A Blizzard múlt hónapban tett kijelentése szerint a fejlesztők a Gamescomra különleges bejelentéssel készülnek. Hogy a frissen bejegyeztetett The Dark Below cím ehhez kapcsolódik-e, azt sajnos nem tudni, mert a csapat nem fűzött eleddig kommentárt a dologhoz.

A találgatásoknak remek táptalajt nyújt Mike Morhaime, a Blizzard elnöke és társalapítója hónap elején tett kijelentése, amely szerint a fejlesztőcsapat a Gamescomon a jövőre PS4-re is megérkező Diablo 3-mal kapcsolatban jelent be majd valamit. Ebből már kikövetkeztethetjük, hogy talán egy Diablo-kiegészítőről lehet szó. Ugyanakkor az sem lenne meglepő, ha a The Dark Below egy eljövendő World of Warcraft küldetéslemez címe lenne, mert a Dark Below kifejezést említi a Blizzard nem kanonizált kézikönyve Ozumanttal kapcsolatban.

A választ az augusztus 21-ével kezdődő Gamescomon kapjuk meg, de addig is, adja magát a kérdés: ti minek örülnétek, ha a The Dark Below cím egy új World of Warcraft kiegészítőt, egy Diablo 3 küldetéslemezt, vagy egy teljesen új Blizzard-játékot takarna?

A Blizzard levédette a The Dark Below címet

A leírásból annyi kiderül, hogy egy online játékról van szó. Bár ez a Blizzardnál annyira nem meglepő.