Hát én igazából,már A FIFA 2002 óta nem hiszek a sorozatban...A 2000 és a 2001 még nagyon jók voltak,de a többi...Az irányításuk kezelhetetlen szvsz,már külön csík van passzra,magasrúgásra,gurításra,meg mit tudom én.A 2000-nek,2001-nek megvolt a maga kis szögletes grafikája és hangulata,ami miatt végülis megszerettem.
Régebben rengeteget FIFA-ztam azzal a két résszel,de ma már semennyit.Sajnálom azért.
Sziasztok!lenne egy kis gondom.1280*1024-be full grafikán akad a filmek amiket be ad a mecs közben a játék.asus 7950gt ddr3 512mb 256bit-s vgám van éa 2*512 kngston memoria.AMD CORE DUO 4200+. elvileg nem kéne szerinem akadni.
mi lehett a gond??
eröre köszi a segitséget
roland2007 írta:
Sziasztok!lenne egy kis gondom.1280*1024-be full grafikán akad a filmek amiket be ad a mecs közben a játék.asus 7950gt ddr3 512mb 256bit-s vgám van éa 2*512 kngston memoria.AMD CORE DUO 4200+. elvileg nem kéne szerinem akadni.
mi lehett a gond??
eröre köszi a segitséget
Érdekes, hasonló problémával találkoztam már én is, de a hiba okát nem tudtam kideríteni. Fent van a gépeden minden frissítés a driverekhez?
Alapból nem, persze ha a klubbokra gondolsz, mert a válogatott meg van. Viszont nem sokára jön a HSP 07, azaz a Borsodi Liga.
mi lehett a gond??
Én majd csak akkor veszem meg, ha következő év elején átkerül a bundle kategóriába. em adok egy játékért 12000 Ft-ot. 4000-et igen. Kiváncsi vagyok a magyar kommentárra.
Egyelőre még nincs kész a Borsodi Liga, ám nemsoká elkészül. Érdekesség, hogy a kiegészítőbe ígérnek sok-sok magyar stadiont, ami szerintem nagyon jó ötlet.
Sziasztok!!!Segitség kellene nincs véletlenül meg valakinek a Fifa 07-hez a Borsodi Liga kiegészitő????Vagy az, hogy honan lehet letölteni.Elöre is köszi!
Sziasztok!!!Segitség kellene nincs véletlenül meg valakinek a Fifa 07-hez a Borsodi Liga kiegészitő????Vagy az, hogy honan lehet letölteni.Elöre is köszi!
Próbáltad már megnyomni az Enter-t? Szerintem megoldaná ezt a "súlyos problémát"...
Sonka, köszi a választ. Vicces, de az Enterrel se szuperált egészen tegnapig. Amikor a haverom nyomta le, akkor elindult......úgy látszik, én másképp nyomom le a billentyűt. Hiába nyomogattam egyszer-tízszer, aztán az összes többit egyenként, semmi.
könyörgöm segítsen vki......megvettem a fifa07-et, és nem játssza le a gépem. Pontosabban fel lehetett installálni, ez kész, utána el akarom indítani, erre beadja a fifa07 logót a fekete szurkolóval és a haverjával, majd ezután egy kissé elmosodott szurkoló csajszit ad be teljes képernyőben, ahol csak a monitor felső részén nyelvekből tudok választani. Magyar, cseh, orosz, stb. Innen nem megy tovább, itt áll ítéletnapig, vagy pedig a jobb felső sarokban lévő x-el bezárhatom.....ekkor megkérdi, h kilépek e windows-ba. Igen, nem. Ha nem, marad a várakozó álláspont. Ha igen, akkor kiléptem, és kampec. Egyszerűen tanácstalan vok, windows xp 2002, magyar nyelvű és a gépkövetelmények is megfelelnek. Azér leírom őket.
Processzor: AMD Athlon64 3500+ AM2
Alaplap: ASUS M2N-E AM2
Memória: PQI 1GB DDR-II PC4200
HDD: Samsung 200GB 7200 SATAII
Optikai driveamsung SH-S182D/BEWN DVD+-RW
VGA kártya: Asus X1600 PRO 256MB
PC ház táp: Codegen 6041 300W
Egér: Codegen MO-004-1
Billentyűzet: Samsung SWT1200
Ha vki tudja a megoldást, azt örök hálám fogja sírjáig elkísérni. Könyörgöm........
:-(((((((((
Ui. ha kell még infó róla, szóljatok, és írok. Köszönöm előre is........
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.