Ádosz írta: Engem kicsit zavarna ha ezt a jó single-RPG sorozatot elrontanák egy MMO-val. Semmi értelme sem lenne.Miér te nem szeretnél másokkal játszani.
Mirca** írta:
Bél Bali írta: Engem kicsit zavarna ha ezt a jó single-RPG sorozatot elrontanák egy MMO-val. Semmi értelme sem lenne. Miért te nem szeretnél másokkal játszani.
De kinyirtad a csokát az arénában mert az meg ölt engem
Pedig úgy vittém végig hogy ezt az arénás harcot észre se vettem. XD Látod bez is mutatja milyen jó műfaj az RPG. pl.: amikor azt terveztem hogy Korribanon átállok Uthar mesterhez a végső csatában akkor azt mondta hogy előbb kellett volna szólnom Yuthura (már nem tudom hogy kell írni a nevét XD) tervéröl és ellenem fordult. Szóval amin jó 1-2 órája dolgoztam elveszett. Pont ez tetszik a KotoR-ban hogy mindig történhet egy váratlan fordulat.
De mondom a warcraft még elmegy mmo-ban de nem hiszem hogy tulkereset lenne ha mmo lesz.
Miért mitöl gondolod?Mert aki szerette eddig a KOTOR1-2 akkor a hármat is megveszi.És aki a az ilyen wow-os onlineos játékokat kedveli sztem az is megfogja venni
De remélem nem olyan lesz mint a kettő mert a spanom szerint az elég gagyi.És különben is köztudot,hogy a legtöbb játékból az első a legjobb.Hát a Kotora is igaz.(Eddig!)
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.