bocs de nem néztem meg hányadik részről beszéltek, de a hard fokozaton ezek változnak:
1.gyorsabban robbannak fel az energiagömbök
2.a nyakiglábak (strider) több rakétától halnak meg
3. a ep2 akkor 4-5 dolog hozzávágása végez a vadászokkal (hunter)
4.ezen kívűl még sokkal több lesz mindennek az élete, de ezt egy tapasztalt HL2 játékos nem, igazán veszi észer
Sziasztok!Kéne egy segítség: Az episode 2 elején amikor Alyx-al megyek, és nyírják egymást a zombik és a bogarak8nagyon az elején), akkor Alyx megáll, én bemegyek egy szobába és ott nem tudom hogy mit kell csinálni, van 3 kábelhely de csak 3 van bekötve.Vki tudan segíteni?Előre is köszönöm.
Én nem vettem észre a külömbséget a normal és a hard fokozat közt!
bocs de nem néztem meg hányadik részről beszéltek, de a hard fokozaton ezek változnak:
1.gyorsabban robbannak fel az energiagömbök
2.a nyakiglábak (strider) több rakétától halnak meg
3. a ep2 akkor 4-5 dolog hozzávágása végez a vadászokkal (hunter)
4.ezen kívűl még sokkal több lesz mindennek az élete, de ezt egy tapasztalt HL2 játékos nem, igazán veszi észer
és ha minden igaz akkor utána meg is kapod a shutgunt
Megkaptam a shotgun-t. Egész kellemes fegyver, de a mindenen felmászó zombik ellen még az sem tetljesen hatásos. Ráadásul elfogyott a töltényem. Nem osztogatják bőkezűen ebben a játékban a muníciót...
Ma vettem meg az episode 1-t de van egy kis problémám.A menüben az opciók a pálya választó és a játékban a fegyver lista rózsaszínű, a feliratot hiába úgy állítotam be,hogy kiírja nem írja kiÉs néha pl exit helyén valami értelmetlen szöveg vanMár többször újra telepítettem,megnéztem mindenféle grafikai beállítással de nem segített semmi
Pozandr-A áramot kell kikapcsolnod a kerítésben,és majd ott mész tovább,a kapcsoló fent van a szobában,ahonnan a Priest beszélt hozzád,eltévedni nem lehet megtalálod
húha, ö... nem igazán tudom hol vagy, nekem nem ugrik be pontosan ez a rész, ö... van frapsod, ha azzzal készítenél egy kjépet, és beraknád akkor biztosan tudnám hol vagy,
de ha nincs akkor mondjuk keressünk támpontokat! már van shutgunod? már ugrálnak a háztetőn a gyorszmbieek?(akiknek teljesen le van rágva a húsuk és csak egy rák van rajtuk) talán így már tudom hol leszel
Shotgun-om még nincs. Egy kicsivel azután vagyok, ahol egy téren volt egy hatalmas égő fa, és utána egy elektromos kerítés.
Valami rákfélék már megjelentek, elég gyorsan elszívják az életerőt, ami aztán visszatér.
Megint egy kis gondban vagyok. Ott tartok, ahol Grigory atya egy nyitott ablakból lövöldöz a mutánsokra, hogy megvédjen.... Átugrottam annak az épületnek a kiszögellésére, ami fölött a nyitott ablak van. Gondolom, hogy oda kéne valahogy bejutnom, de nem tudom, hogyan lehetne. Arra gondoltam, hogy az udvaron levő hordókból és téglákból építek egy emelvényt, de állandóan szétesik. Mit kell itt csinálnom a továbbjutáshoz?
húha, ö... nem igazán tudom hol vagy, nekem nem ugrik be pontosan ez a rész, ö... van frapsod, ha azzzal készítenél egy kjépet, és beraknád akkor biztosan tudnám hol vagy,
de ha nincs akkor mondjuk keressünk támpontokat! már van shutgunod? már ugrálnak a háztetőn a gyorszmbieek?(akiknek teljesen le van rágva a húsuk és csak egy rák van rajtuk) talán így már tudom hol leszel
Megint egy kis gondban vagyok. Ott tartok, ahol Grigory atya egy nyitott ablakból lövöldöz a mutánsokra, hogy megvédjen.... Átugrottam annak az épületnek a kiszögellésére, ami fölött a nyitott ablak van. Gondolom, hogy oda kéne valahogy bejutnom, de nem tudom, hogyan lehetne. Arra gondoltam, hogy az udvaron levő hordókból és téglákból építek egy emelvényt, de állandóan szétesik. Mit kell itt csinálnom a továbbjutáshoz?
Továbbjutottam. Most éppen Ravenholmba tartok. Nagyon tetszett Alyx "pici" kutyusa, ahogy labdáztam vele... Meg az is, ahogy a gravity gun-nal és körfűrészlapokkal középen széjjelvágtam a mutánsokat...
a source motor nagyon ki van élezve a fizikára, szerintem néhány dologban jobb is mint a mostanában nagy dobra vert UT3 motor
Továbbjutottam. Most éppen Ravenholmba tartok. Nagyon tetszett Alyx "pici" kutyusa, ahogy labdáztam vele... Meg az is, ahogy a gravity gun-nal és körfűrészlapokkal középen széjjelvágtam a mutánsokat...
Gyerekek!
Sehol, Semmi hír az ep3-ról?
Ilyenkor röpülni szoktak a Trailerek meg a gameplayek a HL házatájékán.
Valami kis ízelítőt adhatnának.
Már végigjátszottam a HL-BS-OF-HL2-EP1-EP2-őt. Végig kentem pár HL1-es modot is.
Egy kis videot nyomassanak és egy hónapig csöndbe leszek.
Utána várom a következőt!
kers rá a youtuben talán ott lesz. de szerintem még odáig sem jutottak el hogy pályákat lássunk
Húha, nagyon beemerültetek... Én most karácsonykor szerzem be az Orange Box-ot. A hajó nevét sajnos elírtátok, Borealis-nak hívják.
A Gordon Frohman-as képregény (a címe egyébként Concerned) linkje meg itt van az aláírásomban.
Höhö, HL2 képregény NAGYON BETEG! Végigolvastam, és fájt. A legjobb rész a Nova Prospektos. Na azon becsináltam a röhögéstől!
Húha, nagyon beemerültetek... Én most karácsonykor szerzem be az Orange Box-ot. A hajó nevét sajnos elírtátok, Borealis-nak hívják.
A Gordon Frohman-as képregény (a címe egyébként Concerned) linkje meg itt van az aláírásomban.
ja, de nekem a legjobbban a nyílt csata tetszett a fehér erdőnél, á... az király vólt, mondjuk párszol meghaltam, de akkor is, szerintem a játék legjobb harca volt
Na, erről nekem is van véleményem! Nekem az is tetszett, de volt valami ami nem jött be: kicsit grandiózusabb is lehetett volna. Például jöhettek volna postások meg katonák, sőt még a fókaszerűek is belefértek volna. És persze még több társ, jobban festett volna az egész.
Én pont azt imádtam benne,hogy kergetnek mindenhova,de tényleg mindenhova,pédául amikor bepréselődnek hárman velem egy kis szobába,na akkor áll a bál
ja, de nekem a legjobbban a nyílt csata tetszett a fehér erdőnél, á... az király vólt, mondjuk párszol meghaltam, de akkor is, szerintem a játék legjobb harca volt
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.