Akkor nekem az lehet a baj hogy én mindig megtalálom elsőre ezt a alakváltót és miután átváltozott tach-á egyből őt végeztem ki.
Ezután viszont én hiába kaszabolgatnám a kis férgeket.....viszont ez a 3db doboz ez még megoldható lenne.
KÁBÉ-ra ez a doboz merre van?
köszi
Ja-ja oorrkk Mester, ja-ja teljesen máshogy fogja látni
További kellemes és eredményekben gazdag téritgetést
Végre nem vagyok HK
Mondjuk nem volt olyan rossz...főleg a lánszórás hiányzott már régóta
Jelenleg még van melóm dögigel, de majd érteSith-etek mindenkit hogy hogy végeztem a tesókkal......azt hiszem Bastilával beiktatok egy kis sétát....főleg űrsétát
A Tatooine-on amikor már megtaláltad a térképet és megint elindulsz a hajótól a sivatag felé, akkor j szokás szerint leszólit egy Twivek a suhanó iroda környékén.Ad majd egy adat tárolót.Ezt elfogadva kezdetét veszi a bérgyilkos széria bolygókat átszelő küldetés sorozata.Előszőr Hulas-nál kell jelntkezni a Manaan-on( egyedül) ott lesz ahol Rolandhoz kell menni, a korlát közelében.Ha beszél vele utána a többi már jön magától...............
Én most végeztem a Kashyyyk-on( vele is).....majd legközelebb a térkép közelében tegyétek el fegyvereket és járkálgassatok fegyvertelenül .....a támadás után , már lehet a fegyvert használni.......többször kell majd eltenni a fegyvert egyébbként ....majd vissza a suhanókhoz...
Egyébbként én mindent megcsináltam itt a Kashyyykon, de amiért jöttem ezért a sörnyák akármiért ,ezt nem találtam egyedül.....
nem tudja ezt valamelyik Mester hogy kinél van a nyák?
Gratula egyébbként Brillians Mester a végigvitelhez
Örülök neki hogy tetszett......a kerámia lapok miatt azonban erősen ajánlom hogy kezdjél egy új karaktert ...persze az oldalamon
Üdv Darth Laci Bá
U:i: HK- vagyok jelenleg ...ráadásul nem csak itt
Végre kijátszottam a játékot Istenkirálycsászár game
Moody: én nem kaszaboltam senkit Malak-on kívül Am. semmi különöset nem tudtam meg ott
szerk.: meséljetek már erről az alakváltóról pls. Fogalmam sincs, hogy mi az vagy, hogy mit csinál.
Végre betört a sötétség a topicba
Gratula mindenkinek
Tom.ee Mesternek a végigvitelhez főleg ....
oorrkkk Mester téritő munkájához szintén hatalmas gratula
Moody Mester megérzésében , én is osztozom
Brilians jedi lovag szintén gratula : én javasolnám is matematikai Nobel dijra persze ez csak vicc, nem megsértődni
Darth Laci Bá pdig megérkezet a Kasyyykra. cél a sörnyák begyűjtés .....a térkép az nem izgat egyáltalán...jó azért az alakváltóval is végezni fogok, de nem akarom megkötni Darth Laci Bá kezét
Hát megint végigjátszottam a kotor 1-et de újra jóként én már csak ilyen menthetetlenül Jedi vagyok a kettöben még szeretek gonoszkodni de az nem nekem való.
A "H" betűhöz csak annyit : fuss végig jobb oldat majd nem rálépve bal oldat hosszában utánna keresztben és kész is most kíséleteztem ki
Mi ez valami barlangrajz?
Ez valami bug lenne?
Hát erre nem sok tanácsot tudok adni...
Moody: Te csak ne gondolkodj
Na: engem meg megint halálra dicsértek
Nem izgat mondjuk egyáltalán...mert ugy se érzek semmit
Sztem nem bug... Print screen-eztem és nem látszottak a képen a dolgok
Aki tudja, hogy hogy kell átmenni/végigjutni rajta az írja meg PLS. Köszönöm.
Ui.: Korriban-on nem úgy alakultak a dolgok ahogy szerettem volna: Mindenkit kinyírtam
Malachor-nál voltam és jött az a kis kép ahol láttam MIra-t és mellet volt még 1 állatka is mire oda érek Mira halott és ki lehetett zsebelni mint a többi hullát
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.