Hi all! Szert tettem egy BF2 eredetire(hála a kedves osztálytársamnak hehehe) és azt szeretnéém megkérdezni: hanyas patch nél tartunk most? És kb mekkroa aptch mert most szedném leNah választ kösz bb!
Hát, volt hogy egész nap nyomtuk haverokkal Óriási nagy játék! Engem akkor nyűgözött le igazán, mikor néztem az eSport-on a BF2 bajnokságot. Hát az nagyon durva volt Euro Force kieggel nyomták, német-francia meccs volt. A németek nyertek ha jól emlékszem, de nagyon durván küldték 3-as szakaszokban nyomultak, volt egy jelenet mikor egy épület sarkánál az egyik lefeküdt, a második térdelt, a harmadik pedig állt a többi felett és úgy osztották a franciákat Hát akkor szerettem bele igazán. Imádom mikor van csapatmunka. Most Vegast nyomom, zseniális játék az is akárcsak az első része. Taktika, ez a lényeg, még egy CoD4-ben is
Bizony, ha jól felépített csapat ellen játszom a sok magányos farkassal egyetemben, az esély a győzelemre 5-95 oda
Viszont azokat a szervereket utálom, amin nincs jármű, mivel ott csak a gránátdobáló verseny megy
Az az 500 óra feletti dolog azért durva,Gratulálok!Én is singleben kezdtem,ma már inkább a 2142 demoját nyomom....
Hát, volt hogy egész nap nyomtuk haverokkal Óriási nagy játék! Engem akkor nyűgözött le igazán, mikor néztem az eSport-on a BF2 bajnokságot. Hát az nagyon durva volt Euro Force kieggel nyomták, német-francia meccs volt. A németek nyertek ha jól emlékszem, de nagyon durván küldték 3-as szakaszokban nyomultak, volt egy jelenet mikor egy épület sarkánál az egyik lefeküdt, a második térdelt, a harmadik pedig állt a többi felett és úgy osztották a franciákat Hát akkor szerettem bele igazán. Imádom mikor van csapatmunka. Most Vegast nyomom, zseniális játék az is akárcsak az első része. Taktika, ez a lényeg, még egy CoD4-ben is
Sajnos nem játszom már,de azt hiszem oylan 150 óra körül játszottam vele.....de ez nem biztos
Gondolom ranked szervereken nyomjátok, de ha nem akkor persze várom a levéláradatot a szerver ip-kel Netem csak szeptember óta van, előtte kb. 530-540 órát toltam single-ben (+demo nemtommennyi), na meg persze lanpartikon. A régi szép idők Csináltam modokat, elvileg fenn vannak még filecloudon, de nem biztos
Hát szerintem nyugodtan menj külföldi szerverekre is,mert az én általános tapasztalatom alapján szinte mindenki a Q-val kommunikál és ez elfogadott.....szerintem nem kéne,hogy ezért megbélyegezzenek,mivel mint mondtam kommunikálni tudsz,plusz a parancsokat is érted.....
Szerverből én pedig általában arra megyek ami be vált vagy amin sokan vannak.....de ha nagyon lámák akkor persze hogy másik után nézek...
Bizony, ha nagyon kenik akkor én is söprök ezerrel onnan
ööööööööö
Be lehet csillagozni, hogy rangsorolt(vagy minősített ) szerver jelenjen-É meg.Be is jön vagy 2134 már elütöttem vagy 50 órát ezzel a remek játékkal, de igazán nem kommunikálok angolul és parázok külföldi szerverekre úgy rányomulni, hogy ha hozzámszólnak, csak nézek mint a bivaly
Ha hülyeséget kérdeztem bocs, de senki nincs itt a környékemen olyan, aki nyomja a BF2-őt.
Köszi a türelmet.
Hát szerintem nyugodtan menj külföldi szerverekre is,mert az én általános tapasztalatom alapján szinte mindenki a Q-val kommunikál és ez elfogadott.....szerintem nem kéne,hogy ezért megbélyegezzenek,mivel mint mondtam kommunikálni tudsz,plusz a parancsokat is érted.....
Szerverből én pedig általában arra megyek ami be vált vagy amin sokan vannak.....de ha nagyon lámák akkor persze hogy másik után nézek...
ööööööööö
Be lehet csillagozni, hogy rangsorolt(vagy minősített ) szerver jelenjen-É meg.Be is jön vagy 2134 már elütöttem vagy 50 órát ezzel a remek játékkal, de igazán nem kommunikálok angolul és parázok külföldi szerverekre úgy rányomulni, hogy ha hozzámszólnak, csak nézek mint a bivaly
Ha hülyeséget kérdeztem bocs, de senki nincs itt a környékemen olyan, aki nyomja a BF2-őt.
Köszi a türelmet.
Én a helyedben másik szerver után néznék... Ajánlom a TV2-es szervereket. Minden pályához van több szerverük, nagyrészt csapatjátékot játszanak és egész jófejek a norvégok.
A P.b. már megoldottam, kivágni úgy vágtak ki, hogy még csak nem is lőttem, hanem 2 csapattársat felélesztettem.Játszottam már vagy 24 órát és ilyen problémám csak a P.B. és a kis ping miatt volt, de itt, ma reggel egymás után hajigált le a szerverekről(miután egy hangyányit játszottam) az említett hibaüzenettel
Remélem nem kell angolul írkálnom az adminnak
Én a helyedben másik szerver után néznék... Ajánlom a TV2-es szervereket. Minden pályához van több szerverük, nagyrészt csapatjátékot játszanak és egész jófejek a norvégok.
A P.b. már megoldottam, kivágni úgy vágtak ki, hogy még csak nem is lőttem, hanem 2 csapattársat felélesztettem.Játszottam már vagy 24 órát és ilyen problémám csak a P.B. és a kis ping miatt volt, de itt, ma reggel egymás után hajigált le a szerverekről(miután egy hangyányit játszottam) az említett hibaüzenettel
Remélem nem kell angolul írkálnom az adminnak
Hát igen nem árt odafigyelni,bár elég durva dolognak hangzik amit csináltál,nem biztos,hogy megúszod.......
Most merült fel egy olyan probléma, hogy azt írta ki a játék, hogy "túl sok csapattársat öltél meg, ezért a többiek a kiszavazásodról döntöttek" csak az a gáz, hogy kb. fél perc után és még nem lőttem egyet sem
Na, most mi van?
Tegnap játék közben átraktak az amerikaiaktól az arabokhoz és az agyam nem kapcsolt át és el kezdtem hegyre, halomra gyilkolni őket ami után természetesen repültem, de akkor sem kiszavazást írtak, hanem, hogy kinyomott az admin.
Most mi történt, priuszom lett?
Most már nem kér felhasználó nevet és jelszót, hanem egészen eljut a battlefield logóig, de onnan nincs tovább
Ardes, a hsz-d első fele a magyar szerverekre vonatkozott?
Hát én azt mondtam,hogy következtetek,de igen a magyar szerverekre vonatkozott(mivel ha lenne,akkor Gurus lenne)és remélem,hogy lesz!
OFF:Ja és erről a szerver dologról az erre a célra fentartott topicban kuszmákodjunk,de lehet hogy érdemes lenne megkörnyékezni Darthsot ez ügyben,válasz reményében....
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.