Aki szeretné magyarul élvezni a Kotor2-t az fáradjon ide FIGYELEM: Csak a párbeszédek és a menü magyar a naplók és a tárgyleírások még fordításra várnak!
Mókuskerék: Bemész a bótba és 3990-ért már a tiéd is.
Valaki nem tudja honnan lehet még letölteni a KOTOR 4cd-jét? Mert nekem meghalt a 4cd-m CheAttilaTenebra: Nem, nem tudja senki. A boltból szerezd meg! Remélem, olvastad a SZABÁLYZATOT, és tudod, hogy itt az illegális cuccokról való hozzászólásért warn jár?
Nem nagyon tetszett a 2 de azért végigviszem ha kijön a magyarítás és örülök neki mert lehet megtetszik mert nem játszottam vele sokat meg nem is értettem.A hírt meg köszönjük én már nagyon várom
Nos örömmel jelentem minden kotor2 rajongónak hogy durván 1-1,5 hónap múlva befejeződnek a párbeszédek fordításai a napló és a tárgyleírások fordításaira még várni kell de szerintem ez egy olyan jó hír amit veletek is meg kellett osztanom.
Igen én ajánlom hogy szerezd be az 1 et mert sokkal jobb és úgy teljes az egész.Nekem nem a kedvencem ez a játék de az 1 lehengerelt a 2 meg még nem vittem végig de most nemis van betervezve.
Kösz, akkor majd amint lesz rá id?m elmegyek a CD Galaxisba.
Igen én ajánlom hogy szerezd be az 1 et mert sokkal jobb és úgy teljes az egész.Nekem nem a kedvencem ez a játék de az 1 lehengerelt a 2 meg még nem vittem végig de most nemis van betervezve.
fyktyvf írta: Pozandr írta:Hát én nem értem. Ezt a gyilkosági ügyet én is megtaláltam, de nem tudtam felvenni. Te hogyan csináltad, hogy bekerült az aktív quest-jeid közé? A hotelban is próbáltam, a gyilkosság helyszínén, a selkath bíráknál is, sőt a börtön mellett is, de nem ment. Elárulod nekem?
Amikor belépsz az adott területre, a csapatodban kell lennie Jolee Bindo-nak, úgy kapod meg a questet! (Jolee régi ismerőse a vádlott Sunry-nak, és mikor belépsz a területre, a felesége felismeri Jolee-t, és elkezd könyörögni neki, hogy segítsen, így kapod meg a küldetést)
Na így már világos. Manaan után mentem csak a Kashyyk-ra, így eleve lehetetlen volt felvenni. Azért sajnálom. Majd a következő végigjátszásnál előbb megyek a Kashyyk-ra.
Szerintetek beszerezzem a kett?höz az egyet, úgy teljes a történet?
Amikor belépsz az adott területre, a csapatodban kell lennie Jolee Bindo-nak, úgy kapod meg a questet! (Jolee régi ismerőse a vádlott Sunry-nak, és mikor belépsz a területre, a felesége felismeri Jolee-t, és elkezd könyörögni neki, hogy segítsen, így kapod meg a küldetést)
fyktyvf írta:
Pozandr írta: Hát én nem értem. Ezt a gyilkosági ügyet én is megtaláltam, de nem tudtam felvenni. Te hogyan csináltad, hogy bekerült az aktív quest-jeid közé? A hotelban is próbáltam, a gyilkosság helyszínén, a selkath bíráknál is, sőt a börtön mellett is, de nem ment. Elárulod nekem?
Na így már világos. Manaan után mentem csak a Kashyyk-ra, így eleve lehetetlen volt felvenni. Azért sajnálom. Majd a következő végigjátszásnál előbb megyek a Kashyyk-ra.
Megpróbálom elmagyarázni: a cél az hogy 20 pontot érj el. Van egy paklid amiből ki kell választanod 20 lapot majd elkezdődik a játék. Abból a húszból véletlenszerűen kapsz 4-et. Na szóval kapsz egy lapot 1 és 10 között ha a megáll-ra mész akkor már nem szerezhetsz több pontot és az ellnefél megpróbál ennél nagyobb számot elérni egészen a húszig ha a kör vége feliratra mész kapsz egy újabb lapot. Tegyük fel hogy van 17 pontod és a 4 lap között van egy plusz 3 lapod akkor azt beteszed elérsz 20 pontot onnantól kezdve az ellenfél is megpróbálja elérni a 20-t. De elérhetsz úgy is 20-at ha szerencséd van és pont kijön a leosztásba. Ha túlléped (vagy az ellen túllépi) a 20-at és nem tudsz (nem tud) berakni egy minuszos lapot akkor autómatikusan a másik nyert. 3 partit kell nyerned ahoz hogy legyőzd az ellenfelet. 17 alatt nem érdemes megállni. Remélem sikerült jól elmagyarázni. Ha kérdésed van csak szólj.
Üdv Zack
legalább 5 ször kijatszottam a kotor 2 ot az 1 est legalabb 10 szer de most azt akarom kerdezni hogy vane teljes magyarositas a 2 os hoz??
Zack írta: Hy. Újra nekiáltam a KOTOR 1-nek de elakadtam az egyik mellékküldiben. Manaanon mikor Jolee haverjának ügyében nyomozok pillnatnyilag és odáig már eljutottam hogy kikérdezetm a csákó feleségét a két szemtanút a recepcióst. A bpgárképű elmondta hogy ő tette oda a medált de a pazaakos is tud valamit amit nem akar elmondani még lefizetni sem tom. Megnéztem a köztársaság számítógépét ahol leszedtem azt a vidót amin rajta van a gyilkosság de más nyomot nem találtam és ha így megyek a tárgyalásra csak annyit tok elérni hogy életfogytiglant kapjon kivégzés helyett. Hol találhatok még több bizonyítékot?
Előre is kössz.
üdv:Zack
Hát én nem értem. Ezt a gyilkosági ügyet én is megtaláltam, de nem tudtam felvenni. Te hogyan csináltad, hogy bekerült az aktív quest-jeid közé? A hotelban is próbáltam, a gyilkosság helyszínén, a selkath bíráknál is, sőt a börtön mellett is, de nem ment. Elárulod nekem?
Hy. Újra nekiáltam a KOTOR 1-nek de elakadtam az egyik mellékküldiben. Manaanon mikor Jolee haverjának ügyében nyomozok pillnatnyilag és odáig már eljutottam hogy kikérdezetm a csákó feleségét a két szemtanút a recepcióst. A bpgárképű elmondta hogy ő tette oda a medált de a pazaakos is tud valamit amit nem akar elmondani még lefizetni sem tom. Megnéztem a köztársaság számítógépét ahol leszedtem azt a vidót amin rajta van a gyilkosság de más nyomot nem találtam és ha így megyek a tárgyalásra csak annyit tok elérni hogy életfogytiglant kapjon kivégzés helyett. Hol találhatok még több bizonyítékot?
Előre is kössz.
Zack írta:
Hy. Újra nekiáltam a KOTOR 1-nek de elakadtam az egyik mellékküldiben. Manaanon mikor Jolee haverjának ügyében nyomozok pillnatnyilag és odáig már eljutottam hogy kikérdezetm a csákó feleségét a két szemtanút a recepcióst. A bpgárképű elmondta hogy ő tette oda a medált de a pazaakos is tud valamit amit nem akar elmondani még lefizetni sem tom. Megnéztem a köztársaság számítógépét ahol leszedtem azt a vidót amin rajta van a gyilkosság de más nyomot nem találtam és ha így megyek a tárgyalásra csak annyit tok elérni hogy életfogytiglant kapjon kivégzés helyett. Hol találhatok még több bizonyítékot?
Előre is kössz.
Hát én nem értem. Ezt a gyilkosági ügyet én is megtaláltam, de nem tudtam felvenni. Te hogyan csináltad, hogy bekerült az aktív quest-jeid közé? A hotelban is próbáltam, a gyilkosság helyszínén, a selkath bíráknál is, sőt a börtön mellett is, de nem ment. Elárulod nekem?
Helló mindenkinek nekem az lenne a problémám hogy van a KOTOR 1 - hez egy mód de nem tudom hogy kéne telepiteni.Van rá valami mód hogy fel tudjam rakkni a módot?előre is köszi !
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.