azt irja nem lehet deaktiválni, mert valaki elvágta a kábelt
nem tudom hol tartasz, ilyenre nem emlékszem. azt tudom, hogy az egyik helyen az összes aknát és droidot ki kell iktatni(miután csatlakozott hozzátok T3)
a legtöbb Erő képességet, csak jedi öltözékben használhatod és a "költségük" a jellemedtől függ. ellentétes jellem és erő-oldal több pontot vesz igénybe(pl, ha jó vagy sokkal több erőt von le a villámokért, mintha gonosz lennél)
Egy Rodian a manaanon olyan feladatot adott, hogy öljek meg egy alakváltot aki a Kashyyki-on van, hol találhatom meg ??? Árnyföldén a mandalóriai suhanóknál esetleg ?? De mondjuk ott nem tudok semmit csinálni, csak kirija h nemrég használták a suhanókat, semmi több
Egy Rodian a manaanon olyan feladatot adott, hogy öljek meg egy alakváltot aki a Kashyyki-on van, hol találhatom meg ??? Árnyföldén a mandalóriai suhanóknál esetleg ?? De mondjuk ott nem tudok semmit csinálni, csak kirija h nemrég használták a suhanókat, semmi több
OFF:nem akarok kötekedni stan332-vel de neked milyen a 9600 pro-d h sm3,0-ás??(mert én úgy emlékszem h 1,1 de lehet h 2, de 3 biztos nem mivel még az x800xt se volt 3-as)
ON:az 1ből ki a kedvenc társatok ill csak szerintem játszhatatlan a 2 első órája??
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.