Én Malakot nagyon hasonló módon intéztem el,de lightsideosként inkább körbe rohangásztam,és néha beszúrtam neki a karddobással.Fogócska volt,ha elkapott,nagyon megszivatott,de én gyorsabb voltam. Szégyen a futás,de hasznos.
Én is menekültem, de Malak barátunk érdekes módon, mikor már nagyon messze voltam tőle, magfordult, és miután még egy kicsit tovább szaladtam, egyből szembe találtam magam vele. Általában az ilyen esetekben erővilám áldozata lettem.
Én Malakot nagyon hasonló módon intéztem el,de lightsideosként inkább körbe rohangásztam,és néha beszúrtam neki a karddobással.Fogócska volt,ha elkapott,nagyon megszivatott,de én gyorsabb voltam. Szégyen a futás,de hasznos.
mindenki így csinálja, csak nem merik sokan bevallani egyébként azok a nagyon erős viperyne, vagy mittoménmá mien pajzsok sokat segítenek, traya ellen is akár
Hát ez tényleg nehéz lesz így. Nekem a cspatomban Kreia, Visas meg én voltam, de ekkor már volt fénykardom. Na, de csak így tovább Padawan!
Köszönöm a biztatást mester.Kardom az nekem is van,csak ez a két mihaszna ne lenne.A gömb-öt még gyogyitani se lehet.BRA, egy kész rémálom.Padawan távozik.A hétvége legyen veletek.
Ujra visszatértem,mert megkaptam az űzenetet Tobin-tól.Sajna ez a csapat eloszts nem valami áttekinhetö ,igy most Visas+a kis gömb+a soha sehová nem vitt Aton gyengiti a csapatomat mert azt hittem hogy másik csapatba rakosgatom őket.Mindegy legalább nehezebb lesz.Padawan távozik.
Hát ez tényleg nehéz lesz így. Nekem a cspatomban Kreia, Visas meg én voltam, de ekkor már volt fénykardom. Na, de csak így tovább Padawan!
Ujra visszatértem,mert megkaptam az űzenetet Tobin-tól.Sajna ez a csapat eloszts nem valami áttekinhetö ,igy most Visas+a kis gömb+a soha sehová nem vitt Aton gyengiti a csapatomat mert azt hittem hogy másik csapatba rakosgatom őket.Mindegy legalább nehezebb lesz.Padawan távozik.
ÜDV!
CZIBIKLASZLO: Szívesen. Nem tudom biztosan,hogy jól válaszoltam-e a kérdésedre,mert már nagyon de nagyon régen játszotam a KOTOR 2-vel,de az biztos hogy valami ilyesmiről volt szó.
Vagy azután,hogy először vívtál vele,és ATTON elmond róla bizonyos dolgokat(többek között azt is,hogy már viselte ezeket a sebeket),vagy amikor elbeszélgetsz vele,és ő mondja,hogy a mestere tette ezt vele(DARTH NIHILUS)asszem.
Ha véletlenül egyikse,akkor sorry.
Homályosan én is valamelyik beszélgetésre emlékszem,de erre nem vennék ciánt a számba.Amugy annyit beszélgettem mindenkivel hogy néha már azt se tudom kinek mit mondtam Ez nem panasz ,csak a valóság hű tükre Padawan távozik.Legyetek gonoszak
CZIBIKLASZLO: Szívesen. Nem tudom biztosan,hogy jól válaszoltam-e a kérdésedre,mert már nagyon de nagyon régen játszotam a KOTOR 2-vel,de az biztos hogy valami ilyesmiről volt szó.
Vagy azután,hogy először vívtál vele,és ATTON elmond róla bizonyos dolgokat(többek között azt is,hogy már viselte ezeket a sebeket),vagy amikor elbeszélgetsz vele,és ő mondja,hogy a mestere tette ezt vele(DARTH NIHILUS)asszem.
ÜDV!
czibiklaszlo: Visas-t szerintem azért nem lehet táncosruhába öltöztetni,mert vagy a hagyományaik tiltják ezt,de az is lehet,hogy amit mondott a beszélgetések alatt,hogy a testét hegek fedik.
De lehet hogy tévedek,majd aki tudja úgyis rácáfol.
Egek,mindenhol hegek Akkor még jó hogy csak harisnyába rohangál utánam Megint okosabb Padawan lettem.Köszönöm.
czibiklaszlo: Visas-t szerintem azért nem lehet táncosruhába öltöztetni,mert vagy a hagyományaik tiltják ezt,de az is lehet,hogy amit mondott a beszélgetések alatt,hogy a testét hegek fedik.
De lehet hogy tévedek,majd aki tudja úgyis rácáfol.
de amúgy volt wuki dzsedi asszem agen colar mestere vagy ayala secura
Pozandr: Légyszíves máskor próbáld meg egy hozzászólásban összefűzni a mondandódat, nem hatban egymás után pár percenként. A szabályzat tiltja a floodot. Most csak szóban figyelmeztetlek, de a legközelebbi szabályszegéskor már warnt kapsz.
Most ott tartok, hogy kiderült, hogy ki is vagyok valójában. Egy kicsit gonoszkodtam az elmúlt időszakban, de kezdek újra áttérni a jó oldalra. Tök jó volt amikor Bastillának azt mondtam, hogy csak azért hagytam, hogy kinozzák, mert csak látni akartam, hogy szenved. Na, az LOL volt.
Most a Sith kiképzőknél vagyok, vagyis, hogy pontosítsak a síroknál. Már csak egy Csillagtérkép kell!
Hanhaar alapból is gonosz Padawan, de sajnos nem csinlhatunk belőle sith tanítványt.
Hát ennek nem örűlők cseppet sem.A vuki örjöngés a kedvencem,mondjuk ez is szinte verhetetlen,hát még ha erő uralom birtokos is lehetne.Mindegy jól kigonoszkodom igy is magam és haladok elkerülhetetlen sorsom felé.Padawan távozik,legyetek gonoszak mesterek.
Padawan jelenkezik,ejnye-bejnye , lári-fári s valahány név a naptárban,bár nem vagyok halhatatlan de azt hiszem igyis szépen haladok.Jelenleg a gyik faj utolsó példányát vetettem hentelő bárdjaim elé és tártam fel ama tényt hogy e faj végleg kipusztult.Na jó használtam az erő villámokat is mint ahogy a mesterek tanácsolták.Egyébbként Hanharr-bol is lehet sith padawan-t fejleszteni,vagy csak ugy simán lesz egyre gonoszabb?
Hanhaar alapból is gonosz Padawan, de sajnos nem csinlhatunk belőle sith tanítványt.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.