Kérjük jelentkezz be!
Star Wars: Knights of the Old Republic

Star Wars KOTOR 1-2

A világ legjobb Star Wars játéka!
#132306 Zack 2007. október. 04. 17:40
Zack
Persze majd belinkelem de a teljes csak karácsonyra várható. Addigra talán kész lesz a Gizka project is szóval jó karácsonyunk lesz.
#132050 Rami6 2007. október. 03. 19:21
Rami6
Zack köszi az infót de én inkáb megvárom a teljest remélem majd belinkeled ha teljesen kész előre is köszi
#132028 Mókuskerék 2007. október. 03. 18:54
Mókuskerék
Sry még 1x a kellemetlenség miatt
#131989 Mókuskerék 2007. október. 03. 18:13
Mókuskerék
Jól van ember azért nem kell egyből padlótfogni. Sry
#131976 Zack 2007. október. 03. 17:48
Zack
Aki szeretné magyarul élvezni a Kotor2-t az fáradjon ide FIGYELEM: Csak a párbeszédek és a menü magyar a naplók és a tárgyleírások még fordításra várnak!

Mókuskerék: Bemész a bótba és 3990-ért már a tiéd is.
#129978 Mókuskerék 2007. szeptember. 28. 14:48
Mókuskerék
Valaki nem tudja honnan lehet még letölteni a KOTOR 4cd-jét? Mert nekem meghalt a 4cd-m

CheAttilaTenebra: Nem, nem tudja senki. A boltból szerezd meg! Remélem, olvastad a SZABÁLYZATOT, és tudod, hogy itt az illegális cuccokról való hozzászólásért warn jár?
#129614 Rami6 2007. szeptember. 27. 14:42
Rami6
Nem nagyon tetszett a 2 de azért végigviszem ha kijön a magyarítás és örülök neki mert lehet megtetszik mert nem játszottam vele sokat meg nem is értettem.A hírt meg köszönjük én már nagyon várom
#129610 Zack 2007. szeptember. 27. 14:37
Zack
Nos örömmel jelentem minden kotor2 rajongónak hogy durván 1-1,5 hónap múlva befejeződnek a párbeszédek fordításai a napló és a tárgyleírások fordításaira még várni kell de szerintem ez egy olyan jó hír amit veletek is meg kellett osztanom.
#120736 Vader nagyur 2007. szeptember. 08. 18:05
Vader nagyur
#120713 :: Rami6 (2007. szeptember. 08. 17:27)
Igen én ajánlom hogy szerezd be az 1 et mert sokkal jobb és úgy teljes az egész.Nekem nem a kedvencem ez a játék de az 1 lehengerelt a 2 meg még nem vittem végig de most nemis van betervezve.
Kösz, akkor majd amint lesz rá id?m elmegyek a CD Galaxisba.
#120713 Rami6 2007. szeptember. 08. 17:27
Rami6
Igen én ajánlom hogy szerezd be az 1 et mert sokkal jobb és úgy teljes az egész.Nekem nem a kedvencem ez a játék de az 1 lehengerelt a 2 meg még nem vittem végig de most nemis van betervezve.
#120708 Marka Ragnos 2007. szeptember. 08. 17:24
Marka Ragnos
hátha tudni akarod ki Darth Revan... mindenképpen
#120458 Vader nagyur 2007. szeptember. 08. 09:04
Vader nagyur
#119202 :: Pozandr (2007. szeptember. 05. 19:37)
fyktyvf írta: Pozandr írta:Hát én nem értem. Ezt a gyilkosági ügyet én is megtaláltam, de nem tudtam felvenni. Te hogyan csináltad, hogy bekerült az aktív quest-jeid közé? A hotelban is próbáltam, a gyilkosság helyszínén, a selkath bíráknál is, sőt a börtön mellett is, de nem ment. Elárulod nekem? Amikor belépsz az adott területre, a csapatodban kell lennie Jolee Bindo-nak, úgy kapod meg a questet! (Jolee régi ismerőse a vádlott Sunry-nak, és mikor belépsz a területre, a felesége felismeri Jolee-t, és elkezd könyörögni neki, hogy segítsen, így kapod meg a küldetést)
Na így már világos. Manaan után mentem csak a Kashyyk-ra, így eleve lehetetlen volt felvenni. Azért sajnálom. Majd a következő végigjátszásnál előbb megyek a Kashyyk-ra.
Szerintetek beszerezzem a kett?höz az egyet, úgy teljes a történet?
#119202 Pozandr 2007. szeptember. 05. 19:37
Pozandr
#113964 :: fyktyvf (2007. augusztus. 29. 07:47)
Amikor belépsz az adott területre, a csapatodban kell lennie Jolee Bindo-nak, úgy kapod meg a questet! (Jolee régi ismerőse a vádlott Sunry-nak, és mikor belépsz a területre, a felesége felismeri Jolee-t, és elkezd könyörögni neki, hogy segítsen, így kapod meg a küldetést)
fyktyvf írta:

Pozandr írta:
Hát én nem értem. Ezt a gyilkosági ügyet én is megtaláltam, de nem tudtam felvenni. Te hogyan csináltad, hogy bekerült az aktív quest-jeid közé? A hotelban is próbáltam, a gyilkosság helyszínén, a selkath bíráknál is, sőt a börtön mellett is, de nem ment. Elárulod nekem?

Amikor belépsz az adott területre, a csapatodban kell lennie Jolee Bindo-nak, úgy kapod meg a questet! (Jolee régi ismerőse a vádlott Sunry-nak, és mikor belépsz a területre, a felesége felismeri Jolee-t, és elkezd könyörögni neki, hogy segítsen, így kapod meg a küldetést)

Na így már világos. Manaan után mentem csak a Kashyyk-ra, így eleve lehetetlen volt felvenni. Azért sajnálom. Majd a következő végigjátszásnál előbb megyek a Kashyyk-ra.
Olvasni jó - a művelődés legjobb formája.
#119189 Vader nagyur 2007. szeptember. 05. 19:22
Vader nagyur
#117015 :: Zack (2007. szeptember. 02. 08:33)
Még nincs de itt folymattal tudod kisérni a fordítást.
Tényleg nagyon király játék, nekem nagyon bejön.
#117015 Zack 2007. szeptember. 02. 08:33
Zack
#116438 :: darklord9432 (2007. szeptember. 01. 11:01)
legalább 5 ször kijatszottam a kotor 2 ot az 1 est legalabb 10 szer de most azt akarom kerdezni hogy vane teljes magyarositas a 2 os hoz??
Még nincs de itt folymattal tudod kisérni a fordítást.
#116438 darklord9432 2007. szeptember. 01. 11:01
darklord9432
#114362 :: Zack (2007. augusztus. 29. 15:08)
Megpróbálom elmagyarázni: a cél az hogy 20 pontot érj el. Van egy paklid amiből ki kell választanod 20 lapot majd elkezdődik a játék. Abból a húszból véletlenszerűen kapsz 4-et. Na szóval kapsz egy lapot 1 és 10 között ha a megáll-ra mész akkor már nem szerezhetsz több pontot és az ellnefél megpróbál ennél nagyobb számot elérni egészen a húszig ha a kör vége feliratra mész kapsz egy újabb lapot. Tegyük fel hogy van 17 pontod és a 4 lap között van egy plusz 3 lapod akkor azt beteszed elérsz 20 pontot onnantól kezdve az ellenfél is megpróbálja elérni a 20-t. De elérhetsz úgy is 20-at ha szerencséd van és pont kijön a leosztásba. Ha túlléped (vagy az ellen túllépi) a 20-at és nem tudsz (nem tud) berakni egy minuszos lapot akkor autómatikusan a másik nyert. 3 partit kell nyerned ahoz hogy legyőzd az ellenfelet. 17 alatt nem érdemes megállni. Remélem sikerült jól elmagyarázni. Ha kérdésed van csak szólj. Üdv Zack
legalább 5 ször kijatszottam a kotor 2 ot az 1 est legalabb 10 szer de most azt akarom kerdezni hogy vane teljes magyarositas a 2 os hoz??
#114312 Rami6 2007. augusztus. 29. 14:30
Rami6
Nem írják a játékban a szabályt szerintem elmondja játék elött legalább is én úgy emlékszem.
#114018 Zack 2007. augusztus. 29. 09:54
Zack
Aztán beszélj a bírákkal arról hogy elvállalod Sunry védelmét csak így tudsz nyomozásba kezdeni.
#113964 fyktyvf 2007. augusztus. 29. 07:47
fyktyvf
#113869 :: Pozandr (2007. augusztus. 28. 22:41)
Zack írta: Hy. Újra nekiáltam a KOTOR 1-nek de elakadtam az egyik mellékküldiben. Manaanon mikor Jolee haverjának ügyében nyomozok pillnatnyilag és odáig már eljutottam hogy kikérdezetm a csákó feleségét a két szemtanút a recepcióst. A bpgárképű elmondta hogy ő tette oda a medált de a pazaakos is tud valamit amit nem akar elmondani még lefizetni sem tom. Megnéztem a köztársaság számítógépét ahol leszedtem azt a vidót amin rajta van a gyilkosság de más nyomot nem találtam és ha így megyek a tárgyalásra csak annyit tok elérni hogy életfogytiglant kapjon kivégzés helyett. Hol találhatok még több bizonyítékot? Előre is kössz. üdv:Zack
Hát én nem értem. Ezt a gyilkosági ügyet én is megtaláltam, de nem tudtam felvenni. Te hogyan csináltad, hogy bekerült az aktív quest-jeid közé? A hotelban is próbáltam, a gyilkosság helyszínén, a selkath bíráknál is, sőt a börtön mellett is, de nem ment. Elárulod nekem?
#113869 Pozandr 2007. augusztus. 28. 22:41
Pozandr
#104514 :: Zack (2007. augusztus. 15. 18:26)
Hy. Újra nekiáltam a KOTOR 1-nek de elakadtam az egyik mellékküldiben. Manaanon mikor Jolee haverjának ügyében nyomozok pillnatnyilag és odáig már eljutottam hogy kikérdezetm a csákó feleségét a két szemtanút a recepcióst. A bpgárképű elmondta hogy ő tette oda a medált de a pazaakos is tud valamit amit nem akar elmondani még lefizetni sem tom. Megnéztem a köztársaság számítógépét ahol leszedtem azt a vidót amin rajta van a gyilkosság de más nyomot nem találtam és ha így megyek a tárgyalásra csak annyit tok elérni hogy életfogytiglant kapjon kivégzés helyett. Hol találhatok még több bizonyítékot? Előre is kössz. üdv:Zack
Zack írta:

Hy. Újra nekiáltam a KOTOR 1-nek de elakadtam az egyik mellékküldiben. Manaanon mikor Jolee haverjának ügyében nyomozok pillnatnyilag és odáig már eljutottam hogy kikérdezetm a csákó feleségét a két szemtanút a recepcióst. A bpgárképű elmondta hogy ő tette oda a medált de a pazaakos is tud valamit amit nem akar elmondani még lefizetni sem tom. Megnéztem a köztársaság számítógépét ahol leszedtem azt a vidót amin rajta van a gyilkosság de más nyomot nem találtam és ha így megyek a tárgyalásra csak annyit tok elérni hogy életfogytiglant kapjon kivégzés helyett. Hol találhatok még több bizonyítékot?
Előre is kössz.
üdv:Zack

Olvasni jó - a művelődés legjobb formája.
#113844 Total 2007. augusztus. 28. 22:08
Total
Helló mindenkinek nekem az lenne a problémám hogy van a KOTOR 1 - hez egy mód de nem tudom hogy kéne telepiteni.Van rá valami mód hogy fel tudjam rakkni a módot?előre is köszi !
#113676 Vader nagyur 2007. augusztus. 28. 19:02
Vader nagyur
#113394 :: nokia (2007. augusztus. 28. 12:15)
Köszi szépen!
A 2. részhez kell net?