Az első részben jársz ha jól tudom, és rankor mögött van egy csontvézhalom, na abba tegyél egy gránátot, aztán nézd végig, ahogy meghal ja és azt a letört kezet is tedd bele amit a tankor ajtaja előtt találtál.
A főkarit érdemes közelharcra tápolni, mivel úgyis Jedi lesz belőle (remélem ezzel nagy poént nem lőttem le ), de nem érdemes sima kardra specializálni, mert azok a featek nem jók a fénykardhoz. Ha már pro játékos vagy, azt is érdemes megcsinálni, hogy a főkaridat meghagyod a minimum 2. szinten, amivel továbbenged, és a maradék szintedet a Dantooine-on léped meg, mint már Jedi. Ez némi előnyt ad a későbbiekben ahhoz képest, mintha 8/12 karid lenne. Ez esetben azonban az elején nehezebb a játék egy picit.
Érdemes azt is idejekorán eldönteni, hogy melyik karit mire tápolod: pl. ha raktál 2-3 közelharcos featet az egyik tagra, akkor később már nem érdemes távolságira fejleszteni. Véleményem szerint jól jön egy-két távolságis is, főleg mivel a lézerstukkerek megfelelően támogatva featekkel nagyobb eséllyes ütnek kritikust. Én Carthot és Missiont (és persze a két droidot, bár náluk nagyon más értelmes lehetőség nincs is, de HK-47-ből brutális lövészt lehet csinálni) fejlesztettem erre a célra. Mindenesetre nagyon nagy hangsúlyt se fektess rá, a játék második felében, vagy éppen harmadik harmadában (attól függően, hogy mentél a bolygókra) már úgyis csak Jedik lesznek a csapatodban
Nem, a Hutt akiről beszélsz az a fejvadászoknak adja a melót.
Van egy másik ajót ott egy nő van aki majd beléd köt. De majd beenged, az épületben lesz egy"csávó" akinek van egy twilek testőre.
A testőre majd keménykedik, de aztán majd megengedi, hogy beszélj a "csávóval".
A "csávóval" meg majd egyeztesél a papírokkal
Hello!
Nem tudja valaki, hogy Hogyan mehetek el Darth Nihilus hajójáról?
Azt irták a végigjátszásokban, hogy vmilyen rakéta szerűből kell kivenni
a töltetet, de nekem azt irja ki hogy nem lehet.
Kelcsi Dávid, ha beszéltél a droiddal és ő el is mondta neked azt a szöveget, amit ő tud és nálad van a hangfelvevő, akkor keresd meg a biztonsági főnök asztalát, ott is lesz üzenet (még a játék kezdetén elhaladtál itt), meg a kórház részben (vagy nemtom' a magyar verzióban hogy hívják). Azt hiszem ennyi elég lesz, de ha nem, akkor emlékszek még olyan részre is, ami valami lakórész vagy mi a fene és ott is van panel, amin keresztül elérhetsz naplókat. Egy kicsit macerás rész...
Köszi,segítségeddel már másodszor játszom végig a játékot,könnyű,főleg magyarítással
Sziasztok!
Van 1 nagy gondom a Kotor 2-vel. Feltettem a játékot, és akárhogy konfigolom, bizonyos helyeken, pl Teloson a legalacsonyabb beállításokkal sem megy 10-12 fpsnél jobban, pedig azért annyira nincs rossz gépem... Újraraktam a másik merevlemezre, ott még rosszabb lett. A videokarival nem lehet gond, mert támogatja. Feltettem a legújabb patchet (2.10), de az sem segített. Normál esetben a játékot okolnám, de tesóm gépén normális volt. Kérlek segítsetek, mert így teljesen élvezhetetlen ez az egyébként nagyszerű game
Ja de a külföldiekkel mi van lehet,hogy a magyarok nem szeretnék de pl:amerikaiak ők lehet,hogy azt szeretnének.
Ők sem azt szeretnék. Legalábbis a többség inkább egy "rendes" folytatást szeretne (a fórumok, hírekhez írt hsz-ek alapján), hogy befejeződjön/tovább gördüljön az eddigi két részben megkezdett történet. Bevallom, én is ezt szeretném, ebből a játékból nem igazán érdekelne egy MMO. Maximum ha a single mellett van egy multi/MMO rész, akkor ok, de én tudni akarom, mi történik a második rész vége után!
Kelcsi Dávid, ha beszéltél a droiddal és ő el is mondta neked azt a szöveget, amit ő tud és nálad van a hangfelvevő, akkor keresd meg a biztonsági főnök asztalát, ott is lesz üzenet (még a játék kezdetén elhaladtál itt), meg a kórház részben (vagy nemtom' a magyar verzióban hogy hívják). Azt hiszem ennyi elég lesz, de ha nem, akkor emlékszek még olyan részre is, ami valami lakórész vagy mi a fene és ott is van panel, amin keresztül elérhetsz naplókat. Egy kicsit macerás rész...
Én most az első résszel játszok, megint és a Tatooine bolygón vagyok. Itt is lesz bőven unalmas, mászkálós rész... De szerintem majd belekezdek újra, ha végeztem, mert a rossz oldallal még egyszer sem játszottam végig egyiket sem. Ideig-óráig ment, de utána csak visszatértem a jó útra. Most viszont megkeményítem a szívemet és jól kitolok mindenkivel és a lehető legszemetebb/aljasabb módon viselkedek majd, kíváncsi vagyok a reakciókra.
Császtok!
Segítsetek pls!
Elakadtam a Fuel Depot nevű küldiben ott hogy felmentem a felső(először felfedezett szint)szintre és nem találom a 2 szöveget,mert az egyik része megvan a droidtól lenne az üzemanyagraktárban,ebben kellene segíteni hogy hol találom meg a 2 szövegrészletet hogy kinyithassam a zsilipet.
Előre is köszi.
Nekem a játék levan magyarítva szóval ha kérhetem angolul ne nagyon mondjatok helységeket,inkább ha nincs magyarul a helység akkor azt hogy merre mi mellett helyezkedik el.
Köszönöm.
De most,hogy bele gondolok igaza volt a Mirca**-nak mert egy mmo-val tovább lehet játszani mint egy csak single-el.De azért néha jobb egyedül single-ben játszani.Ezért kitartok a mellet hogy a multi és single volna a legjobb.
Nekem ezek után is talán a sima single lenne a legszinpatikusabb megoldás Talán egy kis multival fel lehetne dobni de nem érzem annyira szükségesnek.
De most,hogy bele gondolok igaza volt a Mirca**-nak mert egy mmo-val tovább lehet játszani mint egy csak single-el.De azért néha jobb egyedül single-ben játszani.Ezért kitartok a mellet hogy a multi és single volna a legjobb.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.