Teljesítettem Taris-t, Dantooine-t, Tatooine-t, és Manaan-t eddig. Tegnap találtam meg Manaan-on a tengerben a 3. csillagtérképet. Most repültem a Kashyyk bolygóra.
Szóval itt tartok a játékban. A swoop járgányomba hol tudok valami gyorsító eszközt venni?
Sehol. A swoop járgány tuningolás csak egy ötlet volt a fejlesztőktől de aztán kihagyták a játékból.
Miért még nem voltál a Leviatánon? Megcsináltad a főküldetéseket? És hol tartasz a játékban? Vagy lehet, hogy a játék felénél se tartasz?
Teljesítettem Taris-t, Dantooine-t, Tatooine-t, és Manaan-t eddig. Tegnap találtam meg Manaan-on a tengerben a 3. csillagtérképet. Most repültem a Kashyyk bolygóra.
Szóval itt tartok a játékban. A swoop járgányomba hol tudok valami gyorsító eszközt venni?
A bátyám úgy csinálta hogy miután Taris-ról kijutott akkor ugye a Dantooin-ra megyünk ott a Jedi tanács adja majd feladatként hogy vizsgáld meg azt az ősi romot ott megtalálod az első csillagtérképet és ezután már lehet menni szabadon a Manaanra, Kashyyk-ra,Tatooinra, mindegyiken van egy csillagtérkép ezeket kell megszerezni, mondjuk ha bármelyik kettő bolygón megtaláltad a csillagtérképet az egyik bolygón ezek közül találkozol az öreg Calo-val is őt megölöd aztán miután elmész a harmadik bolygóra ami megmaradt , ott találkozol Darth Brandonnal Malak tanítványával ha őt is megölted és megszerzed a csillagtérképet a harmadik bolygón is, szerintem még nem mész a Leviathánra hanem még egy bolygóra elmész és az Korriban lesz utána a Leviathan utána pedig egy Noname bolygó ott az utolsó csillagtérkép és utána a Star Forge és a Malak-kal való küzdelem és utána vége a játéknak ..
Vagy nem jól emlékszem ? Lehet .. nem most játszott vele a bátyám meg én se....
Már megtaláltam a 3. csillagtérképet a Manaan-on, de csak egy videóbevágást kaptam a Leviatánról, amelyben Malak megtudta, hogy Calo Nord halott, és elküldte egy másik sith briganti tanítványát... Ő lesz az, aki jedimaster említett.
És még az is érdekes, hogy eddig egyik irányba sem mozdultam ki túlságosan... Miért?
Összesen ugye 4 csillagtérkép van, plusz 1 a Dantooine-on, szóval összesen a 4. lesz az, amelyik után a jön a Leviathan. Mi úgy számoltuk a 3.-at, hogy Tatooine-Kashyyyk-Manaan, és ezután jön a Leviathan, amikor már csak egyetlen csillagtérkép maradt... Szerintem te úgy számoltad a 3.-ig, hogy Dantooine, meg még két másik, mondjuk Tatooine+Manaan... Nem?
A 3. Csillagtérkép megtalálása után jön a Leviathan, és Darth Malak.
Már megtaláltam a 3. csillagtérképet a Manaan-on, de csak egy videóbevágást kaptam a Leviatánról, amelyben Malak megtudta, hogy Calo Nord halott, és elküldte egy másik sith briganti tanítványát... Ő lesz az, aki jedimaster említett.
És még az is érdekes, hogy eddig egyik irányba sem mozdultam ki túlságosan... Miért?
Megcsináltam a Manaan bolygó főküldetését... Sajnos örökre kitiltottak a bolygóról, mert megöltem a nagyhalat, de legalább megvan a csillagtérkép egy újabb darabja. Sajnos nem sok mellékküldetést vettem fel. Elutasítottam a fejvadász céh ajánlatát, és nem tudtam felvenni a hotelgyilkoság mellékküldetést sem. Mi más volt itt?
Viszont visszamentem a Dantooine-ra, megtaláltam a robotot, megöltem a mandaloriai pudingztogatókat, eladtam Calo Nord páncélját a Yavinon és már van több mint 10000 kreditem... Végre nem lesz gondom a pénzzel! Legalábbis egyelőre.
Mikor kerülök a Leviatánra? Illetve hány bolygó van még hátra?
Voltam a Taris-on, Dantooine-en, Tatooine-en, Manaan-on, most vagyok a Kashyyk-on...
A 3. Csillagtérkép megtalálása után jön a Leviathan, és Darth Malak.
Megcsináltam a Manaan bolygó főküldetését... Sajnos örökre kitiltottak a bolygóról, mert megöltem a nagyhalat, de legalább megvan a csillagtérkép egy újabb darabja. Sajnos nem sok mellékküldetést vettem fel. Elutasítottam a fejvadász céh ajánlatát, és nem tudtam felvenni a hotelgyilkoság mellékküldetést sem. Mi más volt itt?
Viszont visszamentem a Dantooine-ra, megtaláltam a robotot, megöltem a mandaloriai pudingztogatókat, eladtam Calo Nord páncélját a Yavinon és már van több mint 10000 kreditem... Végre nem lesz gondom a pénzzel! Legalábbis egyelőre.
Mikor kerülök a Leviatánra? Illetve hány bolygó van még hátra?
Voltam a Taris-on, Dantooine-en, Tatooine-en, Manaan-on, most vagyok a Kashyyk-on...
Igen??? na ezt se tudtam jó sok információt tudsz .. én új vagyok itt ma regisztráltam . de különben jót elbeszélgetünk itt....
Öröm az ilyen. Van itt egyébként pár KOTOR 1-2 rajongó, de sajnos, mint látod a topic látogatottsága nem szökig az egekbe... Szerencsére azért időről időre jól lehet itt eszmét cserélni Amúgy a Youtube-on beírod, hogy Gizka Project, és kihoz egy-két videót róla, hogy milyen részeket raknak vissza. Nagyon süti, csak sajnos ezt is egyre halasztgatják...
Ja, én a Redemptionnel szenvedtem legtöbbet... De ezek is idegesítőek... De a Gizka Studió, vagy mi, fejleszt egy olyan kieget, ami visrosszakja a KOTOR2-be a kivágott cuccokat... Lehet, hogy ezek is benne lesznek! Imádkozzunk...
Én imádom a KOTOR2-t, így is, úgy is... De ha adtak volna még 4-5 hónap fejlesztési időt az Obsidianéknak, akkor az év játéka lazán meglett volna. Nekem még így is megvolt
Igen??? na ezt se tudtam jó sok információt tudsz .. én új vagyok itt ma regisztráltam . de különben jót elbeszélgetünk itt....
Ugyanaz a gondunk úgy látom! de legalább nem vagyok egyedül! megkönnyebültem...
Ja, én a Redemptionnel szenvedtem legtöbbet... De ezek is idegesítőek... De a Gizka Studió, vagy mi, fejleszt egy olyan kieget, ami visrosszakja a KOTOR2-be a kivágott cuccokat... Lehet, hogy ezek is benne lesznek! Imádkozzunk...
Én imádom a KOTOR2-t, így is, úgy is... De ha adtak volna még 4-5 hónap fejlesztési időt az Obsidianéknak, akkor az év játéka lazán meglett volna. Nekem még így is megvolt
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.