Magyar oldal nincs?
Most vagyok Ravenholmban. Az elején tök jól el lehetett szórakozni a zombikkal, de most hogy már ilyen szuperzombik is jönnek, és folyton elfogy a lőszerem már nem olyan jó. A gravitigun tök jó, csak az a baj, hogy a nehéz tárgyakat, amiket jó el lehet lőni, folyton elveszítem.
csga írta:
Magyar oldal nincs?
Nem tudok róla, hogy elfogadható szinten leírták-e volna magyarul bárhol is...
csga írta:
Most vagyok Ravenholmban. Az elején tök jól el lehetett szórakozni a zombikkal, de most hogy már ilyen szuperzombik is jönnek, és folyton elfogy a lőszerem már nem olyan jó.
Nem véletlen a lőszerhiány, mivel ennek a fejezetnek többek között pont ez is a lényege... Begyakoroltatni a gravigun használatát olyan ellenfelekkel, akik nem lőnek rád (már ha a feléd repülő undorító poison headcrabeket nem számítjuk lövedéknek).
Mukridzsin írta:
A Felezési-Idő 2: Epizód 3 Galériába friss és régi képeket töltöttem fel, amikre igen kevesen szavaztak eddig !
1. A kevés szavazat a képgaléria egészére áll.
2. Miután az Ep3 galériájába nem in-game képeket, hanem 90 százalékban rajongói Gmodos képeket és rajongói concept artokat töltöttél fel, nem igazán érzem a késztetést, hogy voksoljak, mivel közük nincs az eljövendő Ep3-hoz.
danidevito írta:
Szerintem csak megint egy áprilisi tréfáról van szó -.-
Sőt, szinte biztos. Kevés elegánsabb módját tudnám elképzelni a tökönszúrásnak...
Elvégre egy cég szellemi tulajdonát tupírozzák fel egy cég tulajdonát képező játékmotorral - darabokra is szednék őket, ha csak pikk-pakk elhatároznák, hogy márpedig ezért ők zsét akarnak...
Most vagyok Ravenholmban. Az elején tök jól el lehetett szórakozni a zombikkal, de most hogy már ilyen szuperzombik is jönnek, és folyton elfogy a lőszerem már nem olyan jó. A gravitigun tök jó, csak az a baj, hogy a nehéz tárgyakat, amiket jó el lehet lőni, folyton elveszítem.
öm az monták akkó lesz félelmetes a half-life EP3ha gyermeke halála. A saját képességeinek elfakulása. Miaz h saját képességeinek elfakulása???? me ezt nem értem...
Nos egy ideje nem jártam a topicban és most hogy így visszatekertem láttam a "reakciókat".Tényleg elismerendő, hogy elkészítették a modot és tény én nem lennék képes ilyet elkészíteni(programozo modult sem láttam még eddig szal) de azért nem egy világmegváltó mod(ettől függetlenül ki fogom próbálni).Én speciel a Kontroll mod-ot sokkal jobban várom.És 1ébként az is furcsa hogy rögtön támadás jön az ellenkező véleményre...
Végigolvastam a lenti kis véleményütköztetést, voltaképp mindkét csapatnak igaza van... Troopahhoz hasonlóan nekem is van némi fogalmam a modderkedés folyamatáról, szóval tudom, milyen rohadt sok melót jelent összehozni egy BMS-kaliberű projektet (főleg ha kevés a kóder, mint AlienWoods említette lentebb). A rengeteg munkáért mindenképp respekt jár a srácoknak, mivel egy ráncfelvarrt, kibővített HL-sztorit kapunk (tudtommal az eredeti pályák mellett új mapok és pár kisebb mellékszál is bekerül a sztoriba). A co-op mód tényleg kellemes újítás lesz, bár ne feledjük, mostanság a szavatossághoz ez szinte elengedhetetlen.
Másrészt magam is Troopah oldalát erősítem azzal, hogy a témaválasztást tekintve nem vagyok elájulva a modtól. Egy ismert témát dolgoz fel, ismert játékmenetbeli megoldásokkal, egyedül a "körítés" más, GoldSrc mellett ezúttal Ep2 Source alatt mesélik el lényegében ugyanazt a sztorit, amit már jól ismerünk. Borítékolom, hogy a ModDB szerverei le fognak fagyni, amikor megjelenik a BMS, illetve hogy a létező összes modokkal kapcsolatos díjat be fogja zsebelni - az már más kérdés, hogy valóban meg is érdemli-e...
Nos egy ideje nem jártam a topicban és most hogy így visszatekertem láttam a "reakciókat".Tényleg elismerendő, hogy elkészítették a modot és tény én nem lennék képes ilyet elkészíteni(programozo modult sem láttam még eddig szal) de azért nem egy világmegváltó mod(ettől függetlenül ki fogom próbálni).Én speciel a Kontroll mod-ot sokkal jobban várom.És 1ébként az is furcsa hogy rögtön támadás jön az ellenkező véleményre...
v8506 írta: Én is várom már mit hoznak össze a srácok, mert valószínű rengeteget tanulnak közben és lehet utána saját játékkal is előállnak.
Erre jó példa a Zombie Panic! és a Zombie Panic! Source-ot készítő Monochrome Games csapat, akik mára olyan szintre fejlesztették tudásukat, hogy saját játékot készítenek, a Contagion-t . Vagy ott van a D.I.P.R.I.P. Warm Up Mod-ot készítő EXOR Studios , akik tavaly adták ki első játékukat a Zombie Driver-ot . A Black Mesa Team igen is előrukkolhat egy saját játékkal is a jövőben .
Addig is a Black Mesa rajongóknak már most fellehet készülni egy jó kis régi-új HL1 multis-coop-os élmény özönre !
Végigolvastam a lenti kis véleményütköztetést, voltaképp mindkét csapatnak igaza van... Troopahhoz hasonlóan nekem is van némi fogalmam a modderkedés folyamatáról, szóval tudom, milyen rohadt sok melót jelent összehozni egy BMS-kaliberű projektet (főleg ha kevés a kóder, mint AlienWoods említette lentebb). A rengeteg munkáért mindenképp respekt jár a srácoknak, mivel egy ráncfelvarrt, kibővített HL-sztorit kapunk (tudtommal az eredeti pályák mellett új mapok és pár kisebb mellékszál is bekerül a sztoriba). A co-op mód tényleg kellemes újítás lesz, bár ne feledjük, mostanság a szavatossághoz ez szinte elengedhetetlen.
Másrészt magam is Troopah oldalát erősítem azzal, hogy a témaválasztást tekintve nem vagyok elájulva a modtól. Egy ismert témát dolgoz fel, ismert játékmenetbeli megoldásokkal, egyedül a "körítés" más, GoldSrc mellett ezúttal Ep2 Source alatt mesélik el lényegében ugyanazt a sztorit, amit már jól ismerünk. Borítékolom, hogy a ModDB szerverei le fognak fagyni, amikor megjelenik a BMS, illetve hogy a létező összes modokkal kapcsolatos díjat be fogja zsebelni - az már más kérdés, hogy valóban meg is érdemli-e...
Black Mesa Source-ről az a véleményem, hogy ha a nevét nézzük akkor akár HL1 történetétől független mod is lehetne ami a Black Mesa-ban játszódik.
A mod készítői viszont azt a verziót választották, hogy Source SDK-val nagy százalékban remakelik a HL1-t. Én nem csodálkozom azon hogy 3 éve készítik, mivel ha az ötlettől nézzük akkor én is vagy 2 éve készítem a Kontroll-t.
Ahogy olvastam a hivatalos csapatleírást, 2 kóderük van. Nos innentől kezdve szerintem egyértelmű hogy miért emészt fel sok időt a készítés, főleg ha a pálya/modell remake-n kívül kód featureket is alkalmaznak. Mindenesetre remélem hogy nem ez lesz a HL2 modok DNF-je
Kedves Troopah és Szaki13
Ha már ennyire fikázzátok a Black Mesa-t , akkor remélem messziről elfogjátok kerülni azt . Annál is inkább mert nem szeretnék a BM multijában amatőrökkel találkozni !
Troopah írta: Nőj fel, a Black Mesa: Source fejlesztői néhány fantáziátlan gyerek, akik szeretnének bekerülni azért még az iparba. Elismerem, nem hülyeség, de attól még mindig nevetséges hogy úgy elvagytok tőle ájulva mintha megreformálná a világot. Sem a mod, sem a készítői nem zseniálisak.
Értem én, hogy fáj az élet , de legközelebb akkor írjál ilyeneket miután már letettél valamit az asztalra mert gyanítom, hogy még az életben nem használtál tervező progit .
Borsodi és GP389
Majd nyomhatnánk egy COOP-ot a BM-ban .
GP389
GP389 írta: De tényleg mikor jön már ki ? ^^
Ha minden igaz idén nyáron .
She Blinded me with Black Mesa!
Mukridzsin írta:
Borsodi és GP389
Majd nyomhatnánk egy COOP-ot a BM-ban .
Köszönöm a meghívást majd ha meglesz a játék akkor feltétlenül szólok és akkor nyomhatjuk Coop-ban.
Látom nem mindenki várja úgy a Black Mesa-t mint én, de ez nem is baj mert az ellentétektől kerek a világ. Black Mesa megjelenési dátuma Kattints a képre !
Nemrég feltöltöttem a HL2: Ep3-as galériát friss rajongói képekkel. HL2:Ep3 Galéria
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.