Kérjük jelentkezz be!
Star Wars: Knights of the Old Republic

Star Wars KOTOR 1-2

A világ legjobb Star Wars játéka!
#15289 Marka Ragnos 2006. november. 11. 16:23
Marka Ragnos
Megbotrákoztató ez a magyarítás... persze jó meg minden, és sokat is segít a játékban, de akkor is olyan súlyos fogalmazási, és stilisztikai hibák vannak ami azé sokat ront rajta. Persze ha nem annyian csinálták volna, biztos jobb lett volna... vagy legalább ha egy Rektor vagy kollektor az egészet átnézte volna és stílusosan összerakta volna...
#15172 fyktyvf 2006. november. 11. 11:23
fyktyvf
#14669 :: nokia (2006. november. 09. 16:35)
nem tom egyszer csak beléptem és felraktam a legújabb patch-t és jó max grafikán.Meg felraktam a magyarosítást és mostmár végig tudom vinni!
Igen, a patch megoldhat egy-két dolgot, kisebb hibát, nekem is voltak előtte gondjaim.
#14669 nokia 2006. november. 09. 16:35
nokia
#14530 :: Marka Ragnos (2006. november. 08. 20:05)
nem tom egyszer csak beléptem és felraktam a legújabb patch-t és jó max grafikán.Meg felraktam a magyarosítást és mostmár végig tudom vinni!
#14530 Marka Ragnos 2006. november. 08. 20:05
#14521 fyktyvf 2006. november. 08. 19:49
fyktyvf
#14515 :: nokia (2006. november. 08. 19:42)
Van egy jó hírem tudok a KOTOR 1-EL játszani.Bár szerintem senkit se érdekel de azért jó hír a számomra végre végig tudom játszani!!!!!!!!!!!!!!
Senkit sem érdekel, de azért grat! Mi volt a gixer oka?
#14515 nokia 2006. november. 08. 19:42
nokia
Van egy jó hírem tudok a KOTOR 1-EL játszani.Bár szerintem senkit se érdekel de azért jó hír a számomra végre végig tudom játszani!!!!!!!!!!!!!!
#14116 fyktyvf 2006. november. 06. 20:58
fyktyvf
#14047 :: Marka Ragnos (2006. november. 06. 18:28)
Ez olyan szép volt! Az egyik legszebb hozzászólás! Az erővel szólította magához. Ezt kinyomtatom és bekeretezem.
Köszike! Azért olvasd át egyszer-kétszer a dialógusokat a hajón, meg a vége felé, én is onnan raktam össze az infót. A szóhasználat meg természetes és saját kútfőből jött...
#14047 Marka Ragnos 2006. november. 06. 18:28
Marka Ragnos

Ez olyan szép volt! Az egyik legszebb hozzászólás!

Az erővel szólította magához. Ezt kinyomtatom és bekeretezem.

#13970 fyktyvf 2006. november. 06. 15:32
fyktyvf
#13886 :: Marka Ragnos (2006. november. 06. 05:55)
Könyörgöm... akkor kié az a nyavalyás bárka mer ha mandalóriak lötték szét, akkor nem lehetett mandalóri hajó sem, de onasi is leakarta lőni akkor köztársasági sem lehet... Malachornál még csak Revan volt Sith... és nem volt neki küln Sith flottája...
A Malachor V-nél a Ravager még köztársasági bárka volt, komolyan megsérült, aztán Nihilus az Erővel szólította magához Malachorra, mikor onnan akart elmenni, a roncsot meg jóformán eddig is csak Nihilus akarata tartotta össze. Onasi a Telosnál csak nyilván azért akarta szétlőni, mert az volt a Sith flotta zászlóshajója.
#13886 Marka Ragnos 2006. november. 06. 05:55
Marka Ragnos
Könyörgöm... akkor kié az a nyavalyás bárka mer ha mandalóriak lötték szét, akkor nem lehetett mandalóri hajó sem, de onasi is leakarta lőni akkor köztársasági sem lehet... Malachornál még csak Revan volt Sith... és nem volt neki küln Sith flottája...
#13827 Kegan 2006. november. 05. 20:46
Kegan
#13358 :: Marka Ragnos (2006. november. 04. 19:59)
Akkor lehet, hogy csak egy bennemaradt cafat, mert lehet hogy télleg egy küldetés volt csak már nem volt rá idő hogy rendesen kidolgozzák és kitörölték, de ez a része bennemaradt. Pl nem tudom hogy neked Bugos e a játékod, mert nekem sajna igen, de vana z a jelenet is hogy Mical meghajol a semminek a Khoonda díszleteinél. Ott hivatalosan Onasi admirális holoképmása lenne, és vele folytatna egy titkos beszélgetést. Viszont azt még mindig nem tudom hová tenni, hogy miért is mondja Telos ostromakor hogy én ismerem ezt a hajót (Ravager) és már régen le kellett volna lőnünk. Volt egy olyan elképzelésem hogy ez az a bizonyos hajó amelyiken aJedik elkapták Revant, de a Kotor I-es bejátszásban a hajó hídja egy a Leviathánéhoz hasonlatos hidat mutat másik elgondolásom pedig, hogy ez a hajó volt a Mandalori flotta zászlóshajója amelyiken maga Mandalore érkezett meg a Malachot V höz, és ott sérült meg.
Igen a Ravager ott volt a Malachor Vnél történt ütközetnél. Ha jól emlkszem Mandalor meg is jegyzi, hogy még látszanak rajta a mandalóriai ágyúk által ütött lyukak.
#13623 nokia 2006. november. 05. 15:06
nokia
#13505 :: fyktyvf (2006. november. 05. 11:38)
Aha, nekem még a Citadel Station-nél volt ilyen problémám, harmadik végigjátszásra az Escaped Criminals küldetésnél, mikor mindenkivel beszéltem, a Czerkáéknál is láttam a két rabot, utánuk mentem a felszínre, majd sehol nem jelentek meg... Ellenben a kapitánynak simán mondhattam, hogy kinyírtam őket, még nem is vette a játék hazugságnak, és a jutalmat is simán megkaptam.
Nkem a Kotor 1 nem jó valamiért feszt be szagat még legkisebb grafikán is és így nem tudok játszani vele.Ilyen az élet.A kotor 2-t végig vittem ésott nem szagatott be egyszer se és pedig szinte max grafikán futott.
#13505 fyktyvf 2006. november. 05. 11:38
fyktyvf
#13358 :: Marka Ragnos (2006. november. 04. 19:59)
Akkor lehet, hogy csak egy bennemaradt cafat, mert lehet hogy télleg egy küldetés volt csak már nem volt rá idő hogy rendesen kidolgozzák és kitörölték, de ez a része bennemaradt. Pl nem tudom hogy neked Bugos e a játékod, mert nekem sajna igen, de vana z a jelenet is hogy Mical meghajol a semminek a Khoonda díszleteinél. Ott hivatalosan Onasi admirális holoképmása lenne, és vele folytatna egy titkos beszélgetést. Viszont azt még mindig nem tudom hová tenni, hogy miért is mondja Telos ostromakor hogy én ismerem ezt a hajót (Ravager) és már régen le kellett volna lőnünk. Volt egy olyan elképzelésem hogy ez az a bizonyos hajó amelyiken aJedik elkapták Revant, de a Kotor I-es bejátszásban a hajó hídja egy a Leviathánéhoz hasonlatos hidat mutat másik elgondolásom pedig, hogy ez a hajó volt a Mandalori flotta zászlóshajója amelyiken maga Mandalore érkezett meg a Malachot V höz, és ott sérült meg.
Aha, nekem még a Citadel Station-nél volt ilyen problémám, harmadik végigjátszásra az Escaped Criminals küldetésnél, mikor mindenkivel beszéltem, a Czerkáéknál is láttam a két rabot, utánuk mentem a felszínre, majd sehol nem jelentek meg... Ellenben a kapitánynak simán mondhattam, hogy kinyírtam őket, még nem is vette a játék hazugságnak, és a jutalmat is simán megkaptam.
#13447 NightBagoly 2006. november. 05. 05:00
NightBagoly
Lassan neki kéne feküdnöm a KOTOR 2-nek is, az elsőt imádtam (Tudom, ez már nem tartozik szorosan a spojlerekkel tömött tárgyhoz, csak gondoltam, megjegyzem)
#13358 Marka Ragnos 2006. november. 04. 19:59
Marka Ragnos
Akkor lehet, hogy csak egy bennemaradt cafat, mert lehet hogy télleg egy küldetés volt csak már nem volt rá idő hogy rendesen kidolgozzák és kitörölték, de ez a része bennemaradt.

Pl nem tudom hogy neked Bugos e a játékod, mert nekem sajna igen, de vana z a jelenet is hogy Mical meghajol a semminek a Khoonda díszleteinél. Ott hivatalosan Onasi admirális holoképmása lenne, és vele folytatna egy titkos beszélgetést.

Viszont azt még mindig nem tudom hová tenni, hogy miért is mondja Telos ostromakor hogy én ismerem ezt a hajót (Ravager) és már régen le kellett volna lőnünk.

Volt egy olyan elképzelésem hogy ez az a bizonyos hajó amelyiken aJedik elkapták Revant, de a Kotor I-es bejátszásban a hajó hídja egy a Leviathánéhoz hasonlatos hidat mutat
másik elgondolásom pedig, hogy ez a hajó volt a Mandalori flotta zászlóshajója amelyiken maga Mandalore érkezett meg a Malachot V höz, és ott sérült meg.
#13288 fyktyvf 2006. november. 04. 17:46
fyktyvf
#13220 :: Marka Ragnos (2006. november. 04. 14:13)
Az nem küldetés lesz csak egy tájékoztató, ami kinyilatkoztatja hogy óvatlan voltál és leleplezted Jedi mivoltodat, ez akkor jön szóba mikor T3 és főkari elmennek beszélni a protokol droiddal és megjavítják. Az közbekotyog hogy üdvözlöm ismét Jedi gazda. Ekkor odaszalad a szerelő. - egy Jedi? A droid azt mondta... - (persaude) Nem vagyok Jedi - de az vagy minyá el is mondom a többieknek - Megállj ha bárkinek el mered mondani az lesz az utolsó dolog amit elmondtál (Dsp) de csak így lehet kiküszöbölni illetve úgy hogy nem mászkálsz fénykarddal a kezedben.
Nem hiszem, a kolónia főnékével beszéltem (a nővel Khoondán belül), ő mondta, hogy tehetnék valamit, a Jedikért. Meg ha figyelmeztetés lenne, szerintem egyébként se tenné be a Quest Log-ba.
#13220 Marka Ragnos 2006. november. 04. 14:13
Marka Ragnos
Az nem küldetés lesz csak egy tájékoztató, ami kinyilatkoztatja hogy óvatlan voltál és leleplezted Jedi mivoltodat, ez akkor jön szóba mikor T3 és főkari elmennek beszélni a protokol droiddal és megjavítják. Az közbekotyog hogy üdvözlöm ismét Jedi gazda. Ekkor odaszalad a szerelő.
- egy Jedi? A droid azt mondta...
- (persaude) Nem vagyok Jedi
- de az vagy minyá el is mondom a többieknek
- Megállj ha bárkinek el mered mondani az lesz az utolsó dolog amit elmondtál (Dsp) de csak így lehet kiküszöbölni illetve úgy hogy nem mászkálsz fénykarddal a kezedben.
#13187 fyktyvf 2006. november. 04. 12:12
fyktyvf
#13177 :: Marka Ragnos (2006. november. 04. 11:48)
Beállítások fórum beállítások és aztán betallózol egy képet a problémádnak meg mindjárt utána járok.
Kösz, már az előbb rájöttem, addig elszarakodtam vele egy ideig.
A Redemption-re már és is többször rákerestem, voltam sok fórumon, Bioware-n, satöbbin, megdöbbentő, hogy még az angol játékosok is ott kuncsorogtak megoldásért valamelyik admintól . Én is csak azért próbálkoztam még egyszer itt is, hátha van itt valami ÜberJedi aki tudja.
#13177 Marka Ragnos 2006. november. 04. 11:48
Marka Ragnos
Beállítások fórum beállítások és aztán betallózol egy képet a problémádnak meg mindjárt utána járok.
#13162 fyktyvf 2006. november. 04. 11:26
fyktyvf
Egyébként avatárt hogy a pi***ba válasszak????!!
#13156 fyktyvf 2006. november. 04. 11:23
fyktyvf
#12904 :: Marka Ragnos (2006. november. 03. 17:44)
Redemption? Mi is az? És Kotor 1 vagy 2 Ha jól gondolom arról van szó amikor Arka Lurz megkér hozz vissza neki egy Sasha nevű lányt... Az egszerű mert Shasa a hajon van, ahogy elhagyjuk Dantooinet Zaalbar jelenti hogy valaki megdézsmálta a készleteinket, arra megyünk megnézzük és jé valaki télleg van a hajón. Elkezdünk a hajó hátsó részében bóklászni, és egy idő után kiírja, hogy mintha léptek neszét hallanád, de nem látsz semmit mikor megfordulsz, harmadik ilyen kiíráskor Shasát a raktérben találjuk. Meg kell fejeni a nyelvét és visszavinni dantoinera megmondani a twilek palinak hogy vigye el a lányt és akkor megteszi. Nekem most Juhani mellékküldetése nem sikerült pedig egy csomószor próbáltam vele beszélni, és egyszer már összeis futottunk egy szottyadt twilekkel de másodjára már nem találkoztam vele.
Marka Ragnos írta:

Redemption? Mi is az? És Kotor 1 vagy 2

Ha jól gondolom arról van szó amikor Arka Lurz megkér hozz vissza neki egy Sasha nevû lányt... Az egszerû mert Shasa a hajon van, ahogy elhagyjuk Dantooinet Zaalbar jelenti hogy valaki megdézsmálta a készleteinket, arra megyünk megnézzük és jé valaki télleg van a hajón. Elkezdünk a hajó hátsó részében bóklászni, és egy idõ után kiírja, hogy mintha léptek neszét hallanád, de nem látsz semmit mikor megfordulsz, harmadik ilyen kiíráskor Shasát a raktérben találjuk. Meg kell fejeni a nyelvét és visszavinni dantoinera megmondani a twilek palinak hogy vigye el a lányt és akkor megteszi.

Nekem most Juhani mellékküldetése nem sikerült pedig egy csomószor próbáltam vele beszélni, és egyszer már összeis futottunk egy szottyadt twilekkel de másodjára már nem találkoztam vele.

A Sasha-s küldetés minden gond nélkül ment (ha jól emlékszem az a "Stowaway" nevű küldetés volt a KOTOR 1-ben.
A Juhani-s küldetésben ha a Twilek mutatkozása után elbeszélgettél a dologról Juhanival, akkor egy kis idő múlva az egyik űrkikötőben (nekem a Manaan-i ban) visszajön a Twilek és le kell kaszabolni, majd Juhani előtt a döntés, hogy kivégzi-e, ezt (beállítottságnak megfelelően) lélekre beszéléssel, vagy biztatással rendezd el, és kész is (legalábbis ha jól emlékszem).
A Redemption viszont az a küldetés amit a KOTOR 2-ben, a Dantooine-on kapok, mellékküldetés, és a Jedik rossz hírnevét kellene benne valahogy orvosolni. Akkor kapom meg ha az adminisztrátornak (aki leszállás után rögtön elbeszélget velem), vagy a szerelőnek, esetleg a hadnagynak (Berun, asszem) felfedem a Jedi kilétem. A kolónia elnöknőjével is beszéltem (azt mondja a Jedik a dantooine-i támadás óta vesztették el a népszerűségüket, és ha tennék valamit a bolygóért talán ez megváltozna), meg Berunnal is eldumáltam a Világos meg Sötét oldalról, de innentől senkivel sem tudok a Jedikről beszélni, hogy legyen valami hatása a küldetésre. Kb. 6-szor már végigvittem a KOTOR 2-t, de nem tudtam megcsinálni, ha belkezdtem, akkor sajnos a végéig ott éktelenkedett a naplómban.
#13072 Necros 2006. november. 04. 01:14
Necros
KOTOR 3-ról ti sem hallottatok? Nagyon jó lenne egy folytatás (befejező rész?).
#12904 Marka Ragnos 2006. november. 03. 17:44
Marka Ragnos
Redemption? Mi is az? És Kotor 1 vagy 2

Ha jól gondolom arról van szó amikor Arka Lurz megkér hozz vissza neki egy Sasha nevű lányt... Az egszerű mert Shasa a hajon van, ahogy elhagyjuk Dantooinet Zaalbar jelenti hogy valaki megdézsmálta a készleteinket, arra megyünk megnézzük és jé valaki télleg van a hajón. Elkezdünk a hajó hátsó részében bóklászni, és egy idő után kiírja, hogy mintha léptek neszét hallanád, de nem látsz semmit mikor megfordulsz, harmadik ilyen kiíráskor Shasát a raktérben találjuk. Meg kell fejeni a nyelvét és visszavinni dantoinera megmondani a twilek palinak hogy vigye el a lányt és akkor megteszi.

Nekem most Juhani mellékküldetése nem sikerült pedig egy csomószor próbáltam vele beszélni, és egyszer már összeis futottunk egy szottyadt twilekkel de másodjára már nem találkoztam vele.
#12865 fyktyvf 2006. november. 03. 15:58
fyktyvf
#12129 :: Marka Ragnos (2006. október. 31. 20:06)
Persze csináltam úgy, nekem a végére kék lett mert azért nem akartam annyira elvadulni a dolgokat. Apáim ez a Revanos cucc nagyon állat, meg sem tudnak benne sebezni. Olyan szinten párbajozok hogy karddal lehetetlen megsebezni, minden csapás elől kitérek. Minden tulajdonságom kézségem és képességem maximumon van ráadásul egyfajta csoda jedi is vagyok mert tudom csinálni az erő ugrást, van szélhámos szerencséje, mesteri erőfokusz, teát mindenből kapok. Ilyen felszerelés mellett komolyan mondom Calo Nord nem sokban különbözik egy krumpliszsáktól. Ráadásul 32 es szinten van a meggyőzésem... hahhaha áttérítem malakot a világos oldalra. Felvilágosítom hogy is mennek itt a dolgok... Mondjuk azért az Durva lenne... Egy ilyen rejtett opció 1(Erő / meggyőzés) - Malak térj vissza a világos oldalra! A sötét oldalon nincs jövőd - Igazad van Revan... bocsáss meg nekem... én, ... én nem akartam... brühühühü - Megbocsátok. Menjünk haza barátom...
Ja, gyerünk Malak barátom, igyunk meg egy Arany Ászokot, az úgyis bearanyozza a napunkat...
És mi lesz nélkülünk a Sith Birodalommal?
Hagyjad, majd valami Traya nevű nőci eligazgatja... nyugi haver...
#12864 fyktyvf 2006. november. 03. 15:53
fyktyvf
Én egyedül csak a Redemption-t nem tudtam megcsinálni a Dantooine-on. Valaki, ötlet?