Azt hogy a tulajdonságok és minden fel van gyúrva maxra. Olyan karizmám van és olyan "természetes" meggyőző erő árad azokból a szép sárga szemeimből, hogy senki nem mer ellentmondani nekem. Máskülönben nem szoktam Cheatelni de egyszer így is ki kellett próbálnom. Mindjárt utána nézek milyen mentéseim vannak, melyik bolygoról kéne?
Én adnék szívesen de mindegyiken ott virít a Cheat felirat, mert legutoljára így tóltam végig. Meg hát eléggé fel is van patchelve (Darth Revan's Robe, Ultimate Sith mod és társai) és nem tudom ezek hogy viselkednének egy normál játékkal.
Hát...Nekem sehogy sem működik a cheat...Egyszer jött csak be a konzol eddig, de egyik cheatet sem tudtam érvényesíteni... Egy olyan swkotor.ini fájlt tudna nekem emilezni vkim akinek bejött a dolog már többször is? Köszi!
Én látható konzol nélkül cheateltem a 2-ben és jól elvoltam Amúgy a világos oldal híve vok, Kreia is megmondta h azon haladva lehet megismerni az Erő mélyebb összefüggéseit, a Sith-eknek legfeljebb a hatalmuk nő, de semmi extra módszer, starwars.hu-n pedig kerek-perec kijelentik, hogy az az erősebb. 2-t toltam végig 1.5-szer, 2 karival, mindkét oldalról, jedi részről zöld fénykarddal, a vörös fénykardot a felénél lekapcsoltam, mert addig bírtam gonoszkodni , büszke voltam a karlapomon a Sith Lord szóra, csak nem volt szívem sokáig hű maradni hozzá.
Hoppsz, 2 Sith Lord ebben a topicban? ebből harc lesz * bekapcsolja a zöld fénykardot *
De jó lenne ha lenne 3! Az szólhatna a Mandalór haboruról vagy Hiper Űr háboruról vagy jobban bele mehetnének Revan és Malak történetébe.
KotOR2 magyaritásról tudtok vmit?
Hát...Nekem sehogy sem működik a cheat...Egyszer jött csak be a konzol eddig, de egyik cheatet sem tudtam érvényesíteni... Egy olyan swkotor.ini fájlt tudna nekem emilezni vkim akinek bejött a dolog már többször is? Köszi!
Bocs a floodért, de ezt találtam. Hátha másnak is segít. Még nem próbáltam ki, de hamar megteszem...Remélem segít.
2. Dantoine is unplayable.
Solution: You have an ati card. Buy nvidia from now on. Just kidding, nvidia's starting to have this problem as well. Go into your swkotor.ini file and open it as a text file. The file is located by default in C:\program files\lucasarts\swkotor. Add the line Disable Vertex Buffer Objects=1 somewhere under the section.
A hivatalos blizzard honlapon a fKOTOR fórumban nagyon sok a hasznos info...Jajj csak jó legyen!
Na ilyet?! A gamespot is azt írja, hogy elég "gagyi" lett a pcs változat. 4 különféle konfigon 4 féle bibit tapasztaltak, amire nincs magyarázat...Szó van benne az ok nélküli szaggatásról is messze az ajánlott konfig felet... Elszomorít...Dantooine élvezhetetlenül szaggat nekem...
Meg amúgy is! Kinyírtam kb 3-4 zsoldoscsapatot a Dntooineon, mikor keresgéltem a Grove akármit, hogy az ucsó teszten is átmenjek, erre az utolsó csapat leverése után vmi űber-meg Mandalorian (vagy mi) katona elém jött csatlósaival, hogy sok gondot okoztam eddig nekik, és két pengéjével 2 ütés alatt legyalázott, én meg csak köpni se tudtam...Ahh...Kezd idegesítő lenni a gamma...
BiztosanCheatelni akarsz?
CSak neked, csak most, de csak
Menj a játék könyvtárába...
Keresd meg a swkotor.ini fájlt, nyisd meg jegyzettömbbel. A Game Optionsnál az EnableCheats=0 írd át EnableCheats=1 -re
Lépj be a játékba és az opcióknál kapcsold ki a minimapot, mert ott fenn fog megjelenni a kurzor, az előhívó billentyű... na igen, fogalmam sincs, elfelejtettem, hiába két hónapja játszottam utoljára a Kotorral. Kezd végignyomkodni a billentyüket és egyszercsak felvillan a kurzor, nem esküszök rá de mintha a "V" lett volna...
A dancedancemalak kódot meg feltétlen próbáld ki
nehogy a sötét oldal magával ragadja a többieket.
Köszi Marka!
Már tudom is, hogy hol rontottam el. Amúgy meg nem akarok cheatelni, de újrakezdeni sem 6.jára karaktergenerálás miatt, szal kicsit belenyúlok, de csak módosítani az eredeti arányok megtartásával...
Menj a játék könyvtárába...
Keresd meg a swkotor.ini fájlt, nyisd meg jegyzettömbbel. A Game Optionsnál az EnableCheats=0 írd át EnableCheats=1 -re
Lépj be a játékba és az opcióknál kapcsold ki a minimapot, mert ott fenn fog megjelenni a kurzor, az előhívó billentyű... na igen, fogalmam sincs, elfelejtettem, hiába két hónapja játszottam utoljára a Kotorral. Kezd végignyomkodni a billentyüket és egyszercsak felvillan a kurzor, nem esküszök rá de mintha a "V" lett volna...
Nekem a Dantooine-nal összvissz egyszer akadt problémám, az pedig a Revan köpenyem miatt volt, az ugyanis mesterszintre emelte az erőugrás képességemet és mikor kijelöltem neki a Kathondot a kecseg felpattant az egyik sziklára ahonnan nem tudtam lejönni.
Cheatek, hát igen elég szórakoztatóak, főleg az utolsó. Egyszer lehet csak használni, és mondjuk úgy kicsit felüdíti a végső harcot... Érdemes kipróbálni, hidjétek el megéri...
Marka! Mesééld el légyszi, hogyan tudsz vele csalni, mert én sehogy nem tudom...Leírásokat követem, de semmi...Kezdem azt hinni, hogy mindig velem a baj.
Legfrissebb patch meg driver fent van...Meglesem, hátha tévedek. Köszi a tippeket!
Marka! A cheat tutorialomat ne feledd légyszi...Ide kérném, ha lehet...
Nekem a Dantooine-nal összvissz egyszer akadt problémám, az pedig a Revan köpenyem miatt volt, az ugyanis mesterszintre emelte az erőugrás képességemet és mikor kijelöltem neki a Kathondot a kecseg felpattant az egyik sziklára ahonnan nem tudtam lejönni.
Cheatek, hát igen elég szórakoztatóak, főleg az utolsó. Egyszer lehet csak használni, és mondjuk úgy kicsit felüdíti a végső harcot... Érdemes kipróbálni, hidjétek el megéri...
Húúú...Baj van! A második bolygón, ahol Jedivé válok van egy kis gond...Vagyis itt jön elő. Ha kimegyek a szabadba akkor ha süt a nap iszonyúan beszaggat, de élvezhetetlenül. Nektek volt ilyesmi? Játszhatatlan így. 6600GTm van 256mb-val, 2giga ramom meg egy 3500+os s939em. Most Wanted Csutkán megy 1024*768ban AA-t is maxra véve.
A KOTOR meg AA nélkül, meg minden ilyesmi nélkül 1024*768ban mindent Highra véve Iszonyúan szaggat...Elkeserítő...Abba is hagytam...
Vélemények?
Sajnos Dantooine szaggat...A KOTOR 2-ben is szaggat Dantooine-on.Bár nem tudom miért...Már próbáltam sok mindent,de valahogy mindig volt türlmem"szaggatva" végigmenni ezen a bolygónA KotOR2-ben még bírtam kontrolálni(új terület,új grafika beállítás),a KotOR1-ben nincs ellenszere.
Húúú...Baj van! A második bolygón, ahol Jedivé válok van egy kis gond...Vagyis itt jön elő. Ha kimegyek a szabadba akkor ha süt a nap iszonyúan beszaggat, de élvezhetetlenül. Nektek volt ilyesmi? Játszhatatlan így. 6600GTm van 256mb-val, 2giga ramom meg egy 3500+os s939em. Most Wanted Csutkán megy 1024*768ban AA-t is maxra véve.
A KOTOR meg AA nélkül, meg minden ilyesmi nélkül 1024*768ban mindent Highra véve Iszonyúan szaggat...Elkeserítő...Abba is hagytam...
Ha jól emlékszem akkor előszőr a game.ini-ben vagy miben kell engedélyezni a csíteket, aztán van néhány billentyű parancs de nekem a CTRL+ALT+7re hozta elő (sokadik végigjátszás után gondoltam csinálok egy titánt és hardon könnyen végigtolom ). A kódra már nem teljesen emlékszem de ilyesmi lehetett: setdexterity 20...
Jaja! swkotor.ini az a fájl, oda kell beírni EnableCheats=1, aztán " ' "- billentyű szerintük...Na de a tipped hátha bejön! Köszi! Otthon meg is lesem!
Ha jól emlékszem akkor előszőr a game.ini-ben vagy miben kell engedélyezni a csíteket, aztán van néhány billentyű parancs de nekem a CTRL+ALT+7re hozta elő (sokadik végigjátszás után gondoltam csinálok egy titánt és hardon könnyen végigtolom ). A kódra már nem teljesen emlékszem de ilyesmi lehetett: setdexterity 20...
Na akkor...Lenne egy hülye kérdésem. Tudtok csalni a KOTORban? Én a gamespoton nézegettem a cheateket, és főleg az Attributes cheat érdekelne. A dolog lényege, hogy nem akarom ismét újra elkezdeni a gammát, mert jó messzire eljutottam már...Monnyuk még mindig az eleje, de ez lenne a 6. alkalom...: Az értékekben lenne egy kis variálás, hogy Jedisebb legyen...
Szal a console-t hogyan kell behozni? Mert nekem nem működik, ahogy az ott le van írva.
Bocs a lüke kérdésért, de hátha csináltatok Ti is tiltott dolgot...Amúgy nem szoktam cheatelni...
Amúgy marha nagy játék...Imádom ezt a Jedis univerzumot...Voooáááá
Úúú...Bocs Kegan! Elbambultam...: Erre sincs most magyarázat.
Akkor kezdhetem újra... lopótöka!
Köszi mindent! Majd még jövök!
Szerk: Na itt is vagyok... Sajna nincs időm és kedvem sem kísérletezgetni...Szal milyen alaptulajdonság értékeket ajánlatok egy zúzós harcos Jedihez? Lééégyszike!
Köszi!
Hát így nagyon különösebben távsegítséget nyújtani nem tudok, de megpróbálom :
Strength: 16
Dex: 12
Con: 12
Wis: 14
Int: 12
Cha: 12
(nem nagyon emlékszem, hogyan jönnek ki ezek az adott 30 pontból, de szerintem ez úgy reális)
Szerk: Na itt is vagyok... Sajna nincs időm és kedvem sem kísérletezgetni...Szal milyen alaptulajdonság értékeket ajánlatok egy zúzós harcos Jedihez? Lééégyszike!
Köszi!
Hát így nagyon különösebben távsegítséget nyújtani nem tudok, de megpróbálom :
Strength: 16
Dex: 12
Con: 12
Wis: 14
Int: 12
Cha: 12
(nem nagyon emlékszem, hogyan jönnek ki ezek az adott 30 pontból, de szerintem ez úgy reális)
AdyBaby írta: A gép által erre a kasztra ajánlott tulajdonságértékekkel játszok. Str:16, Con:14, Dex:14
Wisd:12
12es wisdom egy Jedinek?
MIN 14es főleg ha guardian/"zúzós" Jedi vagy mivel a 20 szintre alig lesz több mint 100 Erő pontod azzal meg nagyon húzósak lesznek a harcok főleg amikor a társaid kidőltek vagy ha nincsenek melletted. Én mindig kiegyensúlyozott karaktert csináltam és akár egyedül is tudtam hozni egy csatát. Ok, hogy "zúzós" karaktert szeretsz de az Erő használata elkerülhetetlen.
Hol van itt Mura? Én nem látom...
Gunchip: Lol... Milyen igazad van. De akkor pontosítok. Olyan karakterrel élvezem a legjobban, ami egy közelharcos duplapengés zúzójedi! Na ezzel élvezem a legjobban. A gép által erre a kasztra ajánlott tulajdonságértékekkel játszok. Str:16, Con:14, Dex:14
Wisd:12 Ez így asszem jó lesz, ugye Mura? Egy zúzógépet akarok...Szerencsémre nem kell újrakezdenem...
Köszi a tippeket!
Che: Nagyon hasonlóan gondolkodunk...
AdyBaby írta:
A gép által erre a kasztra ajánlott tulajdonságértékekkel játszok. Str:16, Con:14, Dex:14
Wisd:12
12es wisdom egy Jedinek?
MIN 14es főleg ha guardian/"zúzós" Jedi vagy mivel a 20 szintre alig lesz több mint 100 Erő pontod azzal meg nagyon húzósak lesznek a harcok főleg amikor a társaid kidőltek vagy ha nincsenek melletted. Én mindig kiegyensúlyozott karaktert csináltam és akár egyedül is tudtam hozni egy csatát. Ok, hogy "zúzós" karaktert szeretsz de az Erő használata elkerülhetetlen.
Gunchip: Lol... Milyen igazad van. De akkor pontosítok. Olyan karakterrel élvezem a legjobban, ami egy közelharcos duplapengés zúzójedi! Na ezzel élvezem a legjobban. A gép által erre a kasztra ajánlott tulajdonságértékekkel játszok. Str:16, Con:14, Dex:14
Wisd:12 Ez így asszem jó lesz, ugye Mura? Egy zúzógépet akarok...Szerencsémre nem kell újrakezdenem...
Köszi a tippeket!
Che: Nagyon hasonlóan gondolkodunk...
Hát igen, és akkor még bele se mentünk nagyon a featek és skillek világába Ott is nagyon meg lehet bolygatni a sza... ZSÍRT
Szóval, ha dupla, vagy ikerpengés Jedi-t akarsz, akkor mindenképpen vedd fel a Two-Handed Fighting featet, és fejlesz masterra, hogy minél kevesebb mínusz-t kapj a támadódobásokra. Esetleg érdemes a Finesse: Lightsaber featet felvenni, ha nagyobb a Dexterity-d, mint a Strength-ed. Aztán, ha azt akarod, hogy a karaktered nagy hatásfokkal visszazúzza a Blaster lövedékeket, akkor a Lightsaber Deflect (vagy valami ilyesmi ) feat-et fejleszd. Ha pedig igazán zúzós harcost akarsz létrehozni, akkor a Power Attack, Flurry, vagy Critical Strike-ot fejleszd. Mindhárom igen zúzós:
Power Attack: Nagyobb sebzés
Flurry: plusz egy támadás a körre
Critical: +2 Critical Modifier a körre (ha Crtiticalra gyúrsz, akkor remek választás)
Szóval lehet válogatni
Ajánlanék egy Combo-t: Ha megtanulod a Master Speed-et, és a Master Flurryt, akkor egy kör alatt, a fenti dolgok hatása alatt 5 támadást vihetsz be ellenfelednek!
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.