hát, mestert nem lehet belőlük képezni. Baora asszem nem lehet köpenyt ráaggatni, de vannak páncélok amikkel lehet erőt használni. azokat asszem ráaggathatod.
persian: új gépen még nincs rajta a KotOR. majd kicsit később
Mesterek jedi társaimból lehet Mestereket faragni vagy ez csak álom?Jelenleg a kristály-barlangban vagyok és irtom az újszűlőttekeket A csapattársaim is szépen lépegetnek előre és tuningolgatom is őket.Baó-ra ,a keze miatt nem lehet köpenyt adni, vagy esetleg van valami speciális Baó jedi köpeny?Na ennyi az erő legyen veletek. Persian_Warrior Mester, lesz még lehetőséged segiteni
Hát a növény az nem nem a főküldetés.Itt az a lényeg hogy az elején eldöntötted hogy ki lesz az akit támodatni fogsz.Ha jó vagy akkor az Itorian bázisra kell menni és afönök adja a küldetéseket.Előszőr a a dokkból kell a robit visszajuttatni az Itorianoknak,majd van az a küldetés hogy a tőzsdében kell mészárolni,ahova ugy tudunk bejutni hogy a kantinban beszélünk Luxa-val.Ha végezünk a tőzsdével akkor kapjuk Czerka robis részt ahol a kantinban Corrun Faltot megdumáljuk, majd Opo Chandó a lakómoduloknál .Megvesztegetjük és megkapjuk a papirt és mehetünk a robiért a Czerkához.Ez a főszál.Vagy ha sötét vagy akkor előszőr a Czerkához kell menni és stb...
Nem hsz-t gyártok ,de most jutott az eszembe hogy az Ithorian vezető a vesztegetésekre pénzt is ad , ezért célszerű közbe-közbe velkeresni hogy ne a saját zsebedből fizesdd a vesztegetéseket.
Mint mindig irány a kantin és ott kell érdeklődni.Mégpedig Corrun Faltot kell megdumálni és ő majd irfólmál hogy menj Opo Chanohoz akivel beszélgetni kell és megtudod mi a helyzet.
hát Bandon mindig x idő után jön (asszem a harmadik bolygó végén, szal ez mind1). egyébként a Manaanon tök jó ahogy megjelenik, meg minden (azt a folyosót kardpárbajra találták ki ), csak logikátlan, hogy hogy jut oda le egyébként így mindig fura, hogy hogy jut oda mindig, ahol megjelenik. mivel a kashyykon is a wookiek ellenőrzik a lejáratot, Korribbanon meg lazán elmegy az összes sith mellett?!
On sejettem hogy ezzel a jedi-csapattal nem lesznek gondjaim szépen haladok benn vagyok az épületben és Baó közben szépen begyűjtőtte a gránátokat is.Ha itt végzek a saját karakteremmel megyek a királynőnek segiteni.
Hát természetesen a Mandalor csapattársra gondoltam és még ha eljutok vissza a Dantooine-ra akkor majd onnan is elzavarom a gubisok közelében levő logecokat Hát ez a Baó és ez a Handmaiden időkőzben annyi szintetlépett hogy már az erővillám is 2. fokozaton van, nem akarok hazudni te talán 6-os szinten vannak ,(vágják az ipart rendesen.)Na ennyi mesterek.
Örülök neki Andrasp.Jelenleg a Nar Shaddai Mandaloriai banda el van űzve hogy csatlakozzanak,valamint szétosztottam a csapatot és megkezdük a királynő védelmezését.Mivel mindenki jedi ,leszámintva a robikat és a kötelező csapattársat nem lesz nehéz dolgom.Tra-la-la Tra-la-la
és kit értesz "kötelező csapattárs" alatt??? Canderust???
Örülök neki Andrasp.Jelenleg a Nar Shaddai Mandaloriai banda el van űzve hogy csatlakozzanak,valamint szétosztottam a csapatot és megkezdük a királynő védelmezését.Mivel mindenki jedi ,leszámintva a robikat és a kötelező csapattársat nem lesz nehéz dolgom.Tra-la-la Tra-la-la
Én mondjuk piros, és narancssárga kardokat szoktam használni (két egykezeset) a KOTOR II-ben. És általában megválok néhány erőtrükktől, mert nehéz páncélokat szoktam viselni ugyszint ebben a részben.
hát akkor 1 rugóra jár az agyunk sőt nem is kell a csábítás
Persian_Warrior ez a 2-ben aaz a rész amikor használni kell az orvosi szobát Tudod hogy kinyiljon a hullaház Majd miután kifosztottuk hullát és beszéltünk tudjukivel, használjuk a lézert az ajtón
hát Ferdzso miért ne??? mellesleg akkor kezdek 1 újat és most én is mindenkit kitanítok csak most 1 csajt fogok csinálni de főleg csak azért mert még csak 1szer vittem csajjal csávóval meg már 3szor. meg akkor gyorsan visszaszaladok a Nar Shadaara MIrát jedivé tenni mert a Dxunra majd őt küldöm meg Visast meg Handmaident ez a megszokott csapat velem az Onderonra meg Kreia meg most Atton jön (legutóbb Bao-Dur-t vittem mert ő volt a Jedi)de nem értem a Malachor-on mért csak egyedül lehet menni ?????? az 1-be is a Csillagkohóban vittem magammal Canderust meg Juhanit . legalább Bao-Dur vihetném magammal hiszen őmár járt ott: vagy VIsast akielvileg bele van zúgva a főkariba vagy Handmaiden aki az első tanítványom volt vagy Atton-t aki nagy spanom vagy legalább GO-TO-t de ha már robotot viszek akkor HK-47-et nem??? tényleg HK-47 nem akarja megmondani nekem amit úgyis tudok hogy Revan volt az előző gazdája a kis szenya kár hogy nem tudom eladni a Czerkáknak vagy valakinek
Fiuk én a legutobb(nem most) azért sajnáltam meg a banyát ,mert amikor a 3 lebegő karddal kellett küzdenem beakadt az egyik kard egy oszlopnál és miután a másik 2-vel végeztem odamentem tanitomhoz és mint egy koszos szemetes zsákot ugy dobálgattam majd mikor szinte zéró életcsikja maradt megkegyelmeztem neki ,persze közben nem támadott a szerencsétln egyáltalán és persze a kegyelem is csak addig tartott amig az utolsó kardhoz odamentem és kapot a kis-bugos Ezután a kegyelem megszünt és némi tere-fere után kampec.Ennyi Mesterek
Igen,nekem is furcsa volt,amikor a jővöről beszélgettünk,de ő honnan tudta mindezt? Bár lehet hogy az erő által,bele látott a jővöbe és onnan. De a legfurcsább még is az,hogy Revan-nel mi történhetett. Mert szerintem ha lesz is folytatás,és miért is ne lenne,abban biztos hogy még találkozunk vele(vagy egy történet erejéig),mert én biztos hogy bele tenném.
És ha már ennyit beszéltünk a 2 játékról,ha lenne mód rá,én biztos meg néznék egy filmet magáról a Kotor-ról,ha készítenének.
Mert tuti lenne a 3 játék Revan-nel,ugyanis Kreia azt mondja hogy messze a végtelenben kutat valami hatalmasabb után és hogy követjük-e őt.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.