Leszeded a 1.41-es patch-et és elvileg ennyi...
Illetve: Csinálnod kell profilt amikor először játszol. Ha online profilt csináltál akkor játszhatsz, ha offline-t akkor csinálnod kell online-t.
SnowMen: Aki külön vette még meg anno a booster packot annak netről kellet letölteni a kapott kulcsal.
Moody: nem tudom hogy a complete editionod van-e vagy nem és hogy az 1.41es-e ha nem akkor először is azt szedd le (fél giga) aztán elindítod a játékot és ott választod a multiplayert és ott regisztrálsz. Ha kell még sos szólj.
SnowMen: Aki külön vette még meg anno a booster packot annak netről kellet letölteni a kapott kulcsal.
Moody: nem tudom hogy a complete editionod van-e vagy nem és hogy az 1.41es-e ha nem akkor először is azt szedd le (fél giga) aztán elindítod a játékot és ott választod a multiplayert és ott regisztrálsz. Ha kell még sos szólj.
Hali all!
Megkaptam a complete collection-t, nagyon bejön, minnyá Private First Class leszek. Az a kérdésem, hogy single játékban is kapok-e pontot? (Mert ha igen, akkor unlockolnék pár fegyvert, meg gyakorlonék, mert bár sokat fejlődtem egy nap alatt is, de a medicen és a spec opson kívül egyik kasztot sem találtam túl használhatónak, bár biztos azok, ezért kicsit gyakorolnék velük, meg a commanderséggel.)
THX!
mfeco33: telepítés közben add meg a játék főmappáját (Program Files/ EA games/Battlefield 2 általában asszem), ezek után mennie kell, de nem ajánlom, telepítés elött patcheld föl a legújabb patch-et, aztán mennie, de én nem ajánlom a magyarítást
Sziasztok azt szeretném kérdezni ,hogy miért nem sikerül aBattlefield2 magyarositás ? Már több féle képpen is probáltam de nem sikerül .Hatud valaki légyszi segitsen Köszi
Hi.
Online, a BFHQ mért nem jelzi ki az awardjaimat, statjaimat, és miért közlegényt ír mindig, mikor ott világít, hogy őrmesterré lettem kinevezve?:O
Sziasztok azt szeretném kérdezni ,hogy miért nem sikerül aBattlefield2 magyarositás ? Már több féle képpen is probáltam de nem sikerül .Hatud valaki légyszi segitsen Köszi
megvan a battlefield 2 deluxe és alapból 1.2-es valahogy nem lehetne vissza patch-olni?
Nem igazán. Nincs valami lehetőség arra, hogy csak az alapjátékot tegye fel?
Egyébként szerintem 1.41-ig nyugodtan felpatchelheted, javítások nélkül nagyon kiegyensúlyozatlan pár cucc.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.