A Cinematic Mod a HL2 és két Epizódjára vonatkozik.
Amúgy hamarosan elkészül a 10.98-as változata, ami új dinamikusan rombolható környezettel lesz több a 10.94-hez képest.
A Black Mesa meg akkor fog megjelenni ha kész van !
Igaz hogy nem Frostbite, de ez is nagyon jól néz ki!
A Cinematic Mod a HL2 és két Epizódjára vonatkozik.
Amúgy hamarosan elkészül a 10.98-as változata, ami új dinamikusan rombolható környezettel lesz több a 10.94-hez képest.
A Black Mesa meg akkor fog megjelenni ha kész van !
Ha valaki ki akarja szépiteni a HL 2 t :Link
Csak gépet rakjatok alá
Hát én egyszer elkezdtem leszedni, de mindig megszakítottam a töltést mert ezer év volt mire lejött.
Aztán egyszer leszedtem. Akkor nem akarta felrakni. Akkor nagy nehezen leszedtem egy olyat ami jó lett volna, de kevés volt a gép. Aztán mikor meg volt a gép hozzá, akkor megint nem akarta telepíteni és szedhettem le újat. Aztán mikor felraktam valami hülye hiba miatt nem ment.
Ezután be is fejeztem a Cinema mod-ot.
De lehet hogy most leszedem.
Az 1187-es mód valami borzadály! Annyira valósághű akar lenni, hogy már rossz!
Vannak módok amiket telepíteni kell. Azoknál van, hogy magától tudja hová kell telepíteni, de ha nem akkor az alábbi helyre kell berakni ill, ha másolós a mód, akkor pedig másolni:
"meghajtó címk" :"mappa ahova telepítettedSteamAppssourcemods
Ide kell beraknod. Figyelj arra, hogy a sourcemods mappán belül, ne a fájlokat másold be hanem a mod mappáját. Ha nincs, akkor csinálj neki.
Pl. A most felrakott Opposing force 2 demojánál így néz ki a struktóra:
....... sourcemodsof2sdemo
Ha ezt megcsináltad, akkor belépsz a Steam-be, vagy újraindítod és akkor már ott lesz a mod a játék listában. Amennyiben nem akkor valamit rosszul csináltál. Próbálkozni kell.
JohnBart: Köszönöm a módokat. Ezekből párat nem ismertem. Már szedem is le őket is telepítem vagy másolom
Kössz srácok!
Na úgy tűnik megint kijátszom a HL szériát, utána pedig kipróbálom az összes mod-ot. Nehéz berakni egy mod-ot a játékba? mert ha könnyű akkor szerintem nem lesz baj. Gondolom csak bekell másolni egy mappába dolgokat. Nem?
Vannak módok amiket telepíteni kell. Azoknál van, hogy magától tudja hová kell telepíteni, de ha nem akkor az alábbi helyre kell berakni ill, ha másolós a mód, akkor pedig másolni:
Ide kell beraknod. Figyelj arra, hogy a sourcemods mappán belül, ne a fájlokat másold be hanem a mod mappáját. Ha nincs, akkor csinálj neki.
Pl. A most felrakott Opposing force 2 demojánál így néz ki a struktóra:
....... sourcemodsof2sdemo
Ha ezt megcsináltad, akkor belépsz a Steam-be, vagy újraindítod és akkor már ott lesz a mod a játék listában. Amennyiben nem akkor valamit rosszul csináltál. Próbálkozni kell.
JohnBart: Köszönöm a módokat. Ezekből párat nem ismertem. Már szedem is le őket is telepítem vagy másolom
Na úgy tűnik megint kijátszom a HL szériát, utána pedig kipróbálom az összes mod-ot. Nehéz berakni egy mod-ot a játékba? mert ha könnyű akkor szerintem nem lesz baj. Gondolom csak bekell másolni egy mappába dolgokat. Nem?
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.