Majd rakok fel róla képet is (a nyomaték kedvéért)
Egyetértek lived-del, engem is magával ragadott az U1 annak idején, de nekem a MW is eléggé bejött. Másik autós kedvencem a Flat Out 2, de ezt szinte senki sem imeri vagy ha igen akkor szarozza. Nem értem, hogy mért kell egyből leszarozni egy game-t, ha nincs akkora presztizse és nem csapnak körülötte akkora felhajtást mint az Nfs sorozat körül (mondjuk itt a válasz az aláírásomban ).
nekem az NFSU2 a kedvencem 2 Underground közül.SZabadabb=jobb
MAGÁN VÉLEMÉNY!
De szerintem az UG2 óta csak romlik a NFS!
Számomra a favorit az UG2 De az egyet is nagyon szeretem!
Olyan atmoszférával rendelkeznek ami leírhatatlan és annyival magával ragadja az embert! Számomra ezt az UG1-2 adja meg!
A MW-se rossz de még sem az igazi. Szeretem azt is és nem is hord le mert szeretek játszani vele.
VISZONT a Carbon számomra HATALMAS csalódás volt! Azon annyira látszott hogy "adjunk ki valamit és kész" alapon készült! A prostreetet nem próbáltam még de félek hogy ugyan úgy csalódok benne mint a carbonban.
Nekem a másik favorit az NFS3. NA az még a CSÚCS!!! Nagyon oda vág. De az NFS kettő se rossz.
Nem értem hogy egy ilyen nagy múltú és ilyen stílus teremtő játékot hogy tudnak így elrontani. Tényleg már csak a pénz körül forog minden.
Amit itt leírtam az magánvélemény, De szerintem SOKAN az én véleményemen vagyok.
Én is feltenném, de nincs meg És nem is tudom megvenni sehol mert nem lehet kapni. Pedig számomra ez a sorozat meghatározó darabja. Ezzel játszottam először unokatesóméknál. És akkor szerettem bele a játékba.
nekem az NFSU2 a kedvencem 2 Underground közül.SZabadabb=jobb
Én is feltenném, de nincs meg És nem is tudom megvenni sehol mert nem lehet kapni. Pedig számomra ez a sorozat meghatározó darabja. Ezzel játszottam először unokatesóméknál. És akkor szerettem bele a játékba.
"Kézen állni mindennek tetején... hintázni a világ peremén."
Velem is történt ilyesmi csak velem más mint tudjátok van az a digitális fala amiken ilyen nyilak vannak és azon nem lehet átmenni de valahogy nekem sikerült átmenni.
Hello, ezt a bug-ot nézzétek meg. Mindenféle kód vagy mod nélkül csináltam. 240-nel repesztek a pályán, beleszálok a szemközti falba és azt veszem észre, hogy a korlát tulsó oldalán vagyok és szabadon bejárhatom a repteret. Itt egy kép róla:
A térképen jól látszik, hogy nem a pályán vagyok...
Hello, ezt a bug-ot nézzétek meg. Mindenféle kód vagy mod nélkül csináltam. 240-nel repesztek a pályán, beleszálok a szemközti falba és azt veszem észre, hogy a korlát tulsó oldalán vagyok és szabadon bejárhatom a repteret. Itt egy kép róla:
A térképen jól látszik, hogy nem a pályán vagyok...
Az jó volt. Meg a neonok. Azokat a Carbonba vissza lehetett volna rakni.
Az u2 jó játék VOLT a maga idejében, mára- már eljárt felette az idő (vasfoga),
de abban az időben jobbnak számított, mint manapság a Carbon, az én személyes
kedvence a moszt wántid, mert: hosszú, izgalmas, eseménydús, + van bene némi kihívás, amikor a gáma legvégén menekülünk a béemwénkkel a zsaruk elől,
az pld. tetszett nektek?
Én MW-ben is odaugrottam a versenyekhez. Én csak azért nem autózok nehogy jöjjenek a zsaruk.
Velem az UG szerettete meg az NFS-t. Nagyon jók voltak a tuningok benne.
Én MW-ben is odaugrottam a versenyekhez. Én csak azért nem autózok nehogy jöjjenek a zsaruk.
Velem az UG szerettete meg az NFS-t. Nagyon jók voltak a tuningok benne.
"Kézen állni mindennek tetején... hintázni a világ peremén."
Hát ez a ,need for speed sorozat nagyon bejöt.Nayg sikere tet szert
Nekem legjobban az undergraund 1 tetszik...
Bár csinálhaták volna meg jobra,de ígyis jó lett.De 1-et téleg hibáztak,hogy nem lehetett a városban járkálgatni,ezt sajnálom,de ettől eltekintve egész jó autós játékot csináltak.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.