A Kashyyk-on találkoztam egy vukival, aki azt mondta, hogy menjek be a faluba és keressem meg a törzsfőnököt, de amikor el akarok menni mellette, közli, hogy Zaalbar miatt nem enged be. Akkor ez most hogy van?
Az a hiba amit mondtak a többiek. ugyanez volt a hibám .. Az ATI videokártyásoknál ez van
A megoldást is jól mondták nálam csak egy új driver kelett és már ment is . De a patch se árt ...
Nálam is volt ez a hiba amikor az udvaron voltam meg kilyebb,máshol nem.Most lehet hülyén fog hangzani de úgy csináltam meg hogy kint levettem a grafikát és jó volt ha pedig új helyre érek vagyis betölt 1 új helyszínt újra beszaggatott és akkor visrosszaktam a grafikát és jó volt:Ezeket váltogattam.Most nem tudom hogy segít ez valakinek de hajrá!
Sziasztok!
Van egy kis gondom a KOTOR-ral. A Dantooine-on vagyok, megkaptam a lézerkardot, most kell megtisztítanom azt a meditációs helyet. De miután kimegyek a droid mellett az udvarra a játék irányíthatalan lesz, durván szaggat, nem reagál semmire, egyszóval játszhatatlan.
De csak azon a részen, eddig semmi gond nem volt, de most ez annyira hátráltat, hogy képtelenség játszani vele. Mit kell most tennem? Légyszi segítsen valaki! Válaszotokat előre is köszönöm!
PannonPunisher írta:
Sziasztok!
Van egy kis gondom a KOTOR-ral. A Dantooine-on vagyok, megkaptam a lézerkardot, most kell megtisztítanom azt a meditációs helyet. De miután kimegyek a droid mellett az udvarra a játék irányíthatalan lesz, durván szaggat, nem reagál semmire, egyszóval játszhatatlan.
De csak azon a részen, eddig semmi gond nem volt, de most ez annyira hátráltat, hogy képtelenség játszani vele. Mit kell most tennem? Légyszi segítsen valaki! Válaszotokat előre is köszönöm!
Hajaj, ezzel én is sokat szívtam. Nem ATI kártyád van véletlenül? Mert általában azzal szokott előjönni. Ami megoldhatja a gondod: patch, új driver. Ha nem válnának be, itt egy "barkácsolós" megoldás. Nekem bejött. Amikor elkezd szaggatni, nyomj egy Quicksave-et, majd utána QuickLoad-ot. Ezzel nálam újból jól futott a játék.
Sziasztok!
Sasa annak a férfinak a lánya, aki megkér hogy állj bosszút érte, mert a mandaloriaiak megölték a családját. De nem ő hozzá kell majd menned hanem a Dantooinei dokknál kell beszélned egy Twilekkel felhívni a Ében Héjára és ő majd gondoskodik a többiről
Lenne egy kérdésem: a Manaan-on egy Sasha nevű kislány fellopódzott a hajómra... Valamilyen mandalóriai nyelven beszél, de nem lehet megérteni. Próbáltam hk47 tolmács segítségét kérni, de nem ment. Ki ő és mi a feladatom vele kapcsolatban?
Kár hogy elrontották a 2őt mert én vártam volna hogy olyan jó lesz mint az 1.
Főleg mert a története nagyon tetszett az 1nek.Milyen jó lett volna ha a 2 sztoria ráépül az 1re.
Nem arról volt szó, hogy össz-vissz négy csillagtérkép van?
Pontosabban öt csillagtérkép van, csak sokan a Dantooine-it nem számolják bele:
Dantooine
Tatooine
Kashyyyk
Manaan
Korriban
Ha ebből a listából 4-et kivégeztél, akkor a következő bolygóközi utazásodkor elkap a Leviathan. Ha innen kiszabadulsz, akkor kell majd az 5. bolygót is megcsinálni, és ha az is kész, akkor mehetsz az Unknown World-re, és onnan lesz a következő állomás a Star Forge...
A Koribbeanon mit kell csinálni? Vissza kell csábítani Carth fiát a Jó oldalra? Legközelebb, ha végigjátszom, csatlakozom a fejvadászokhoz... és akkor..., akkor a sötét oldalt fogom szolgálni...
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.