Sajnos így van. :( Közelében nincs semmilyen szempontból sem az első részhez. Szerencsére nem adtam pénzt érte (még), kölcsönbe volt alkalmam 1-2 órát játszani vele, ami nem sok, de 5 perc után előjön az összes rossz elem ami a Risen 2ben bukkant fel.
Te jó isten, a szinkron pl. ....hát valami egész elképesztően amatőr szint.
"Oh, I'm not gonna kill you, I'm just gonna hurt you, really, really, bad!"
Hiába, ahogy az lenni szokott...ígéret ígéret hátán és az eredmény...Meg sem közelíti a Gothic szériát, sőt még a Risen 1-et sem. Fogták a 2. részt úgy ahogy van néhány dolgot belepakoltak és eladják tízen-valahány ezer forintért. Szerintem itt főnök váltás volt a stúdiónál, nagyon úgy tűnik.
1.) Download the latest Nvidia Driver im currently on 326.80 Beta
2.) Install (Choose "Perform a Clean install")
3.) When asked to what to install uncheck Nvidia 3D vision drivers then proceed.
4.) When finished installing restart your PC
5.) Run the game and have fun.
Kipróbáltam és sajnos ugyanúgy FPS drop, főleg ha egyszerre több karakter van a képernyőn. (Extrém esetben 18-20 FPS közepes beállításokon.) Nincs mese marad a gépújítás, már van hozzá kerek 0 Ft-om
3.) When asked to what to install uncheck Nvidia 3D vision drivers then proceed.
4.) When finished installing restart your PC
5.) Run the game and have fun.
Köszönöm szépen a gyors választ, meg is nézem gyorsan!
Én is várom, de csak félve, mert a Dark Waters nálam szaggatott azon a gépen, amin az első rész reccenéstelenül futott maxon (2GB ram, 9600GT 512MB, AMD Phenom Quad Core)-.- Erre esetleg nincs valami megoldás, vagy patch, mert ha már beruháztam rá (bár le volt árazva steam-en szóval annyira nem gáz) akkor csak szeretném kipróbálni, a negatív kritikák ellenére is. Előre is köszönöm a választ!:)
Spoiler: How to fix FPS lag on Nvidia cards
Én is várom, de csak félve, mert a Dark Waters nálam szaggatott azon a gépen, amin az első rész reccenéstelenül futott maxon (2GB ram, 9600GT 512MB, AMD Phenom Quad Core)-.- Erre esetleg nincs valami megoldás, vagy patch, mert ha már beruháztam rá (bár le volt árazva steam-en szóval annyira nem gáz) akkor csak szeretném kipróbálni, a negatív kritikák ellenére is. Előre is köszönöm a választ!:)
Én is várom, eddig annyira nem rajongtam érte látatlanban. Az eddigi cím nem tetszett annyira, de ez a változás üdítően hatott :) Remélem visszatér ez eredeti Gothic hangulat.
A játék még idén augusztusban fog megjelenni (a tervek szerint) és az eredeti Gothic trilógiát, illetve a Risen 1-et veszik alapul. -> A játék középkori stílusban fog játszódni, mágiával és fő gonosszal megfűszerezve (a címből arra lehet következtetni, hogy a Risen 1-ből ismert titán(ok) fog(nak) visszatérni. Egy hatalmas földrészen tizedelhetjük majd a sötétség hordáit (mitikus lények, zombik, csontvázak...).
Személy szerint örülök, hogy elfelejtették a "Blazing Oceans" részt... jó volt a kalózos rész (2), de egyáltalán nem Gothicos. Remélem legalább olyan lesz mint a Risen 1, aminek a hibáit kijavítják :) (azok a fejek azért murisak voltak :D)
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.