Kösz srácok a segítséget. Akkor kikapcsolom.
De ugye ez nem károsítja a procit? Már csak azért mer ha most kikapcsolom akkor majd vissza kell kapcsolnom, azt lehet hogy lesz más játék ahol megint ki kell.
És ez a ki-be kapcsolás nem tehet jót neki.
De reméle működik, mert már szeretnék egy kicsit kocsikázni.
Az Undergorund 1 a legjobb rész sztem a NFS részeknél. A UG 2 is jó, az MW még megállja a helyét de aztán vége.
Remélem az új rész lesz olyan jó mint az UG1.
Nekem iszonyatosan bejön ez a rész. A graf már nem mai de engem ma is eltud kápráztatni.
A helyszínek is ebben a legjobbak. Kár hogy nem csinálták meg olyan bejárható városkára mint az UG2-ben.
kacsurka be kell állítani az irányításnál a hydraulika gombot és persze ha van a kocsiba akkor játék közben nyomd meg és az iráyítás gombbal lehet mozgatni (nem vok benne tutira biztos mert elég régen játszottam vele de asszem így kell)
balogh13 írta:
kacsurka be kell állítani az irányításnál a hydraulika gombot és persze ha van a kocsiba akkor játék közben nyomd meg és az iráyítás gombbal lehet mozgatni (nem vok benne tutira biztos mert elég régen játszottam vele de asszem így kell)
Ennyit én is tudtam, de adtál egy ötletet, és megnézem az irányítást! Szóval kösz!
lived: Valószínű azért, mert két magos a procid, a Vezérlőpultban ki kell kapcsolni az egyiket. Legalábbis másoknál ez szokot segíteni, ahogy már themaster írta!
"Kézen állni mindennek tetején... hintázni a világ peremén."
Úgy látszik a gyors gépnek is megvannak a hátrányai.
Fel tettem a Jó öreg NFS Ug 1-et hogy nyomjak egy jó, erre úgy megy mint a villám. A menü lassan jön be, de futamok során az autóm olyan gyors hogy nem birom irányítani. Nem értem hogy miért van ez.
Már volt egy-két játék aminél az volt hogy ha gyors volt a gépem, hogy a játék is fénysebeseséggel ment.
Nem tudna valaki mondani valamit hogy tudnám megcsinálni hogy normálisan menjen a játék?
Talán kapcsolj le egy magot vagy nemtom mi. Nekem annyira nem jó a gépem, hogy túl gyors legyen szóval nemtom. Másnak is segített már.
Úgy látszik a gyors gépnek is megvannak a hátrányai.
Fel tettem a Jó öreg NFS Ug 1-et hogy nyomjak egy jó, erre úgy megy mint a villám. A menü lassan jön be, de futamok során az autóm olyan gyors hogy nem birom irányítani. Nem értem hogy miért van ez.
Már volt egy-két játék aminél az volt hogy ha gyors volt a gépem, hogy a játék is fénysebeseséggel ment.
Nem tudna valaki mondani valamit hogy tudnám megcsinálni hogy normálisan menjen a játék?
Hoztam képet a kicsikéről!LINK Kicsit sárkonyos lett szerintem, de azt nem tudom miért, de nekem az jut róla eszembe. Sajnos most még szopok vele, mert hátsókerék meghajtású, és nem vagyok hozzászokva, de majd belejövök.
Rájöttem! 6 csillagos kocsi kellet egy DVD-hez, és már továbbjutottam. Igaz vennem kellett egy Nissan 350Z-t, de nem bánom.
Ha URL-ben nem nyerek meg minden versenyt, akkor is lehet 100%-os a végigjátszás? Úgyértem, hogy 3 versenyből kettőt nyerek, és egyben 2. leszek, de összesítésben nekem van a legtöbb pontom. Remélem érthető volt.
Szerintem megvan! A térképen, csak a műhelyek vannak, és semmi más, a World map-ben, meg minden kész. Elfelejtettem az előbb, hogy a 3. szinten vagyok.
Eljutottam kb 60%-ig, és nincs több verseny! A World map-ben is megcsináltam mindent, és nincs több. Most mit is kell csinálnom a továbbjutás érdekében?
Az Undercoverben most ez a vízeffekt lesz az új. Gondolom itt volt a próba és azóta próbálták fejleszteni, és itt az ideje a debütálásnak.
Én meg folytatom a végigjátszást(pár hétre abbahagytam), már 46%-nál tartok ha jól emlékszem. Múltkor dragben behalt a VW motorja, mert csak 5 sebességes de még mindig gyorsult, csak nem bírta. Valaki nem tudja, hogy kb mikor oldódik fel a Skyline, mert ha hamarosan akkor ezt a kocsit már nem tuningolom.
Én is a Skyline-ra várok. Amikor először játszottam végig, akkor nem vettem meg, csak Karrieren kívül tuningoltam fel, és nagyon megtetszett, úgyhogy most megveszem majd.
Nem rossz járgány, kacsurka! Tök jól néz ki!
Emlékszem, hogy én egy Mazda Mx5-össel kezdtem, és nem bántam meg. Jól lehetett tuningolgatni, de később ugye váltottam másokra, míg eljött a játék legjobb autója, a Nissan Skyline.
Szerintem annyira nem gáz! Annyiban más, hogy fénylik az út, meg a normális járókelő kocsik nincsenek annyira kidolgozva.
Azt észrevettétek, hogy egy helyen próbálkoztak pocsolyával? Tök jó, ha belemész akkor fröcsöl.
Ma vettem egy VW Golfot, egyenlőre nem olyan gyors mint a 206, de még alakítgatom. Sajnos nem jutott elég pénz a teljes tuningolásra, de a motor teljesen megcsinálva, úgyhogy ha feloldódnak új cuccok gyorsabb lesz. Majd teszek róla képet, ha kész van!
Én szertettel várom,amúgy a grafikáról most mi a véleményed?Mármint most 4 évvel a játék megjelenése után....
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.