Kevesebb, mint egy hónapra vagyunk Michael Keaton visszatérésétől Beetlejuice-ként. Tim Burton 1998-ban készült kultklasszikus horror-vígjátékának folytatása szeptember 5-én robban be a magyar mozikba, a marketinggépezet pedig ezerrel pörög: a gótikus ’80-as évek nosztalgiájával, a Bee Gees és az Air Supply slágereivel, valamint akciófigurákkal, ruhakollekcióval, illetve Funko Pops figurákkal vezetik fel a bio-ördögűző feltámadását. Ebbe a buliba szállt most be a Regal Cinemas nevű mozihálózat egyedi kiadású popcornvödörjeivel, amelyekkel kiszeretne hasítani magának egy saját szeletet a 2024-es Nagy Popcorntartó Háborúból olyan versenyzők után, mint a Dűne: Második rész, a Deadpool & Rozsomák, no és persze az Alien: Romulus.

A kollekcióban összesen három vödör található. Az első a film ikonikus kötetét, a Nemrég Elhunytak Kézikönyvét ábrázolja (természetesen ki is lehet nyitni), a második Beetlejuice sírkövének kicsinyített mása, a jól ismert démoni csontvázakkal (a kukoricát a „vödör” hátsó részében tárolhatjuk), az utolsón pedig a főszereplőt láthatjuk a hátborzongató homokféreg formában, ami úgy öleli körül a vödröt, mintha egyenesen az életet akarná kicsikarni a pattogatott kukoricából.

Az impozáns és részletes kidolgozású popcorntartókat csak és kizárólag a már előbb említett Regal Cinemas mozijaiban lehet megvásárolni az Egyesült Államokban.