• Jövő héten érkezik a játék
  • Igen masszív tárhely-igénnyel

November 10-én jelenik meg a Call of Duty: Modern Warfare 3, de akik előrendelték a Vault Edition kiadást, már tegnap belevethették magukat a kampányba. A közösségi médiában megosztott nyilatkozatában az Actvision azt részletezte, hogy a Call of Duty: Modern Warfare 3 hatalmas tárhely-igényét a "megnövekedett mennyiségű tartalom" indokolja, amik már első naptól fogva elérhetők lesznek – ez magában foglalja a zombi-módot (ami open-world lett), a Modern Warfare 2-ből átvett tartalmak támogatását, valamint a jelenlegi Call of Duty: Warzone térképfájlokat.

"A Call of Duty fájljait a COD HQ indítómenüjének Fájlok kezelése (Manage files) részében éritek el" – jegyzi meg az Activision. "Ez magába foglalja azt a lehetőséget is, hogy eltávolíthatsz bizonyos tartalmakat, amelyekkel nem játszol aktívan". Szóval ha csak a multi miatt veszed meg a Modern Warfare 3-at, akkor elég, ha csak azt teszed fel. Ha a sztori érdekel, akkor kihagyhatod a multit és a Warzone-t. És a korábbi játékok esetében is így volt, szóval nem meglepő, hogy a kiadó ezúttal is alkalmazza. Viszont ha az egész pakkot fel akarod tenni mindenestül, akkor ott elkell már a hely! Egyes PS5-játékosok szerint közel 240 GB-ra lesz szükséged, ha minden egyes tartalmat a konzolodon akarsz látni – ez azért gombócból is sok!

Vadonatúj missziókra és masszív többjátékos-élményre számíthatsz a Call of Duty: Modern Warfare 3-ban, amit most a kosárba dobhatsz a Konzolvilágnál!