• 2023 őszén kerülhet képernyőre a School Spirits a Paramount Plus műsorán
  • List, a diáklány a purgatóriumból próbál visszatérni a Földre más eltűnt diákok oldalán
  • A szövetkező fiatalok élén a nyolcvanas években eltűnt barátságos sztárfocista szelleme áll

A Paramount Plus egyelőre nem rendelkezik olyan széleskörű lefedettséggel, mint versenytársai, a Disney+, a Netflix, az HBO Max és az Amazon Prime Video. A szolgáltató ezért igyekszik célzott tartalmakkal, felnövéstörténetekkel megközelíteni a tizenéves és fiatal felnőtt korosztályt. Ennek első lépéseként debütált a Stranger Things sztárja, Gaten Matarazzo közreműködésével készült Honor Society a platform kínálatában. Hamarosan pedig hasonló sorozat gyártásba fognak másik feltörekvő színésszel a stábban.

School Spirits

A Cobra Kai-ból ismert Peyton List alakítja majd a School Spirits főhősét, a List nevű középiskolás lányt, aki csapdába esik a túlvilágon. Mindenképp szeretne visszatérni a Földre, ezért a purgatóriumban rekedt diákokkal kezdik kutatni eltűnésük körülményeit. A szövetkező fiatalok élén a nyolcvanas években eltűnt barátságos sztárfocista szelleme áll, akit Milo Manheim (Zombik filmek) alakít majd. 2023 őszén debütál a sorozat az alapjául szolgáló képregénnyel párhuzamosan.

peyton-list.jpg
(Peyton List, a közelgő sorozat főszereplője. A kép forrása: 21Motoring)

Honor Society

A név kötelez: Honor ambiciózus végzős gimnazista, akinek legfőbb célja, hogy bekerüljön a Harvardra. Három diáktársával kell megküzdenie, hogy megkaparintsa a hőn áhított ajánlást osztályfőnökétől. Az élet azonban váratlan fordulatot vesz, ugyanis a hősnő beleszeret riválisába. Alább láthatjátok a Paramount idén debütált filmjének előzetesét.