Kérjük jelentkezz be!
Star Wars: Knights of the Old Republic

Star Wars KOTOR 1-2

A világ legjobb Star Wars játéka!
#228590 Tom.ee 2008. június. 15. 12:28
Tom.ee
Hát ha Padawan leadta a staféta botot akkor átveszem és én folytatom a harcot ! (bár én Jedi vagyok nem Sith na jó szürke Jedi )
Believe in yourself or no one else will!
#228586 czibiklaszlo 2008. június. 15. 12:23
czibiklaszlo
#228524 :: Vader nagyur (2008. június. 15. 10:23)
Vagy még új ellenfeleket, plusz egy újabb ezt folytató sztoriszálat. KOTOR III-mat akarunk!
Volt Padawan jeletkezik.Mesterek szeretnék köszönetet mondani az eddigi segitségerért,tanácsokért.Valamint az utolsó jeentésemet leadni.Végeztem és tényleg enyém az egész világ....vége Sajna. Ez van.
#228352 Vader nagyur 2008. június. 14. 18:21
Vader nagyur
#228341 :: ferdzso (2008. június. 14. 18:02)
lol, a kotor 2nek a vége a legnagyobb arconcsapás az egész világon egyébként Sionnal én is beszélgettem, és megbánásra kényszerítettem kár hogy nem lehet ténylegesen trayara uszítani
Hát igen, tényleg nagy kár, hogy Siont nem bírjuk megtéríteni, és úgy ráuszítani Trayara.
#228341 ferdzso 2008. június. 14. 18:02
ferdzso
lol, a kotor 2nek a vége a legnagyobb arconcsapás az egész világon
egyébként Sionnal én is beszélgettem, és megbánásra kényszerítettem kár hogy nem lehet ténylegesen trayara uszítani
#228340 czibiklaszlo 2008. június. 14. 17:57
czibiklaszlo
#228313 :: Vader nagyur (2008. június. 14. 16:31)
Meglehet, mindenesetre sok szerencsét Padawan a továbbiakban is! Mert nem lesz könnyű dolgod a következő, végső bossnál sem.
Köszönöm a biztatást Mester.Este idulok.Állitólag ez a harc lesz a végső...az enyém a világ
#228313 Vader nagyur 2008. június. 14. 16:31
Vader nagyur
#228312 :: czibiklaszlo (2008. június. 14. 16:24)
Padawan hazatért.Én rengeteget beszélgettem és többször töltöttem Sion-nál de annyit lehet elérni hogy meggyengiti az ember,mondjuk ez is siker de azért ez nem azt jelenti hogy halála után esetleg a nagy jedi paradicsomban végzi.Szerintem csak ennyit lehet nála elérni.
Meglehet, mindenesetre sok szerencsét Padawan a továbbiakban is! Mert nem lesz könnyű dolgod a következő, végső bossnál sem.
#228312 czibiklaszlo 2008. június. 14. 16:24
czibiklaszlo
#228300 :: Vader nagyur (2008. június. 14. 15:54)
Én is kinyírtam, csak előtte egy kicsit elbeszélgettem vele. Aztán utána Darth Trayat-val is ugyanezt tettem.
Padawan hazatért.Én rengeteget beszélgettem és többször töltöttem Sion-nál de annyit lehet elérni hogy meggyengiti az ember,mondjuk ez is siker de azért ez nem azt jelenti hogy halála után esetleg a nagy jedi paradicsomban végzi.Szerintem csak ennyit lehet nála elérni.
#228155 Vader nagyur 2008. június. 14. 09:30
Vader nagyur
#228147 :: wvvik (2008. június. 14. 09:00)
siont nagyon könnyü legyőzni és jó is lehet úgyértem hogy át lehet téríteni
Tényleg át lehet téríteni? Én csak egy kicsit elbizonytalanítottam, amitől rosszabbul küzdött.
#228147 wvvik 2008. június. 14. 09:00
wvvik
#227861 :: czibiklaszlo (2008. június. 13. 15:29)
Miért ,szerinted ezen túl tudja tenni magát az ember?
siont nagyon könnyü legyőzni és jó is lehet úgyértem hogy át lehet téríteni
#228126 czibiklaszlo 2008. június. 14. 05:44
czibiklaszlo
Padawan jeletkezik.Többször végeztem Sion-nal. Már kezdtem azt hinni benyeltem megint valami bug-ot.Lecsapom összerogy,erre megint felkell ,és igy tovább Már kezdtem aggodni.A végső dumája véget,mert kiváncsi voltam még egyszer kileheltettem a lelkét,igaz annál a menetnél szerencsém volt mert beakadt egy oszlophoz és mozdulni sem birt.Teljesen sértetlenül erővillámokkal ismét többször de megint elhalálozott.Mondjuk igy tényleg könnyü volt.Az első menetben azért körbe-körbe rohangáltam a vénfiúval Gondolom neki ebben nincs nagy tapasztalata mert többször leköröztem és szembefutottam vele. Bhuha éjszaka csak ugy forgolodtam,a szivbajt hozta rám az ocsmányfejével..Mindenesetre most léptem be az ajton hogy meglegyen a végső harc.Padawan távozik.Off ma egyébb teendők miatt nem tudom megtudok e küzdeni,de majd jelentkezem.CSAÓ Mesterek.
#227846 czibiklaszlo 2008. június. 13. 14:18
czibiklaszlo
Padawan jelentkezik.Ahoz hogy világos jedi legyek minimum az egész H.P. széria összes részének varázslója kevésnek bizonyulna Inkább a világos pontoktól tartok,mert ezek a párbeszédek néha igencsak kifognak az emberen
#227708 czibiklaszlo 2008. június. 13. 09:40
czibiklaszlo
#227701 :: Vader nagyur (2008. június. 13. 09:25)
Hát igen, sajnos. Pedig milyen király lenne már, ha ott is mindenki fölnézne rád, vagy éppen félne tőled.
Padawan jelenkezik.Nem szomorkodom ,egyébbként gömbikével most aktiváltam a valamiket,majd bezsebeltem a dicséreteket.Utána jött Go-to és egy világ omlott össze.Jelenleg a fogadó bizotságság közeledik,ha jól látom szép szines virágok vannak a kezünkben - de lehet hogy csak a lézerkardok távoli csóvályát látom Padawan távozik.
#227675 czibiklaszlo 2008. június. 13. 05:53
czibiklaszlo
Tomm.ee Padawan ,kitartás.Fog az menni,bizz az ösztöneidben.Egyébbként a sima köpenyemben végeztem a leges-legnagyobb höbörgő vadállattal és láttam saját magamat bemenni az épületbe disz-sorfal közt Na ezért megéerte ennyit küzködni.Remélem bennt is hasonló szeretetel fogadnak Most megkaptam az irányitást a kis-gömböc felett,remélem nem járok ugy vele mint mesebeli társa Padawan távozik.A hétvége legyen veletek.
#227448 Tom.ee 2008. június. 12. 16:20
Tom.ee
Éssss megvan az ezüst és a narancs és a viridián kristály és már csak Nar Shaada van hátra de ott csak egy rész a Mirás mekülöset nem birom megcsinálni
Believe in yourself or no one else will!
#227395 czibiklaszlo 2008. június. 12. 14:28
czibiklaszlo
#227382 :: Vader nagyur (2008. június. 12. 14:02)
Azt a nagyvadat nem olyan vészes legyűrni, csak fuss el előle, és amint van egy kis előnyöd adj neki erővillámmal. De a Trayus akadémián, tényleg szidni fogod az Obsidiant Padawan, ahogy Persian is írta.
Padawan jeletkezik.Köszönöm a tanácsokat este majd kiprobálom Off jelenleg a THIEF3-ban is el vagyok akadva a muzeumban és már másfélórája küzdök hősiesen.ON Mondjuk annyira nem szidom őket,de miért kell majd átkokat szornom rájuk?Vagy ez valami fő titok?Na gyerünkcsak a szerencsétlen Padawant is beavattni Én szenvedek vagy nem Tessék elárulni.Padawan távozik.
#227304 czibiklaszlo 2008. június. 12. 09:50
czibiklaszlo
Padawan jelentkezik.Időközben megtaláltam a negyedik hajót,deHA-JÓ-t akarnak a készitők ne kerüljenek elém,mert továbbra sem nyilt ki a nagy ajtó Viszont teljesen a legelejéről ahogy lezuhantam a hajóval ,újratöltéssel+ kb 30 perc újrajátszással sikerült.Ha esetleg az új generációs Padawanoknak hasonló gondja lenne,tessék ez a megoldás.Jelenleg közeledik felém egy nagyobb höbörgö vadállat. Mondjuk az előzőek is akkorák voltak hogy nyugodtan korhatáros felirat is lehetet volna a fejük fölött Reménykedek azért hogy nem fokozzák tovább hogy leg-leges legnagyobb vadállat mert igyis alig fér a monitorom szüknek nem nevezhető keretei kőzé.Padawan távozik és megprobálja kivonni a forgalomból.