Friss Black Mesa képek !!!
Atom zsír lesz ez a modifikáció !!! a megjelenése még igencsak várat magára, de ne csüggedjetek idén biztos kiadják !
(Jah és Kattints a képekre ! )
Borsodi írta: Jah az jó lenne. Legalább nem kell majd letölteni(mármint a BM-t), mert gondolom több giga lesz majd. És én lusta lennék gigákat tölteni.
ALIENwoods csak viccelt ezzel a OrangeBox2-vel, te meg komolyan vetted őt. Pedig a Valve már kis milliárdszor elmondta, hogy nem fog több játékcsomagot kiadni dobozos formában!!! Ha utálsz töltögetni, akkor így jártál, mert ezt csak letölteni lehet majd különböző oldalakról (pl. FilePlanet) .
Mukridzsin írta:
ALIENwoods csak viccelt ezzel a OrangeBox2-vel, te meg komolyan vetted őt. Pedig a Valve már kis milliárdszor elmondta, hogy nem fog több játékcsomagot kiadni dobozos formában!!! Ha utálsz töltögetni, akkor így jártál, mert ezt csak letölteni lehet majd különböző oldalakról (pl. FilePlanet) .
Tudom hogy csak viccelt, csak azt mondtam hogy jó lenne. Azt amúgy meg nem tudtam hogy a Valve nem fog több játék pack-ot kiadni . Hát ezt nagyon sajnálom. Nem arról van szó hogy nem szeretek töltögetni, de gondolom nem én vagyok az egyetlen aki utálja a mittom én 8-10GB-os játékokat.
Jah az jó lenne. Legalább nem kell majd letölteni(mármint a BM-t), mert gondolom több giga lesz majd. És én lusta lennék gigákat tölteni.
Friss Black Mesa képek !!!
Atom zsír lesz ez a modifikáció !!! a megjelenése még igencsak várat magára, de ne csüggedjetek idén biztos kiadják !
(Jah és Kattints a képekre ! )
Borsodi írta:
Jah az jó lenne. Legalább nem kell majd letölteni(mármint a BM-t), mert gondolom több giga lesz majd. És én lusta lennék gigákat tölteni.
Szupertitkos Black Mesa Team picture !!!
Az általános iskolás Ching Jink és Chang Jonk készítik a Black Mesa-t az iskolai számítógépes szakkörön tanáruk Méreg Professzor segítségével ! Most épp a végjátékon dolgoznak !
Mukridzsin írta:
Szupertitkos Black Mesa Team picture !!!
Az általános iskolás Ching Jink és Chang Jonk készítik a Black Mesa-t az iskolai számítógépes szakkörön tanáruk Méreg Professzor segítségével ! Most épp a végjátékon dolgoznak !
mate244 írta:
Öm az EP1-nek úgy a 1 harmadát töltjük föld alatt nem?
Nemrég (április 4) volt a szülinapom és meg kaptam az orange boxot. De hogy jól működjön a testvérem azt mondta h feltúrbózza a gépem.Ez pénteken történt és azóta nem jó a gépem .Egészen máig (de még akkor is formatálnom kell)
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.