Kérjük jelentkezz be!
Star Wars: Knights of the Old Republic

Star Wars KOTOR 1-2

A világ legjobb Star Wars játéka!
#226549 Vader nagyur 2008. június. 09. 18:08
Vader nagyur
#226480 :: czibiklaszlo (2008. június. 09. 14:58)
Gondolom majd itt is körbe-körbe fogok rohangálni mint a tökét vesztett kutya Visas sem nagyon akar bejönni,mondjuk ezeket a bombákat se sok kedvem van lerakni.Bár lehet hogy a bombákat kéne ,utána meg gyorsan lelécelni.Majd végeztek vele a robbanások Padawan távozik.
Egyszerűen rá kell uszítanod a két társadat, és te is püföld illetve szórj erővillámokat Nihilusra.
#226461 Vader nagyur 2008. június. 09. 14:07
Vader nagyur
#226383 :: czibiklaszlo (2008. június. 09. 05:27)
Padawan jelenkezik jelenleg2 bombát elhelyeztem és in vagyok a hid előt ahol az édes kis Visas azt mondja -most még gyüjthetek erőt.Nem tudom mire számit .Kicsit még időzők az ajtó előtt és azon gondolkodom,milenne ha gyorsan be majd gyorsan vissza ugérnék és az ajtó tuloldalárol támogatnám a segitőimet Padawan távozik.
Ne félj Padawan, nem lesz olyan vészes a hídon. Sőt akár úgy is fogalmazhatnék, hogy könnyű lesz.
#226329 Vader nagyur 2008. június. 08. 21:16
Vader nagyur
#226287 :: czibiklaszlo (2008. június. 08. 20:19)
Padawan jeletkezik.Legközelebb Bao-t én is beavatom a tanitványok küzdelmes életének eseményeibe.Jelenleg Tobin ismét halot,mondjuk ajánlom neki hogy mostmár tényleg örökálomra adja időkőzben penészgombára emlékeztető ocsmány fejét,mert szinte már csak Tobin-nal kell foglalkoznom.Ráadásul olyan szivos csávó lett hogy miközben ez a édes Visas adot neki a dupla pengéjű sebtapaszgyártojábol én addig ion repesz plazma és miegymás gránátok valamint háborgo-tengerre jellemző mennyiségü erőhullámot zuditottam rá és és még igyis eltartot egy ideik amig megadta magát a remélem végleges halálnak.Padawan távozik.csaó.
Bao-t érdemes sithé nevelni, mert mikorra teljesen gonosz lesz, akkor olyan lesz a feje, mint Darth Maul-nak.
#226287 czibiklaszlo 2008. június. 08. 20:19
czibiklaszlo
#226273 :: ferdzso (2008. június. 08. 20:00)
én Attont, és Bao-t csak akkor viszem ha azt akarom, hogy tanítványaim legyenek (és akarom), Bao hatásosabb, viszont Atton nem csöndes. a másik csapattárs meg sidetól, bolygótól, és hangulattól függ. vagy kreai, canderous, vagy visas. hk-t ritkán viszem magammal, G0-t0-t meg gyűlölöm, irritál
Padawan jeletkezik.Legközelebb Bao-t én is beavatom a tanitványok küzdelmes életének eseményeibe.Jelenleg Tobin ismét halot,mondjuk ajánlom neki hogy mostmár tényleg örökálomra adja időkőzben penészgombára emlékeztető ocsmány fejét,mert szinte már csak Tobin-nal kell foglalkoznom.Ráadásul olyan szivos csávó lett hogy miközben ez a édes Visas adot neki a dupla pengéjű sebtapaszgyártojábol én addig ion repesz plazma és miegymás gránátok valamint háborgo-tengerre jellemző mennyiségü erőhullámot zuditottam rá és és még igyis eltartot egy ideik amig megadta magát a remélem végleges halálnak.Padawan távozik.csaó.
#226273 ferdzso 2008. június. 08. 20:00
ferdzso
én Attont, és Bao-t csak akkor viszem ha azt akarom, hogy tanítványaim legyenek (és akarom), Bao hatásosabb, viszont Atton nem csöndes. a másik csapattárs meg sidetól, bolygótól, és hangulattól függ. vagy kreai, canderous, vagy visas. hk-t ritkán viszem magammal, G0-t0-t meg gyűlölöm, irritál
#226252 Formido 2008. június. 08. 19:22
Formido
#226244 :: Vader nagyur (2008. június. 08. 17:34)
Hanharrt szerintem mindenhova vidd magaddal. Véleményem szerint a "leghatásosabb" csapat társaink közé tartozik. Kreiát pedig csak akkor állítsa be csapat társnak, ha már tud jópár erős mutatványt, és van fénykardja.
Én vagy hk-47- Visas vagy Hanharr-Visas, esetleg Mandalore-Visas.A többieket ritkán használom.Föleg Attont és Bao-durt, öket szinte sose viszem magammal.
#226178 Vader nagyur 2008. június. 08. 15:01
Vader nagyur
#226175 :: ferdzso (2008. június. 08. 14:46)
jah, az nagyon lol, bár nem nagy cucc
Tobin-nak tényleg nagyon dark side-os feje lesz.
#226175 ferdzso 2008. június. 08. 14:46
ferdzso
jah, az nagyon lol, bár nem nagy cucc
#226158 czibiklaszlo 2008. június. 08. 14:03
czibiklaszlo
Mester teljesen igazadvan.TEHÁT Vaklu a főgonosz ,aki jelenleg hálás és uralkodik.
-Kavar ,már nem kavar mert halot
-a királynő szintén halot
-Tobin szintén halot
Egyébbként Vaklu kiköpött GEORGE LUCAS ,mondjuk ehez semmi közöm Padawan távozik.
#226058 czibiklaszlo 2008. június. 08. 05:55
czibiklaszlo
#226002 :: Vader nagyur (2008. június. 07. 21:53)
Egyetértek. Az a fej...hihetetlen. Egyébként, akkor asszem összekevertem Vaklut, és Tobint, de tényleg abszolúte nem lényeges.
Mondjuk a királynőnek is kicsit hasonlo feje volt,előszőr még össze is kevertem őket.Végeredményben minegy mert mindkettővel végeztem,azon pár percen semmi sem mulik Padawan távozik,CSAÓ mesterek OffTOBEX a szemcsepp most láttam ugyhogy én sem emlékeztem jól
#225964 czibiklaszlo 2008. június. 07. 19:12
czibiklaszlo
#225956 :: Vader nagyur (2008. június. 07. 18:40)
Vaklu nem az az őszes hajú, kissé talán George Lucas-os fejű egyén aki ott lesz akkor, mikor bemegyünk a királynőhöz?
TOBIN,mester jelentem,Tobin,Átadtam neki a hatalmat és nagyon hálás.Alig várja hogy újra eggyütmüködhessen velem.Hát igen,ahogy menekült félte a rongyos kis életét a királynő elől érthető hogy hálás.Padawan távozikMondjuk ez a Tobin is olyan George Lucas-os ,de mit is várhatna az ember.PL a SW filmekben is valoszinüleg nem véletlen a LUC név LUCas után.Padawan távozik.
#225929 Vader nagyur 2008. június. 07. 17:01
Vader nagyur
#225908 :: czibiklaszlo (2008. június. 07. 15:18)
Vaklutékat támogattam,jelenleg végre a gonoszok uralkodnak.Egyébbként amikor berontottam a palotába választanom kellett hogy harci meditációval támogatom-e őket vagy belevetem magam a hArcokba.A harcokat választottam de ugy hogy a szokásos sarokba huzodok technikát alkalmaztam,ugyhogy alaposan lecsökkent mindkét banda A királynőnél viszont a kezembe vettem az irányitást és adtam az elbüvőlő pofikájának.Mondjuk elbirtam volna képzelni magamhoz láncolva táncos jelmezben Sajna ez nem sikerült.Padawan távozik.
Én is Vakluénak engedtem át a hatalmat az Oderonon. Sokkal nyereségesebb volt velük üzletet kötni.