A jövőben nem lehetne rendezni egy gól szépség versenyt? Mindenki kiválasztaná, mondjuk a két legszebb gólját, és beküldené Darthsnak. Ő, pedig mérlegelne.
Nem lenne jó móka?
A jövőben nem lehetne rendezni egy gól szépség versenyt? Mindenki kiválasztaná, mondjuk a két legszebb gólját, és beküldené Darthsnak. Ő, pedig mérlegelne.
Nem lenne jó móka?
Valaki nemtudja megírni hogy hol lehet azt beállítani a fifába ,hogy milyen labdával játszunk a meccsen,mert nekem mindig az a 3 szar van: a piros meg a kék nike meg az a ea-s.Keérlek segítsetek.
Fel kell oldani a többi labdát, gondolom utána azok is jönnek majd, nem csak az alap.
Valaki nemtudja megírni hogy hol lehet azt beállítani a fifába ,hogy milyen labdával játszunk a meccsen,mert nekem mindig az a 3 szar van: a piros meg a kék nike meg az a ea-s.Keérlek segítsetek.
Én például azért játszom a Barcelonával, mert az az (egyik) kedvenc csapatom IGEN RÉG ÓTA (még a ronaldinho-éra előttről is). mindenki szabadon eldöntheti, melyik csapattal játszik, mellesleg meg ha tényleg jó vagy akkor bárkit meg tudsz verni, függetlenül attól, hogy milyen csapattal nyomja
Valaki irogasson már még ide :@!!! Mert unom magamat. Pl mért van neten majdnem mindenkki a Bracaval mikor a WC06ba meg mindenki a Brazilokkal volt! Ekkora divat drukkerek játszanak a neten? Vagy gyengébb caspattal nem mernek kiálni?
Ha az ember kimegy amerikába ott sokkal nagyobb harc folyik a FIFA és a PES. Itt európába még nem éli a korszakát a PES de kb 2-3 év és a FIFA eléggé el lesz nyomva
Lehet, hogy Amerikában nagyobb a harc, de nem hinném hogy az ottaniak inkább fifáznak, vagy peseznek, sokkal inkább NHL, NFL, NBA stb. játékokkal játszanak. A focis játékoknak nem Amerika az elsődleges célközönsége. Persze van kivétel, csak nem olyan számottevő.
Ha az ember kimegy amerikába ott sokkal nagyobb harc folyik a FIFA és a PES. Itt európába még nem éli a korszakát a PES de kb 2-3 év és a FIFA eléggé el lesz nyomva
Sziasztok!
Én még új vagyok itt. De szeretnék minnél többet ittlenni ezentúl. Nekem a kedvenc játékom a fifa. 97 óta mindegyik megvan és mindegyikkel nagyon sokat játszottam. Az új is nagyon tetszik. Bár vannak hibái, de azért elég jó.
Most aszem ennyi
Hát az, hogy a saját tizenhatosától gond nélkül elviszi az enyémhez, az meg aztán tényleg igen ritkán fordul elő nálam, és az is a saját faszságom miatt. azért ennyire nem rossz a játékosváltás hogy ezt csak úgy meg lehessen csinálni, de ez megintcsak magánvélemény
az embereket meg nem szoktam direkt felrugdosni, a fair play embere vagyok, meg aztán senki nem akarja, hogy emberhátrányba kerüljön...
Ha egyszer sehogy máshogy nem lehet megállítani az ellent megéri/megérné megkockáztatni, csakhát ez a legritkább esetben sikerül. Amúgy sztem tényleg ennyire csapnivaló a játékosváltás, és saját csapat AI védelme, meg sem közelíti az ellenfél védőinek hatékonyságát, pedig elméletileg ugyanaz(?) az AI irányítja őket. Ezért nem kockáztatom meg soha a felsőbb nehézségi fokokon való játszást, hisz a mostani nehézségen is frusztráló tud lenni, hogyha végig én támadok, és megszerzem a vezetést, ő egyszer feljut és máris kiegyenlít, mert a saját védőim inkább segítik, mint akadályozzák az ellen támadásait.
Hát az, hogy a saját tizenhatosától gond nélkül elviszi az enyémhez, az meg aztán tényleg igen ritkán fordul elő nálam, és az is a saját faszságom miatt. azért ennyire nem rossz a játékosváltás hogy ezt csak úgy meg lehessen csinálni, de ez megintcsak magánvélemény
az embereket meg nem szoktam direkt felrugdosni, a fair play embere vagyok, meg aztán senki nem akarja, hogy emberhátrányba kerüljön...
A grafikát hagyjuk, mert az számomra teljesen érdektelen, ha egy játék jól néz ki, de rémes a játékélmény, akkor nem mész semmire a remek grafikával (egyébként új, nextgen grafikus motor csak a FIFA 09-től lesz).
A védekezés néha tényleg fel tudja idegesíteni az embert, de igen ritka esetekben, legalábbis nálam. A legnagyobb gond tényleg a játékosváltás, ámde legtöbbször nem befolyásolja a védekezést, szerintem.
Hát azt azért nem mondanám, hogy nem befolyásolja a védekezést. Nem véletlenül fordult már elő olyan, hogy a saját tizenhatosától felhozta a labdát az enyémhez gond nélkül, mert soha nem arra a játékosra váltott, akivel elé tudtam volna vágni. Nomeg emiatt az elfuserált játékosváltások miatt mozog el néha rossz irányba védőm, mert úgy nyomom a mozgást, ahogy a labdához közelebbi játékosnak kéne mozogni, és így az üres helyen meg tud indulni a beste. Arról már nem is beszélve, hogy néha alig bírom felrúgni, szándékosan különösen nehéz feladat.
A grafikát hagyjuk, mert az számomra teljesen érdektelen, ha egy játék jól néz ki, de rémes a játékélmény, akkor nem mész semmire a remek grafikával (egyébként új, nextgen grafikus motor csak a FIFA 09-től lesz).
A védekezés néha tényleg fel tudja idegesíteni az embert, de igen ritka esetekben, legalábbis nálam. A legnagyobb gond tényleg a játékosváltás, ámde legtöbbször nem befolyásolja a védekezést, szerintem.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.