A Konzolok Szervizének ajánlásával bemutatunk 10 olyan perifériát, melyek közül bármelyiket bátran ajánlhatunk bármely játékosnak, legyen szó egérről, billentyűzetről, vagy headsetről. A közel sem teljes listában három gyártó több árkategóriát lefedő termékeit találjátok, melyek közül mindenki megtalálhatja az ínyére (vagy pénztárcájához) valót.

AULA Storm

Az AULA Storm játékhoz tervezett fejhallgatóban a funkcionalitás párosul a kényelemmel az igazi játékosok igényeinek kielégítésére. Minden egyes találatot megérzel, köszönhetően a fülkagylók rezgésének minden durva basszusnál. A fejpánt auto beállítása kiváló illeszkedést garantál minden alkalommal, a fülpárnák lágyak és kellemes viseletet nyújtanak egy hosszabb játékmenet alkalmával is, a harisnyázott kábel pedig garantáltan nem törik meg. A fejhallgató rendkívüli megvilágításal lett tervezve, és természetesen nem maradhat el a beépített hangerőszabályzás és a felhajtható mikrofon sem.

Megnézem!

ksz-aulastorm.jpg

AULA Prime Gaming

Az AULA Prime Gaming fejhallgatót kifejezetten a legjobb játékélmény elérésére fejlesztették, megfizethető áron. Tisztán hallani lehet vele minden egyes kis hangot és jó zajszigeteléssel is rendelkezik, a beépített hangerőszabályzó és mikrofon mellől a háttérvilágítás sem hiányozhat. A fejhallgató tartós anyagból készült, így könnyedén elviseli a napi játék okozta terhelést. Végül, de nem utolsó sorban, viselete kényelmes, mert az állítható, puha fejpánt és fülpárnák mellett alig több, mint 240 grammot nyom az egész készülék.

Megnézem!

ksz-aulaprime.jpg

Aula Dragon Deep

Az AULA Dragon Deep Gaming billentyűzet ideális választás elhivatott játékosoknak, akik értékelik a funkcionalitást és a kényelmet. A lézergravírozott billentyűk a három féle háttérvilágításnak köszönhetően jól láthatók a sötétben, ha a játék hevében rádöntenéd az italodat, akkor sem kell aggódni: a billentyűzet vízálló, így bármilyen véletlenül köntött folyadék nem okoz kárt benne. A billentyűzeten van játék kapcsoló üzemmód, multimédiás gyorsbillentyűk és persze csuklótámasz is, mely garantálja, hogy fáradhatatlan lesz a játék!

Megnézem!

ksz-auladragondeep.jpg

Razer Kraken 7.1

A Razer Kraken 7.1 V2 magával ragadó térhatású hangzású játékélményt nyújt, mindig hallani fogod, hogy honnan jön az ellenség, és merre van a csapatod, hogy pontosan célozhass. Továbbá teljesen testre szabható a Razer Synapse-szal, így meghatározhatod a hangcsatornák számodra legjobb elhelyezését. A teljesen lecsatolható mikrofon aktív zajszűréssel rendelkezik, hogy mindig tisztán hallhassák szavaidat, zajosabb környezetben is. A Razer Kraken 7.1 bauxit-alumíniumból készült kerete könnyű, rugalmas, és rendkívül tartós, maga a fejpánt pedig a kiegyensúlyozott súlyelosztásra és a csökkentett húzóerőre lett tervezve, hogy maximalizálja a kényelmet a hosszú játékmenetek során.

Megnézem!

ksz-razerkraken71.jpg

Razer Kraken USB

A játékban minden hallhatóvá válik a kifinomult virtual surround sound engine használatával elért lenyűgöző térhatású hangzással, amely a Razer Surround kalibrációs szoftverrel testre szabható. Egy felhajtható, zajmentes mikrofon biztosítja a hogy ne csak te hallj tisztán, hanem téged is jól halljanak, a teljesen beállítható fejpánt és zárt plüss fülpárna mindig biztosítják a tökéletes illeszkedést és a mindig kényelmes viseletet. A letisztult, egyszerű dizájnt még jobban feldobja az elmaradhatatlan háttérvilágítás.

Megnézem!

ksz-razerkrakenusb.jpg

Razer DeathAdder Elite

A DeathAdder Elite eSport minőségű optikai érzékelővel lett felszerelve, amely ténylegesen 16000 DPI és 450 hüvelyk/másodpercre képes. Arra tervezték, hogy újra az előírásoknak megfelelően pontos és gyors legyen, 99,4%-os érzékelőjével a legjobbak közé tartozik.A Razer DeathAdder Elite teljesen új Omron mechanikus egérkapcsolókkal rendelkezik, melyek a leggyorsabb válaszidőt biztosítják a és akár 50 millió kattintást is bírnak. Az ergonomikus kialakitású külsőn összesen hét programozható gomb kapott helyet, így gyakorlatilag minden igényt kielégít.

Megnézem!

ksz-razerdeathadder.jpg

Razer Hammerhead V2

A Razer Hammerhead az alapoktól újra lett tervezve teljesen új megjelenéssel és lapos stílusú kábelekkel, felfrissített extranagy 10 mm-es dinamikus hangszórókkal. A magas minőségű ház lehetővé teszi a fokozott akusztikát, míg az új lapos stílusú kábelek elősegítik a kényelmes használatot és a rendezett tárolást út közben. A mellékelt három pár fülillesztékkel és az opcionális kétkarimás kiegészítővel a Razer Hammerhead fokozott passzív zajszűrést nyújt, és gyakorlatilag bármilyen fülhöz tökéletesen illeszkedik.

Megnézem!

ksz-razerhammer.jpg

Asus Cerberus headset

Az Asus Cerberus nagy teljesítményű, 60 mm-es hangsugárzói ütős basszust, teljes méretű, 100 mm-es műbőr fülpárnái pedig jobb zajszigetelést és kényelmes visletet biztosítanak. Egyedi, dupla mikrofonos megoldása (egy a hangerőszabályzóban; másik a bal kagylóról levehető) minden igényt kielégít. A játékokhoz a Cerberus egy irányérzékeny mikrofonrudat is kapott. A nem kívánt háttérzajt szűrő, finom szivacs borítású mikrofon tiszta hangátvitelt tesz lehetővé. Az ASUS tervezői sokáig finomhangolták a fejpántot is, hogy az éppen megfelelően kiegyensúlyozott erővel szorítson így a headset hosszabb viselet után is kényelmes marad.

Megnézem!

ksz-asuscerberus.jpg

Asus Strix Wireless

Az Asus Strix Wireless gaming headset azonnali audioátvitelt tesz lehetővé, mivel 2,4 GHz-es vezeték nélküli technológiája a Bluetooth headseteknél kisebb késleltetésű kapcsolatot biztosít. A headsettel a akár 15 méternyire a PC-dtől is mindent jól hallhatsz, ráadásul 10 óránál is tovább játszhatsz egyetlen feltöltéssel. A ROG Strix Wireless dupla-antennás kivitele automatikus interferenciavédelmet kínál a stabil kapcsolat érdekében, még nehezen fogható Wi-Fi jel esetében is. A 7.1-es surround hangzás segítségével kiválóan hallod az összes lövés és lépés pontos helyzetét, míg a rugalmas mikrofon zajmentes, tiszta kommunikációt kínál.

Megnézem!

ksz-asusstrix.jpg

Asus Cerberus mechanikus billentyűzet

Az Asus Cerberus egy professzionális mechanikus játékos billentyűzet magyar kiosztással, kimondottan játékosoknak fejlesztve. A billentyűzet 70 millió leütést garantáló Kaihua mikrokapcsolókkal és 100% anti-ghosting (NKRO) funkcióval lett felvértezve, hogy mindig minden lenyomott billentyű parancs rögzítésre kerüljön. A programozható makrógombokkal és multimédiás gyorsbillentyűkkel, bármit, bármikor könnyedén végrehajthatsz egyetlen mozdulattal. A masszív fém aljzat és csúszásmentes borítás garantálja, hogy még hirtelen mozdulatoknál is a helyén marad a billentyűzet. A millió színben pompázó, állítható intenzitású RGB LED háttérvilágítás már csak hab a tortán.

Megnézem!

ksz-asuscerberusbill.jpg