Kérjük jelentkezz be!
Star Wars: Knights of the Old Republic

Star Wars KOTOR 1-2

A világ legjobb Star Wars játéka!
#27323 Marka Ragnos 2007. január. 04. 17:42
Marka Ragnos
Ez ostobaság... elég ha egy kicsit bepirulsz, vagy elkékülsz és választhatsz prestige clast. Normál Piros vagy Normál kék legyen a háttér. Semmi füst semmi fényes aura. Azután pedig szürkülj maradj egyensúlyba.

És igazad van maradj szürke az a legjobb, révén akkor az egyes erőtrükkök egységesen ugyanannyiba kerülnek. Szürkéknek áll a világ, és mindenben tessék Kreiára hallgatni. A legnagyszerűbb lény akivel valaha dolgom volt. De tényleg tessék rá hallgatni, és mindenhová magaddal vinni.
#27215 fyktyvf 2007. január. 04. 15:25
fyktyvf
#27211 :: gepard (2007. január. 04. 15:19)
Fúúú srácok nagyon THX, már tudom, hogy hol a hiba. Mégegyszer THX. Egyébként nem a sötét oldalt választottam ígyekszem szürke maradni...
Javaslom valami oldalt válassz! Mert ha nem térsz el legalább 75%-ban valamelyik oldal felé, akkor 15. szinten nem választhatsz Prestige Class-t...
#27211 gepard 2007. január. 04. 15:19
gepard
Fúúú srácok nagyon THX, már tudom, hogy hol a hiba. Mégegyszer THX. Egyébként nem a sötét oldalt választottam ígyekszem szürke maradni...
#27071 fyktyvf 2007. január. 03. 22:26
fyktyvf
Én alapból eredetiben szereztem be, és sztem miután még négyszer-ötször kiviszem az NWN2-t , akkor újrajátszom...
#27062 peti112 2007. január. 03. 22:03
peti112
#26844 :: gepard (2007. január. 03. 17:20)
Elősször is megérkeztem Izizzbe... Ott aztán beszélgettem emberekkel, meg vásároltam,meg eladtam cuccokat stb. Aztán mentem a cantinába és ott is dumáltam mindenkivel, rájöttem, hogy a fél város olyan " kártyát " akar amivel el lehet innen tűnni. Utána elmentem és ott a cantinától jobbra várt rám egy banda, őket megöltem és a főnöknél volt egy ilyen kártya... Ezt a kártyát odaadtam annak a csajnak aki tud adni érte egy jedi kristályt. Ezután én lettem a swoop bajnok és legyőztem Nikkot..., közben kérdezgettem mindenkit Ghadon ügyében. Ezután elindúltam visszafele, volt egy nagy tömeg ( már akkor is ott voltak mikor én érkeztem ), és beszéltem velük. Az lett a vége, hogy a tömeg fele nekem esett. Na hát ők elhaláloztak. Ezután beszéltem Andával és emgcsináltam neki mindent ( miután utoljára beszéltem vele, elsétált ). Visszamentem a cantinába. Ott az előszobában, jobb oldalt volt egy csávó ( a nevére már nem emlékszem ), na őt kellett győzködjem, aztán adott egy datapadot és eltűnt ( dark side pontokat kaptam, méghozzá jó sokat ). És mikor ezekkel megvoltam - van az a hely ahol Andával kellett beszélni, na attól egy kicsit feljebb - vannak katonák akik nem engednek át. Elmentem mellettük és a tér közepén álló szobor moögött van egy számítógép, azt a kapott datapaddal feltörtem és a katonák melletti generátort ( vagy vezetéket, nem tudom mi az ), felrobbantottam. A katonák fel meghalt. Maradtak 3-man és ők nem engednek át, mert vmilyen Sky Ramp le van zárva. Remélem nem sántít a történet . Röviden ez történt.
Úgy látom, a sötét oldalt választottad. Egy kapitány kinyrva, mint mondtad. Egyet találsz a büfében, rögtön, ahogy bemész a sarokban. Vele csak beszélni kell, és elmegy. Riiken meg mikor le kell lépni, a cantina előtti téren fog sétálgatni. Őt ott kaphatod le. játszani
#27057 Marka Ragnos 2007. január. 03. 21:43
Marka Ragnos
Odáig jóvagy hogy megérkezel a Kantinába. Itt kérdezz ki mindenkit Dhagonról és kezd el összeszedni a nyomokat amiből összerakod a gyilkosság eseményeit. Még nem tudsz bemenni a sky rampra csak még soká na, még nagyon soká... azzal nem is kell sz@rakodni.

Szóval kövesd a naplóban a Ghent küldetéséhez adott infókat, nem tudom pontosan milyen sorrendben következnek a dolgok. De előszőr meg kell tudnod hogy eltünt egy droid, aztán azt meg kell találnod az udvaron, majd Khipnek kell adni hogy javítsa meg. de ő nem tudja mert nincs cuccos hozzá, ezt a droid árustól kell beszerezni, majd vissza kiphhez aki megcsinálja megnézed előbb aztán Nico is megnézi majd együtt elmentek Capitan Riikenhez aki megnézi és a polgármesterrel megvitatva a dolgot végül is kieresztik Dhagont. Te beszélsz vele mire ő összehoz egy találkát a kocsmában Kavar-ral közben az ezredes rajtatok üt és kénytelen vagy eljönni a bolygóról.
#26844 gepard 2007. január. 03. 17:20
gepard
Elősször is megérkeztem Izizzbe... Ott aztán beszélgettem emberekkel, meg vásároltam,meg eladtam cuccokat stb. Aztán mentem a cantinába és ott is dumáltam mindenkivel, rájöttem, hogy a fél város olyan " kártyát " akar amivel el lehet innen tűnni. Utána elmentem és ott a cantinától jobbra várt rám egy banda, őket megöltem és a főnöknél volt egy ilyen kártya... Ezt a kártyát odaadtam annak a csajnak aki tud adni érte egy jedi kristályt. Ezután én lettem a swoop bajnok és legyőztem Nikkot..., közben kérdezgettem mindenkit Ghadon ügyében. Ezután elindúltam visszafele, volt egy nagy tömeg ( már akkor is ott voltak mikor én érkeztem ), és beszéltem velük. Az lett a vége, hogy a tömeg fele nekem esett. Na hát ők elhaláloztak. Ezután beszéltem Andával és emgcsináltam neki mindent ( miután utoljára beszéltem vele, elsétált ). Visszamentem a cantinába. Ott az előszobában, jobb oldalt volt egy csávó ( a nevére már nem emlékszem ), na őt kellett győzködjem, aztán adott egy datapadot és eltűnt ( dark side pontokat kaptam, méghozzá jó sokat ). És mikor ezekkel megvoltam - van az a hely ahol Andával kellett beszélni, na attól egy kicsit feljebb - vannak katonák akik nem engednek át. Elmentem mellettük és a tér közepén álló szobor moögött van egy számítógép, azt a kapott datapaddal feltörtem és a katonák melletti generátort ( vagy vezetéket, nem tudom mi az ), felrobbantottam. A katonák fel meghalt. Maradtak 3-man és ők nem engednek át, mert vmilyen Sky Ramp le van zárva.

Remélem nem sántít a történet . Röviden ez történt.
#26687 Tenebra 2007. január. 03. 11:16
Tenebra
Na, ilyen szempontból én vagyok a legjobban lemaradva . Az elsőt, mivel csak kölcsönbe volt, 1 alkalommal , a másodikat pedig 1,5X. Azért másfél, mert elsőre meguntam... Tudom, szar, de akkor is így van, mivel akkor még nem tudtam a Nar Shadaa-n azt a bárpultos trükköt a Twi'lek támadásnál, és mindig meghaltam. Nagy nehezen sikerült, erre a karakteremet elfogják, és egy droiddal kellett nyomulni . Na, akkor ott uninstall. Majdnem megutáltam a Kotor 2-t . Szégyen, de így van. Aztán másodszori nekifutásra, új karakterrel, új tapasztalattal, ismét nekiugrottam, és végigtoltam gyorsan. Azt hiszem, ha vége ennek az esztelen vizsgaidőszaknak, megveszem mindkettőt, és behozlak titeket .
Post tenebras lux
#26645 Marka Ragnos 2007. január. 02. 23:25
Marka Ragnos
Nem szeretek nagyot mondani de 5ször hatszor biztos megvolt mindkettő.
#26623 peti112 2007. január. 02. 22:23
peti112
#26621 :: fyktyvf (2007. január. 02. 22:20)
Nálam kb 11...
Most a lelkembe tiportál Na akkor biztosan felrakom, hogy bepótoljam a lemaradást
#26621 fyktyvf 2007. január. 02. 22:20
fyktyvf
#26617 :: peti112 (2007. január. 02. 22:13)
Úgy érted, biztosan segítünk Most gondolkaodtam rajta, hogy megint felrakom (a ásodikat), kilencedszerre is végigvinni... (az egyet csak négyszer...) Tényleg, nektek mennyi a végigjátszás-rekord? Én vagyok csak ilyen elvetemült?
Nálam kb 11...
#26617 peti112 2007. január. 02. 22:13
peti112
#26615 :: fyktyvf (2007. január. 02. 22:07)
Lehetetlen. Esetleg bug, de ha megírod a szitut talán tudunk segíteni.
Úgy érted, biztosan segítünk Most gondolkaodtam rajta, hogy megint felrakom (a ásodikat), kilencedszerre is végigvinni... (az egyet csak négyszer...) Tényleg, nektek mennyi a végigjátszás-rekord? Én vagyok csak ilyen elvetemült?
#26615 fyktyvf 2007. január. 02. 22:07
fyktyvf
#26609 :: gepard (2007. január. 02. 21:50)
Szerintem én találtam egy olyan helyet a KOTOR 2-ben, hogy ahol ha vmit rosszúl csinálsz akkor nem lehet tovább menni és már nem is lehet visszacsinálni
Lehetetlen. Esetleg bug, de ha megírod a szitut talán tudunk segíteni.
#26609 gepard 2007. január. 02. 21:50
gepard
Szerintem én találtam egy olyan helyet a KOTOR 2-ben, hogy ahol ha vmit rosszúl csinálsz akkor nem lehet tovább menni és már nem is lehet visszacsinálni
#26497 fyktyvf 2007. január. 02. 19:29
fyktyvf
#25879 :: gepard (2007. január. 01. 15:01)
Megnézem, amiket leírtál már megvoltak, egyedül Dhagon Gent tisztázása nincs meg... ( ha jól emlékszem ).
Hát, pedig az a főküldetés...
#25879 gepard 2007. január. 01. 15:01
gepard
Megnézem, amiket leírtál már megvoltak, egyedül Dhagon Gent tisztázása nincs meg... ( ha jól emlékszem ).
#25576 fyktyvf 2006. december. 31. 23:15
fyktyvf
#25567 :: gepard (2006. december. 31. 22:10)
Hello! Kéne egy kis segítség. Izizben járok és már nem tudok mit csinálni... Már mindenkivel beszéltem. Van valamiylen Sky Ramp ami le van zárva, 3 katona van már csak ott, és ők nem engednek át... . Én már szinte teljesen feladtam, ha tudtok segíteni azt megköszönöm.
Namármost: a tömegnél, a tömeget, vagy a katonákat támogattad? Ahol a királynő ellen lázongó beszélő ember is van. Ha a tömegnek segítettél beszélj az Anda nevű nővel, és csináld meg a küldetést neki. Ezután viszont menj a Merchant's Quarterbe, itt Dagon Ghent-et kell tisztázni a gyilkosság vádja alól - de ennek már most is benne kéne lenni a naplódban...
#25567 gepard 2006. december. 31. 22:10
gepard
Hello!

Kéne egy kis segítség. Izizben járok és már nem tudok mit csinálni... Már mindenkivel beszéltem. Van valamiylen Sky Ramp ami le van zárva, 3 katona van már csak ott, és ők nem engednek át... . Én már szinte teljesen feladtam, ha tudtok segíteni azt megköszönöm.
#24924 fyktyvf 2006. december. 28. 20:29
fyktyvf
#24896 :: BreakDown (2006. december. 28. 17:10)
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem Kotor 2 ügyben: a Dantooineon vagyok és elméletileg a kristály barlangban ott kéne lennie Vrook Mesternek, de nincs ott senki. Anno már egyszer átvittem ezt a részt, és akkor egy energiacellában meg is találtam, volt vele egy tucat zsoldos is. De most teljesen elhagyatott a barlang, leszámítva néhány méretes bogarat. Szóval kell valamit tenni hogy "előidézzem" a Jedi Mestert vagy hogy megy ez? Régen valahogy sikerült, de most nem tudok továbbjutni. Vagy valami bug lenne az egész? Annak nem örülnék, mivel az előző mentés elég régi... Előre is köszi!
Jah és oda is ajánlatos teljes fegyverzettel menni, a legerősebb karikkal, mert a laigrekeknek van egy Erő-ellenállása, ami nagyon szépen leszedi az Erő-támadásokat - bár ezt bizonyára tudod, mivel egyszer már végigvitted. Ja és vigyázz az elektromos berendezésekkel! Ha hozzápiszkálsz igen könnyen kisülhetnek, azt meg nem éli túl kb. 10 méteres körzetben senki...
#24908 Marka Ragnos 2006. december. 28. 18:41
Marka Ragnos
Ba kell menni az akadémia archivumába, a szobor előtt fekszik néhány zsoldos holtteste az egyiknél megtalálod a parancsot ami igazolja hogy wrook a barlangban van.
#24896 BreakDown 2006. december. 28. 17:10
BreakDown
Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem Kotor 2 ügyben: a Dantooineon vagyok és elméletileg a kristály barlangban ott kéne lennie Vrook Mesternek, de nincs ott senki. Anno már egyszer átvittem ezt a részt, és akkor egy energiacellában meg is találtam, volt vele egy tucat zsoldos is. De most teljesen elhagyatott a barlang, leszámítva néhány méretes bogarat.

Szóval kell valamit tenni hogy "előidézzem" a Jedi Mestert vagy hogy megy ez? Régen valahogy sikerült, de most nem tudok továbbjutni. Vagy valami bug lenne az egész? Annak nem örülnék, mivel az előző mentés elég régi...

Előre is köszi!
#24824 Marka Ragnos 2006. december. 28. 09:33
Marka Ragnos
Főkarinak ad Zaalbar nyilvetőjét, missionnak a legjobb puskát-pisztolyt, Zaalbar mancsába meg nyomd bele a vibropengéket. Zaalbar nagyon erős sokat sebez és sok az élete, jobban bírja a csapásokat.
#24823 fyktyvf 2006. december. 28. 09:30
fyktyvf
És a Vulkar bázison készülj igen kemény ellenállásra, főleg a swoop gyorsító környékén, ahol meg kell küzdened majd a Vulkarok vezérének a hadnagyával. Na az igen kemény harc lesz, készülj pajzsokkal, gránátokkal is...
#24821 Marka Ragnos 2006. december. 28. 08:47
Marka Ragnos
Mission Vao csak egy karakter, az a lényeg hogy legyen a csapatodban. Együtt fogtok bemenni a bázisra te, mission és még valaki(én Zaalbart javaslom).
#24816 Pozandr 2006. december. 28. 08:08
Pozandr
Sziasztok,

az Undercity-ben (KotOR1, Taris) most csatlakozott hozzám Mission Vao. Gadon Thek azt mondta, hogy ő be tudna jutni a Black Vulkar bázisra, hogy ellopja a swoop gyorsítot... Tehát őt kell írányítanom a BV bázison vagy a karakterem kiadja neki a parancsot és bemegy és kihozza?
Olvasni jó - a művelődés legjobb formája.