• A Black Adam az év legnézettebb filmje Maxon
  • Legalábbis a The Hollywood Handle információi szerint
  • Mindezt úgy, hogy a jegypénztáraknál megbukott az alkotás
  • És még az értékelései sem túl fényesek

A VOD és a streaming manapság elég sok film számára jelenthet végső kapaszkodót, hiszen ha egy alkotás netán megbukik a mozikban (erre azért elég sok példa akad), az otthoni megtekintések száma még mindig javíthat egy picit a renomén – legutóbb például a Flash – A Villám alkotói örülhettek ennek a jelenségnek, bár a mérleg nyelvét még ez sem billentette a pozitív irányba. A Dwayne Johnson főszereplésével készült Black Adam is hasonló cipőben jár, mert bár a 393 millió dolláros összbevétel sajnos nem igazán találkozott a stúdió elképzeléseivel (a Forbes szerint körülbelül 560-600 millióra lett volna szükség a nullszaldóhoz, viszont az egykori pankrátor már egészen mást állít), ám a VOD-nak köszönhetően rögtön az élvonalba került tavaly novemberben.

A DCEU meglehetősen rossz kritikákat kapott (a nézők valamivel jobban szerették) blockbustere pedig streamingen is hasít, legalábbis a The Hollywood Handle szeptember 6-án közzétett posztja szerint, amelyben azt állítja az oldal, hogy eddig a Black Adam az év legnézettebb filmje Maxon (idehaza még HBO Max néven fut a platform). A kommentek alapján eléggé megoszlanak a vélemények azzal kapcsolatban, hogy mennyire megérdemelt a siker, mindenesetre tény, hogy ha a mozijegy árát nem is nagyon akarták kifizetni az emberek, otthon azért kifejezetten sokan adtak esélyt a filmnek – ez persze nem lesz elég ahhoz, hogy DC új vezetősége meggondolja magát a karakterrel kapcsolatban.

Figyelem! Szeptember 4-10. között a Don Pepe weboldalán a "pcguru20" kóddal 20% kedvezménnyel tudtok 26 cm-es pizzát rendelni, az "esport15" kóddal pedig 15% kedvezményt kaptok a 32 cm-es pizzákra.