• Készül az új Rockstar játék
  • Leghamarabb 2017-ben jöhet
  • Még nem tudni, mi lesz az
  • Talán Red Dead, talán GTA, talán Agent, talán Max Payne, talán valami új…

A Take-Two aktuális gazdasági konferenciáján tudtuk meg, hogy a Rockstar hamarosan bejelenti az új és izgalmas projektjeit, ám most kiderült, hogy az a hamarosan nincs annyira közel, mint azt talán sokan gondolták.

Strauss Zelnick tisztázta a korábbi kijelentést mondván leghamarabb 2017-ben fog új játékkal jelentkezni, pontosabban a 2017. április elsejéig tartó, aktuális gazdasági évben nincs semmilyen új Rockstar játék betervezve. Ezt mellesleg alátámasztja az, hogy jövő áprilisig úgy számítanak, hogy az összes bevétel 75%-át a 2K Games hozza majd, a maradékot pedig a Rockstar, azaz tényleg nincs új játékuk.

Persze, az igazi kérdés nem is az, hogy mikor fog megjelenni az újonc, hanem, hogy mi lesz az. A kézenfekvő válasz a Red Dead Redemption folytatása/előzménye, már csak azért is, mert erről nem is olyan rég kiszivárgott némi információ.

Nyilván még azt sem zárhatjuk ki, hogy az Agent feltámad, a névfoglalást ugyanis meghosszabbították, valamint előkerül pár kép, vagy ott a Max Payne, aminek kapcsán nehéz elképzelni, hogy egyetlen játék miatt vették meg. Illetve természetesen a GTA 6 is készülődhet, vagy valami teljesen új. Jövőre kiderül…

rockstar-games-logo.jpg