Első Half-Life 2: Beta Source videó !!!
Ropogósan friss Black Mesa képek !!!
Mukridzsin írta:
Első Half-Life 2: Beta Source videó !!!
Tipikusan az a mod, amit így 2010-ben a tizenkettő egy tucat zombimodok és az "alternatív HL2-es történetszálak" mellett teljesen feleslegesnek tartok... Félreértés ne essék, a látottak alapján azért már jó pár órát belefeccöltek a srácok a modba, engem azonban nem különösebben érdekel, hogy nézett ki a HL2-es pályák korábbi verziója (főleg a két Epizód mellett, amik vagy újrafelhasználták a béta egyes helyszíneit, vagy a történet okán teljesen feleslegessé tették azokat). Arról nem is beszélve, hogy a munka alapjául szolgáló lopott béta tartalmának a felhasználása azért etikailag is megkérdőjelezhető...
Mukridzsin írta:
Ropogósan friss Black Mesa képek !!!
Én a srácok helyében lassan áttérnék a gameplay-képekre, vagy kihoznék egy újabb vidit. A HECU-bakák nem rosszak, de nem is különösebben kiemelkedőek, a női tudósok szerepeltetésének örülök, de szeretnék már végre egy kis akciót is látni a képeken, különben azt kell higgyem, hogy úgy járnak a fiúk (és lányok...) mint mi annak idején az E:TCW-vel: megcsináljuk a csomó faja kis modellt meg textúrát, csak közben magával a programmal nem haladunk sehova. A további üres folyosókat ábrázoló képektől meg kíméljenek, mivel én aztán a BMS-t biztos nem úgy fogom kitolni, hogy pályánként összehasonlítom az eredeti HL-lel...
Lelekes mod-erek nem csak a Half-Life1-et ill. az Opposing Force akarják modernizálni, hanem a Blue Shift-et is.
A Guard Duty nem más mint a 2001-ben megjelent Blue Shift modernizált változata, Sourca (azon belül is az Ep2) motorra való árportolása. A készítői nagyon lelkesek, de mint a legtöbb fiatal mod, ez is hiányt szenved az igazán hozzáértő emberben. Szükségük lenne textúrázóra, koncepciórajzolóra, modellezőre, pályatervezőre, és nem utolsósorban programozóra. Ha úgy gondolod, hogy TE vagy az akiben megvan a tudás és tagja akarsz lenni a csapatnak, itt csatlakozhatol hozzájuk SEGÍTEK !
HL2-vel kapcsolatban kéne egy kis segítség. Tegnap raktam fel (Orange Box-os), azonban némi hiba lépett fel. Elindulni elindul, csak éppen kép nincs, mikor jönne a főmenü, akkor viszont kidob a fenébe egy hiba üzenettel (valami engine error...). Mi lehet a gond? Elvileg a Steam frissítette telepítés után. Talán köze lehet ahhoz, hogy Win 7-em van (32 bit)?
Nekem a magyarítás javította meg márha az nem warez
HL2-vel kapcsolatban kéne egy kis segítség. Tegnap raktam fel (Orange Box-os), azonban némi hiba lépett fel. Elindulni elindul, csak éppen kép nincs, mikor jönne a főmenü, akkor viszont kidob a fenébe egy hiba üzenettel (valami engine error...). Mi lehet a gond? Elvileg a Steam frissítette telepítés után. Talán köze lehet ahhoz, hogy Win 7-em van (32 bit)?
Lehet, vagy egyszerűen csak arról van szó, hogy miután ingyér', szabadidőben csinálnak egy teljes értékű játéknak megfelelő színvonalú, közel 20 órás játékidőt kínáló szingli modot, arányában több időre van szükségük (nem 2-3 évre, hanem annak a duplájára).
Hölgyek egyébként tudtommal nincsenek a csapatban...
JohnBart írta:
Hölgyek egyébként tudtommal nincsenek a csapatban...
Kettő hölgy is van a csapatban, Andrea "Piks3y" d"Avalos és Victoria "CatzEyes93" Teunissen !
Borsodi írta:
Azt amúgy meg nem tudtam hogy a Valve nem fog több játék pack-ot kiadni
Nem mondott itt ilyet senki...
Mukridzsin írta: de mivel a BlackMesaTeam tiszteletét akarja kifejezni a Valve-nak a Half-Life megszületése miatt, ezért szerintem a legvalószínűbb megjelenési dátum a Half-Life 12. születésnapja, azaz: 2010.November.19.
Vagy nem.
a BMS nálam már rég átlépte azt a fejlesztési időt amin felül már hiába adják ki 1 lesz a sok közül...
Mukridzsin írta: ALIENwoods csak viccelt ezzel a OrangeBox2-vel, te meg komolyan vetted őt. Pedig a Valve már kis milliárdszor elmondta, hogy nem fog több játékcsomagot kiadni dobozos formában!!! Ha utálsz töltögetni, akkor így jártál, mert ezt csak letölteni lehet majd különböző oldalakról (pl. FilePlanet) .
Tudom hogy csak viccelt, csak azt mondtam hogy jó lenne. Azt amúgy meg nem tudtam hogy a Valve nem fog több játék pack-ot kiadni . Hát ezt nagyon sajnálom. Nem arról van szó hogy nem szeretek töltögetni, de gondolom nem én vagyok az egyetlen aki utálja a mittom én 8-10GB-os játékokat.
Borsodi írta:
Azt amúgy meg nem tudtam hogy a Valve nem fog több játék pack-ot kiadni
Nem mondott itt ilyet senki...
Mukridzsin írta:
de mivel a BlackMesaTeam tiszteletét akarja kifejezni a Valve-nak a Half-Life megszületése miatt, ezért szerintem a legvalószínűbb megjelenési dátum a Half-Life 12. születésnapja, azaz: 2010.November.19.
A Black Mesa hivatalos fórumát böngészve érdekes teóriákat lehet olvasni a megjelenésével kapcsolatban. Egyesek szerint már nyár közepén (azaz Júliusban), mások szerint a Half-Life születésnapján (azaz November 19.-én) jön ki a stuf, de az is lehet, hogy karácsonyig kell rá várni a rengeteg utómunka miatt. A júliusi megjelenésben én azért nem hiszek, mert a tavalyi újabb halasztás bejelentéséhez hozzátették "jobb is így, mert be tudjuk építeni a COOP játékmódot" tehát még rengeteg munka van vele. A karácsonyi megjelenésben meg azért nem hiszek mert annyi munka már azért nincs vele, hogy ilyen későn jelenjen meg. Természetesen a rajongóknak a nyári megjelenés lenne a legjobb, de mivel a BlackMesaTeam tiszteletét akarja kifejezni a Valve-nak a Half-Life megszületése miatt, ezért szerintem a legvalószínűbb megjelenési dátum a Half-Life 12. születésnapja, azaz:
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.