Akkor most mondhatom, hogy az emberi kitartás és türelem (hehe) győzedelmeskedett! Lenyomtam a kis gagyi Eclipses csókát az űberállat Suprámmal...Aszt azóta sajna lecseréltem a Suprát egy jobb verdára...Nem hittem volna, hogy van nála jobb...Rég játszottam már vele...Ahh...De jó érzés....
Furi, hogy az ezt követő 3. versenyen 12 mp-es előnnyel győztem...Néha kicsit kiegyensúlyozatlan a cucc, de marhára élvezem...A Carbon egy nagy rakás pudingtalicska az Undergroundhoz képest!
Úgy csal, mint az állat a vége felé! Utálom! Majdnem szétvertem a klaviatúrát! Semmi nem tud ennyire felhúzni, mint az Underground...Hogy azt a jó büdös....
HEhe...A 2. rész csak elmegy az első után. Uncsi hamar. Akárcsak a Carbon. thomasedison véletlen felcserélte a két gamma (1. és 2. UG) értékelését.
Ez a Supra nagyon Super emberek! MEgyek a bótba, aszt minnyá veszek egyet. Tudtátok, hogy akinek ilyen van, az jóformán el sem akarja adni? Megabrutál egy kocsi kívül, belül. Tudnak ezek a Japcsik nagyon!
Nekem nincs meg az Underground de már játszottam vele. És nagyon odaba.z. Az Ug 2 nem sokat fejlődött belőle csak a szabad kóbórlás. De ez nagyon király játék. Van benne egy nagyon király ugrató. Az én kedvenc kocsim a 206-os. Nagyon szépre meglehet csinálni és a hangja nekem nagyon bejött. Kár hogy csak az Ug 2-ben szerepelt utána.
"Kézen állni mindennek tetején... hintázni a világ peremén."
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.