Padawan jeletkezik.Köszönöm a biztatást Mester Sajna hiába probálkoztam az energia gyűrűk áthelyezgetésével egyenlőre méregkard helyett csak simán vagyok mérges Készitettem nekiegy szép mentést talány cimmel,később majd probálkozok vele Van egyébbként ez bérgyilok méreg-kardom ezt használom + valami csoreszolt Bekábitottam a két fenevadat kaptak majd egy kis erőből -futás kombizva erővillámokkal,majd ismét kábitás és méregkard+lézerkard és szépen kimult a két bestia Meg van a térkép,valamint a kard.Az öreg nagyon megdicsért. Kivégeztem ezt az áruló ribit is ,de ugy hogy kapott egy kábitást és csak egy párat kellett rajta ütni és kampec AZ ÖREG valószinüleg betartotta az igéretét a gyengitéssel kapcsolatban.Padawan távozik.Ja egyébbként elmondtam neki hogy tujukki vagyok és meghajolt és azt mondta bármikor szivesen lát
Padawan jelenkezik.Bizony erős volt Anjuta Mindenesetre meg van a kard is valamint kaptam 1000 xp -ét + sötét pontokat, legközelebb majd hagyom hadd pihenjen szegényke Megpihent végleg Marka is +megszámlálhatatlan droid-bandája,az a folyosó olyan volt mint valami végtelenitett halálfal Jó hogy ilyen is van ,volt benne.Viszont az Lashowe,seholse vollt ,ezért magam mentem be ,majd a bolonddal +
Merker-el ha jó irom a nevét
Viszont már ő is halot Megyek mert randevum van Naga sirjához.
Jlédricsi, térj át : egy másik topicba Sith Padawan jelentkezik hogy mik vannak Mester Két barlangal végeztem mint ahogy a leirásodban van Sikerült a kardot is megszerezni+ még átküldtem a másvilágra is végleg Anjutapall-t Elég kemény csávo volt -volt.Most megyek a Marka ragnos sirjához, utána felkeresem Lashowe-t
Néztem a végigjátszást Eljön majd az ideje és megfogadom a tanácsot ,de jelenleg barlangászok Találtam itt pár fiatalt nem tudom mit sutyiskodnak itt a sötétben,Mindenesetre bűzlik ez nekem .Lehet hogy bujkálnak Na adok én majd nekik szökdösgetést
Padawan jelentkezik.Uthar-nál velnyomtam ezt a ribit,de csak azért mertnem paktálok senkivel.Végülis az öreg azt mondta majd trükközik egy kicsit Egyébbként igen fogynak a rabok ,valamint a fél-hütyü tanitványok Valamiért nem akarnak viszont sokat kiállni ellenem párbajozni.Ennek nem örülők
Á dehogy,csak azt mondtam neki küldje őket pihenni egy kicsit Ez mind semmi már a kapuba vagyok és ott rogyadoznak a jelőltek, azt mondom az egyiknek hogy az az utolsó feladat hogy támadja meg az őrt Erre tényleg megtámadta a tetőtől talpik beöltözöt őrt, pedig csak vicceltem
Sith Padawan ? jelentkezik jelenleg szépen haladok a kocsma felé Milyen sok itt a jelenkező, biztos jól fizetnek az akadémián Kicsit ritkitottam is hogy az esélyeim nagyobbak legyenek,de minek piszkoljam be a kezemet ha mást is meg tudok győzni
Sith Padawan ? jelentkezik jdricsi, játékadatbázis Na tegnap igaziból olyan villámok csapkodtak hogy azért fogtam olyan rövidre amit Malak mondot.Igazábol én is örülők neki mert ugyebár ez azért valami Egyedül annyi bánt hogy mért nem békülhettem vele ki és eggyüt nyirnák az univerzumot Az hogy folytogatot ehez a fájdalomhoz képest semmi
malak nagyon nagy volt ott emlékszem. mondjuk annyira elhúzta az egészet, nagyon szájbarágós volt. már rég elmondta a doglot, még mindig azon lovagoltak. szal az ebből a szempontból nem volt jó
Padawan jeletkezik.A bérgyilok küldiben elintéztem a dolgomat A Tatooine -on ,viszont a Kashyyyk-ra nem tudok visszamenni mert kidob ,többször probáltam Most érkeztem meg a Korribian-ra.Majd később ha még lehet probálkozok a visszamenetellel vagy legközelebb
Vinrar, vagy simán a TC-ben ki lehet csomagolni és elolvasod a jegyzetet és menni fog a bemásolás.Simán a kicsomagolt cuccot bemásolod a játék főkönyvtárába,az egyik ha jól tudom csak valami biztonsági valami,de minden le van irva
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.