Idén nyáron a Riot Music egy új műfajban is megvetette a lábát, a Sessions: Vi az évről évre egyre népszerűbb lo-fi világába kalauzolta el a hallgatókat. Most egy új albummal, a Sessions: Dianaval folytatja a Riot Music, amit elkezdett. A chill-music kategóriába tartozó album tökéletes választás, hogyha az ember szeretne kicsit pihenni, egy nyugodtabb tudatállapotba kerülni. De ugyanennyire jó választás lehet a tartalomgyártóknak is, ugyanis a Sessions: Diana teljes mértékben creator-safe, ami azt jelenti, hogy a monetizált tartalmakban is copyright problémák nélkül használható.

sessionsdianabanner.jpg

Ez nem véletlenül van így, a Riot Music küldetésének érzi, hogy olyan zenékkel lássa el a gamer és nem gamer közösséget, amik megkötések nélkül bárkinek elérhetőek és használhatóak.

“Több, mint egy évvel ezelőtt ígéretet tettünk arra, hogy igyekszünk enyhíteni a tartalomgyártókra nehezedő nyomást, amikor copyright problémákkal szembesülnek. A Sessions a mi ígéretünk, és nagy örömmel osztjuk meg a következő albumot! Bízunk benne, hogy a Diana dreamstate hangulata inspirálja a streamereket, videósokat, alig várjuk, hogy kreatív alkotásokban köszönjön vissza a Diana egyedi hangzása.” - mondta ToaDunn, a Riot Music vezetője.

A Sessions: Diana már elérhető Youtube-on, Spotify-on, Apple Music-on és más zene streaming platformokon.