OFF:Nos én már több helyen hallotam,hogy a PC-nek alig szorítanak egy kishelyet a boltokab.Debrecenbe pont fordítva van ott sokkal több PC-s játék van az üzletekbe.Tehát szerintem külföldön lesznek sikeresek a konzolok és Magyarországon megmarad a PC.Mivel a konzol jó drága itt a magyar földön nem fogják venni,de a PC-t se veszik mert ott van a kalózkodás
Na álljon meg a gyászmenet.Két mondatból aztán sikeres következtetést lehet vonni.Én tisztában vagyok azzal hogy ez üzlet,nem gyerekjáték,de badarság ez a next gen. így,meg úgy.Mert igaz hogy drágább az egyszintű PC mint a konzol,de ahoz ám kell HDTV-is,ami egy egyszerű embernek megfizethetettlen csak azért hogy szabadidejében játszon.Ismerek xbox-osokat és nincs sok kedvük 360-at venni.Meg a játékok is drágák.És én kíváncsi lennék azért hogy hoznak össze egy konzol Counter Strike-ot,szóval mindíg lesz felhasználó.Egyébként szeretem a konzolokat,de ne ássák miatta a PC-t.
OFF:Nos az ember mindig az újat kedveli.Csak,hogy az új midig drágább ezért is nem lesz nagy sikere szerintem a konzoolnak.Ott van a jó öreg de annál élvezhetőbb PC,és még árilag is olcsóbb mint az XBOX 360(de modhatnék mást is).
OFF
Napi marhaság x5, elmondom megint, aztán hanyagolom a témát. Igen, húszezerszer több PC-t használó ember van, mint konzolos. Ám a legtöbb ilyen PC még egy Half-life 1-et is röcögve hajtana meg, szóval ennyire számít fontosnak az, hogy miből, mennyi van. Ha azt a számot nézzük, hogy hány ember játszik Pc-n - és szív az upgrade-ek miatt, és szív a driverek, ismeretlen hibák, etc. miatt - akkor máris sokkalta siralmasabb a helyzet - vagy mégis, hogy gondolod? Ott ülnek a kiadók a pokolban, körben egy "Mr. Gonosz" asztalnál, és azt taglalják, hogy "bár PC-re sokkal többet el tudunk adni, jusztse tegyük"? A játékipar kőkemény üzlet, dollármilliók forognak kockán, már pedig egy konzolos játékból úgy jó pár éve még bukta esetén is többet adnak el, mint egy "egész korrekt" eladásokkal rendelkező számítógépes cuccból. Ez van, ezt kell szeretni.
Válasz OFF:
Sajnos ez így van... Ráadásul vegyük figyelembe, hogy:
1. A számítógépet sokszor kell fejleszteni, minimum évente vmit, de sokszor többet is, viszont pl. a PS2 már kb. 5 éve (javítsatok ki, ha nem) töretlenül sikeres, és fejleszteni gyakorlatilag alig kell, az a játék amit PS2-re fejlesztenek mindegyiken ugyanúgy megy.
2. Ha partiképes () gépet akarunk venni, ami képes hozni egy mostani konzol teljesítményét, az kb. 170000 HUF (és még kicsit mondtam), viszont az XBOX360 az kb 80-100000, és ameddig ki nem jön az új konzol, addig tökéletes.
ON
Az eddigi 2 KOTOR PC-s és XBOX-os is volt, valamint az Obsidian (a tagjai, legalábbis), illetve Bioware mind ős-PC-s cégek, nem a Microsoft tulajdonai, úgyhogy ha várnunk is kell rá akkor tuti, hogy ki is jön PC-re a KOTOR 3 (már amikor lesz), még ha picit várni is kell rá.
Nekem csípi a szemem hogy így elhanyagolják a PC-t,pedíg több felhasználója van mint a konzoloknak összessen.És több is lesz.
OFF
Napi marhaság x5, elmondom megint, aztán hanyagolom a témát. Igen, húszezerszer több PC-t használó ember van, mint konzolos. Ám a legtöbb ilyen PC még egy Half-life 1-et is röcögve hajtana meg, szóval ennyire számít fontosnak az, hogy miből, mennyi van. Ha azt a számot nézzük, hogy hány ember játszik Pc-n - és szív az upgrade-ek miatt, és szív a driverek, ismeretlen hibák, etc. miatt - akkor máris sokkalta siralmasabb a helyzet - vagy mégis, hogy gondolod? Ott ülnek a kiadók a pokolban, körben egy "Mr. Gonosz" asztalnál, és azt taglalják, hogy "bár PC-re sokkal többet el tudunk adni, jusztse tegyük"? A játékipar kőkemény üzlet, dollármilliók forognak kockán, már pedig egy konzolos játékból úgy jó pár éve még bukta esetén is többet adnak el, mint egy "egész korrekt" eladásokkal rendelkező számítógépes cuccból. Ez van, ezt kell szeretni.
ÚJ HÍR bár elég szomorú ha minden igaz na szóval:
A Lucasarts már bemutatott egy tech demót egy még be nem jelentett játékukból, ám ezen kívül más Star Wars témájú alkotásra is számíthatunk. Az interjúban a KOTOR és a Battlefront széria újabb részei kerültek elő, amiket mindenképp el akarnak készíteni, de egy új ütemterv részleteire is fény derült. Mivel a Star Wars univerzum is véges, ezért évente csak két ilyen témájú játékot akarnak kiadni (a kiegészítőket nem számolva), ami annyit tesz, hogy 2007-ben a next gen konzolokra érkező játék mellett már nem biztos, hogy egy PC-s cím is belefér a felhozatalba.
Én azt mondom nem is lesz több, (mármint nem fogják befejezni a fordításokat) esetleg ha bevillantják a Kotor3 kiadásának hírét, most pillanatnyilag pang ez a téma, a topicba is jó ha hetente ír valaki.
Addikt szerepjátékossá engem a NWN tett. A KOTOR-nál sajnos egy pici "akció-utóíz"-t mindig éreztem, de a zseniális sztori feldtette ezt mind a kettőnél.
Tudod az az Rpg vagy mi a nyavaja valaki még egy linket is nyomott a Jedi Knightos topicba, a grafika szép meg minden majd meglátjuk.
Bár az én hűségem a kotor szériától nem fog elpártolni, mert asszem mondhatom rá hogy az első olyan szerepjátékom amit igazán tudtam élvezni.
A LucasArts mindössze a következő velős nyilatkozatot adta: "Egyelőre nincs mit bejelenteni a Knights of the Old Republic 3-mal kapcsolatban". Tehát barátaim, a KotOR 3 még messze van, nagyon-nagyon messze: mindenesetre Lucas bácsi játékkiadója egy next-gen játékkal kint lesz az E3-on - kíváncsian várjuk, hogy valójában mi az.
Na ezt találtam a neten.Amúgy ezt a gamekapocs-on találtam.
Nem sajnos nem tudok semmit a KOTOR 3-ról mrt azt se tudtam,hogy lesz harmadik rész.De ha már így említeted akkor megnézem a neten hátha találok valami friis hírt.
Nem sajnos nem tudok semmit a KOTOR 3-ról mrt azt se tudtam,hogy lesz harmadik rész.De ha már így említeted akkor megnézem a neten hátha találok valami friis hírt.
Végigvitem és valami csoda a játék.Már meg volt másféléve és most tudtam végigvini.Na mindegy a játék nagyon jó lett.Az elején gyűjtötem a gonosz pontokat aztán rájötem,hogy ha jedi vok akkor legyek jó.Nekem az eleje jön be meg a közepe.És sztem a magyarosításban nincsenek fogalmazási hibák.Vagy lehet,hogy van benne csak én vagyok a vak.
Nem, tudom, nekem feltünt például, mikor egy ly-os szavat j-vel írtak, de az is lehet, hogy a tiéd újabb verzió, és ebben már ki van javítva.
Végigvitem és valami csoda a játék.Már meg volt másféléve és most tudtam végigvini.Na mindegy a játék nagyon jó lett.Az elején gyűjtötem a gonosz pontokat aztán rájötem,hogy ha jedi vok akkor legyek jó.Nekem az eleje jön be meg a közepe.És sztem a magyarosításban nincsenek fogalmazási hibák.Vagy lehet,hogy van benne csak én vagyok a vak.
#15370 :: Marka Ragnos (2006. november. 11. 19:29)
Mármint Kotor 1. Bevallom ez eleinte nem nagyon zavart, de ahogy egyre jobban elmélyedek a régi idők galaktikus történeteibe ez meglehetősen zavaró, legalábbis számomra.
Valóban, ilyen kidolgozott történetnél igen zavaró lehet akár egy elírás is vagy hasonló.
Ez nekem is megvolt, és pl. Malaknál volt egy csúny nagy baki. Nem, is mondom, hogy csúnyán bezavart.
Mármint Kotor 1. Bevallom ez eleinte nem nagyon zavart, de ahogy egyre jobban elmélyedek a régi idők galaktikus történeteibe ez meglehetősen zavaró, legalábbis számomra.
#15289 :: Marka Ragnos (2006. november. 11. 16:23)
Megbotrákoztató ez a magyarítás... persze jó meg minden, és sokat is segít a játékban, de akkor is olyan súlyos fogalmazási, és stilisztikai hibák vannak ami azé sokat ront rajta. Persze ha nem annyian csinálták volna, biztos jobb lett volna... vagy legalább ha egy Rektor vagy kollektor az egészet átnézte volna és stílusosan összerakta volna...
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.