nem küldenek megrendelést számodra. 

Környezetbarát csomagolóanyagok

Ma már egyre gyakrabban az is elvárása a vevőknek, hogy a felhasznált csomagolóanyagok illeszkedjenek a modern hulladékgazdálkodási folyamataikba: környezetbarát, esetleg lebomló anyagból készüljenek, vagy újrahasznosíthatóak legyenek. Ezzel jelentős mértékű, felesleges költséget tudnak elkerülni.

Az említett webáruházban megrendelhető csomagolóanyagok ezt a feltételt is teljesítik. A cég külön figyelmet fordít arra, hogy az ökológiai lábnyomát csökkentse, így például visszagyűjti és újrafelhasználja a strechfóliák papírcsévéit, valamint a dobozát, hogy a csomagolás ne váljon felesleges hulladékká.

Ha tehát professzionális, környezetbarát csomagolástechnikai megoldást keresel céged számára, érdemes körülnézned a Mű-Pack Webáruház széles termékkínálata között.