Szerintem első és legnagyobb probléma a csapatösszeállítás... Legalább két jedi legyen ott, s lehetőleg olyanok, akiket tápoltál is... Mondjuk én Mission-t és Carth-ot nagyon nem, de ők amúgy sem a legerősebbek. Canderous-ra cseréld le Carth-ot, SZVSZ. Bastilla nincs meg? Nem emlékszem már, hogy e résznél jelen van-e még...
Vagy Juhani? Jolee Bindo majd csak később tűnik fel, az biztos. De én a Kashyyk-on két jedivel nyomultam, az fix.
Ha van olyan erőd, hogy "Horror", vagy "Insane", azokat bőszen nyomkodd rájuk, az kiüti őket. Vagy Force Push is jó.
Ja, bocs, nem a Kashyyk-on vagy . Na, akkor egy másik HSZ-ben . Bocs!!!
Ronny-nak meg priviben is mondtam már segítséget . De az nem megoldás, igazából . Segítseteke neki!
Én úgy tudom, hogy nem lehet tuningolni a swoop racer-t, az csak kamu...
Igen, még csak a Taris-on vagyok Bastilia kiszabadítása előtt. Candarous Ordo-val már találkoztam, de nem nagyon akart beszélgetni. Csatlakozásról pedig még nem is beszélt... Jó lenne egy kis segítség, hogy túljussak ezen a részen. Remélem, hogy a többi bolygón nem esik nekem majd ennyi ellenfél.
Egyébként még nem vagyok Jedi. Ugyanabban az idétlen göncben szaladgálok, amelyben magamhoz tértem az Endar Space-en...
Egy kis segítségre van szükségem! Hogyan lehet a KotOR 1-ben a Lower City-ben túlélni Zaalbar keresését? Percenként botlok raghoul-okba, és olyan nagydarab zöld disznófejű szörnyekbe - amelyek 5-ös, 6-os csoportokban vannak, de kevés az életerő-pontom (a csapatomban van még jelenleg Mission Vao, és Carth), és minden második percben meghal a teljes csapatom.
Zaalbart egyébként még nem találtam meg, de a fegyvereit igen, egy aknával védett ajtó mögött, egy ládában. Szeretnék már továbbjutni ezen a részen, de a csoportos támadások miatt nem megy.
Ja és szeretném már kiszabadítani Bastilát is!!
Szerintem első és legnagyobb probléma a csapatösszeállítás... Legalább két jedi legyen ott, s lehetőleg olyanok, akiket tápoltál is... Mondjuk én Mission-t és Carth-ot nagyon nem, de ők amúgy sem a legerősebbek. Canderous-ra cseréld le Carth-ot, SZVSZ. Bastilla nincs meg? Nem emlékszem már, hogy e résznél jelen van-e még...
Vagy Juhani? Jolee Bindo majd csak később tűnik fel, az biztos. De én a Kashyyk-on két jedivel nyomultam, az fix.
Ha van olyan erőd, hogy "Horror", vagy "Insane", azokat bőszen nyomkodd rájuk, az kiüti őket. Vagy Force Push is jó.
Ja, bocs, nem a Kashyyk-on vagy . Na, akkor egy másik HSZ-ben . Bocs!!!
Ronny-nak meg priviben is mondtam már segítséget . De az nem megoldás, igazából . Segítseteke neki!
Én úgy tudom, hogy nem lehet tuningolni a swoop racer-t, az csak kamu...
Egy kis segítségre van szükségem! Hogyan lehet a KotOR 1-ben a Lower City-ben túlélni Zaalbar keresését? Percenként botlok raghoul-okba, és olyan nagydarab zöld disznófejű szörnyekbe - amelyek 5-ös, 6-os csoportokban vannak, de kevés az életerő-pontom (a csapatomban van még jelenleg Mission Vao, és Carth), és minden második percben meghal a teljes csapatom.
Zaalbart egyébként még nem találtam meg, de a fegyvereit igen, egy aknával védett ajtó mögött, egy ládában. Szeretnék már továbbjutni ezen a részen, de a csoportos támadások miatt nem megy.
Hy. A Vampire-on felbuzdolva megvettem a KOTOR-t. De van vele egy kis problémám. Mikor elindítom és belépne a főmenübe rendszerhiba miatt leáll az nv4_disp.dll fájlra hivatkozva. Leszedtem internetről. Így már elindul de a karakter generáláskor nem ír ki szövget vagy csak számokat. De azért kipróbáltam hogy el tudom-e kezdeni a játékot de ekkor is rendszerhiba jelenkezett most viszon a win32.sys-re hivatkozott. Valaki segítsen please. Előre is köszi.
Üdv: Zack
Havidíjat nem, csak a kiegészítésekért kéne fizetni.
Mint a Guild Wars-ban? Az jó, jobb mint a havidíj, de akkor is, mért nem lehet úgy, hogy van egy offline KOTOR3 és van egy másik SW MMO?? És aki amit akar, azt veszi meg, a neve lehetne KOTOR:Online, és akkor örülhetnek, mert reklám is van...
Nos fyktyvf, Te mindent kifejtettél azzal kapcsolatban, amit én gondolok. Ha ingyenes és jó lenne(ha lenne) akkor jöhetne Csak ennek kevés az esélye(hogy ingyense lenne, ha lenne).
Havidíjat nem, csak a kiegészítésekért kéne fizetni.
Nos fyktyvf, Te mindent kifejtettél azzal kapcsolatban, amit én gondolok. Ha ingyenes és jó lenne(ha lenne) akkor jöhetne Csak ennek kevés az esélye(hogy ingyense lenne, ha lenne).
Che: pontosan! A Diablo multiból is azért szálltam ki rögtön miután belekezdtem, mert egyszerűen elsikkadt a történet, márpedig én ilyen történet-lépesméz vagyok. A KOTOR-nál ez hatványozottabban igaz lesz... Mivel itt a legnagyobb részben a történeten van a hangsúly! Amúgy az én felfogásom szerint az MMORPG-k csak nagyon ügyesen megszerkesztett pénzlehúzó fejőstehenek. Három dolog miatt veszik meg őket az emberek: a világ, a közösség, és az ezekből fakadó hangulat. Ha pedig én közösségre és hangulatra vágyom, akkor inkább elhúzok focizni, vagy "házalni" (ivóról ivóra... ) a haverokkal... Ha pedig a világra, mint pl. a WoW esetében, akkor előveszem a Warcraft 3-at.
Szóval azzal, ha a KOTOR-ból MMO-t csinálnak egyrészt agyoncsapják a történetet, másrészt pedig a WoW után eléggé úgy lehet érezni (én legalábbis úgy érzem), hogy megtetszett nekik ez a dolog: azaz, hogy összedobsz egy hangulatos MMO-t egy ismert világgal, amit az egész világon imádnak, és kaszálod a pénzt. Persze ehhez sok munka kell, dehát a Lucasartsnak ott van a Bioware, amely szerepjátékos körökben legalább olyan hírnévvel bír, mint a stratégiában a Blizzard, vagy régebben a Westwood.
Ha már nagyon kell nekik az a pénz, csinálják meg a Galaxies 2-t, az se volt rossz játék, csak kiforratlan. Ha Bioware kezébe adják, akkor legalább akkorát kaszálnak vele, mint a WoW-val a Blizzard, és Single RPG fanok utálatát se vívják ki vele.
Teljesen egyetértek, de mondjuk még nem hallottam erről hírt, csak mrecko írta, tehát én azért még várok (reménykedve, hogy cáfolják) egy hírre erről a témáról.
Che: pontosan! A Diablo multiból is azért szálltam ki rögtön miután belekezdtem, mert egyszerűen elsikkadt a történet, márpedig én ilyen történet-lépesméz vagyok. A KOTOR-nál ez hatványozottabban igaz lesz... Mivel itt a legnagyobb részben a történeten van a hangsúly! Amúgy az én felfogásom szerint az MMORPG-k csak nagyon ügyesen megszerkesztett pénzlehúzó fejőstehenek. Három dolog miatt veszik meg őket az emberek: a világ, a közösség, és az ezekből fakadó hangulat. Ha pedig én közösségre és hangulatra vágyom, akkor inkább elhúzok focizni, vagy "házalni" (ivóról ivóra... ) a haverokkal... Ha pedig a világra, mint pl. a WoW esetében, akkor előveszem a Warcraft 3-at.
Szóval azzal, ha a KOTOR-ból MMO-t csinálnak egyrészt agyoncsapják a történetet, másrészt pedig a WoW után eléggé úgy lehet érezni (én legalábbis úgy érzem), hogy megtetszett nekik ez a dolog: azaz, hogy összedobsz egy hangulatos MMO-t egy ismert világgal, amit az egész világon imádnak, és kaszálod a pénzt. Persze ehhez sok munka kell, dehát a Lucasartsnak ott van a Bioware, amely szerepjátékos körökben legalább olyan hírnévvel bír, mint a stratégiában a Blizzard, vagy régebben a Westwood.
Ha már nagyon kell nekik az a pénz, csinálják meg a Galaxies 2-t, az se volt rossz játék, csak kiforratlan. Ha Bioware kezébe adják, akkor legalább akkorát kaszálnak vele, mint a WoW-val a Blizzard, és Single RPG fanok utálatát se vívják ki vele.
Ez tényleg rossz döntés. Egyszerűen bukta lesz, mert szerintem nem fognak fizetni érte.
Fognak érte fizetni... Hiszen a WoW is népszerű, 8 millió legális tagja van (tehát aki havidíjat fizet), úgyhogy azt mutatja a valóság, hogy igen is fizetnek érte...
Engem inkább az dühít ezeknél, hogy azokat a rajongókat lesz*rják, akik talán nem tehetik meg, vagy nem tudnak ilyenre pénzt fordítani (már, ha havidíjas lesz - de a LucasArts-ot és a BioWare-t sem jótékonysági intézményként ismertük meg ). Meg az is tökmindegy, hogy szereti-e valaki az MMO-kat, akar-e osztozkodni valakivel a játékán... "Nem szereted az MMO-kat? Nem akarsz fizetni? Akker egy k*csög vagy, te nem fogsz KotOR-ozni..."
Nekem a KotOR-ban a sztori, és a SW-világ tetszett legjobban, illetve a kiválóan megírt párbeszédek. Bocs, de ezt egy MMO nem tudja visszaadni... A WoW is kiváló játék, de nem hinném, hogy valaki a kiváló sztorija miatt szeretné. Sőt, egyik MMO-nak sincs normális sztorija... De ha lenne is, olyan szinten nem lehetne megcsinálni a nonlinearitás miatt, ami az MMO-ból adódik.
Tehát NE legyen KotOR MMORPG, én egy normális, hagyományos, sztori-orientált KotOR-t szeretnék, amiben folytatják a KotOR 2-t (mert ugye lezárás, normális, nem volt...).
Csodálatos... A jó játékokkal így kell elcbánnii, elvégre. Illetve pontosítok: a jó singleplayer játékokat kedvelőkkel... Nem voltak hajlandók megcsinálni azt a k. KotOR 3-at, kirugdostak a LucasArts-tól ezzel foglalkozó embereket... Erre most kapunk MMO-t. Illetve kaptok, mert én tuti nem fogok fizetni azért, hogy KotOR-ozhassak. Abszolút ellenszenves ötlet számomra.
Az is igaz, hogy a SW: Galaxies-szal befürödtek, rendesen. Él még egyáltalán az a játék?
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.