Nem a Punk Buster ? Engem az vágott ki folyton... Erről az oldalról le tudod tölteni a Punk Buster frissítést, az talán segít - Katt
aa Mar vgy 6x frissitettem mindent... nemertem miert van ez a BF2142-ben is ezt csinalja...lehet haz inetnetszolgaltato vgy esetleg vmi mas jolene ha mejavulna mert eleg idegesito...de azert thx!!!
Nem jön ma valaki Battlefieldezni ? Nincs kivel Ha jönne valaki ott a profilomnál az msn cím...
En mennek de most per pillanat jatszhatatlan a game...becsatlakozok 1 szerora(teljesen mind1 milyenre...) aztan fel perc utan kidob es aztmondja h az en netkapcsolatom-mal van a baj... de vmikor (10 bol 1 x) Vegigtudok tolni 1 menetet... nemertem h miert van ez vkinek esetleg nemvolt meg ilyen problemaja??
Ezt minden BF2 iránt érdeklődő embernek látnia kell! Ez a videó bemutatja a játék elcseszett hitboxát és kiderül belőle, hogy az ember mögé kell lőni, hogy eltaláld.
A megoldás:
Menj a C:\Játékok\Battlefield 2\mods\bf2\Settings\ mappába és a Usersettings.con nevű fájlban a SettingsManager.floatSet GSDefaultLatencyCompensation nevű sor értékét cseréld ki 0.100000 -ról 1.000000 -ra. Lehet, hogyha nagyobb, úgy mégjobb, még nem próbáltam, teszteljétek le.
Ja ez erdekes dolog azert tele van bug-al a gem de megis sokan jaccanak vele En is meguntam a 2142-zest es csinaltam uj acc.-ot 2 ben es megint tolom
Ezt minden BF2 iránt érdeklődő embernek látnia kell! Ez a videó bemutatja a játék elcseszett hitboxát és kiderül belőle, hogy az ember mögé kell lőni, hogy eltaláld.
A megoldás:
Menj a C:\Játékok\Battlefield 2\mods\bf2\Settings\ mappába és a Usersettings.con nevű fájlban a SettingsManager.floatSet GSDefaultLatencyCompensation nevű sor értékét cseréld ki 0.100000 -ról 1.000000 -ra. Lehet, hogyha nagyobb, úgy mégjobb, még nem próbáltam, teszteljétek le.
Nekem meg van a Battlefield 2 ésa Special Force a másik két kiegészítött is meg akarom venni de nemtalálom egy boltban sem csak ugy ha az alapjátékqal van de az meg már meg van. tudnátok segíteni.
köszi
Nemigazan lehet kapni talan nezd meg kulfoldi oldalakon vgy esetleg
Media Markt vgy Electro World de masban is talan lehet meg kapni!!!
de EA downloader-el is lelehet tolteni de az maceras sztem...
Nekem meg van a Battlefield 2 ésa Special Force a másik két kiegészítött is meg akarom venni de nemtalálom egy boltban sem csak ugy ha az alapjátékqal van de az meg már meg van. tudnátok segíteni.
köszi
Vettem egy ilyet: MaxFighter F-23U
Sehogy sem tudom vele irányítani a helikoptereket.
Hol a hiba?
Kicsit magamba beszélek, de annyire be voltam aggódva, hogy miként szerzek 100 pontot, hogy csináltam 210-et
Igaz kommanderként és egy erős csapatot irányítva.
Úgy, hogy felcserek. Enginer, medic stb., és folyamatosan javítanak meg ilyenek, foglalják a zászlót. Illetve ha commander vagy és jók a csapattársaid akkor is rengeteg pontot össze lehet szedni.
Vagy kevesen nyomják a szervereken ahol keni.
64/64-eseken aki kib@szottul jól keni, az se csinál 100-at se, csak ritkán.
De 200
Úgy, hogy felcserek. Enginer, medic stb., és folyamatosan javítanak meg ilyenek, foglalják a zászlót. Illetve ha commander vagy és jók a csapattársaid akkor is rengeteg pontot össze lehet szedni.
Vannak olyan szerverek ahol le vannak tiltva, vagy egy részük. És ha a leaderek megfogadják a parancsaidat és teljesítik akkor kapsz pontot illetve ha UAV-ozol meg hasonlók, úgyhogy egyfolytába adni kell a parancsokat meg teljesíteni ha a leaderek uavot ellátmányt kérnek. Zárótűz alatt a tüzérséget érted?
Vannak olyan szerverek ahol le vannak tiltva, vagy egy részük. És ha a leaderek megfogadják a parancsaidat és teljesítik akkor kapsz pontot illetve ha UAV-ozol meg hasonlók, úgyhogy egyfolytába adni kell a parancsokat meg teljesíteni ha a leaderek uavot ellátmányt kérnek. Zárótűz alatt a tüzérséget érted?
Az UAV-ot mindenki látja a minimapján, de a teljes képernyős scan-t csak a commander és neked kell spotedezni, vagy bemértézni. aA zárótüzes részt viszont nem sikerült feldolgoznom . Én sztem jó vok parancsnoknak, múltkor is úgy nyertünk és lettem szerver első hogy egy gólyót nem lőttem el.
Én írtam le szarul tehát én egy olyan szerveren marháskodtam, ahol nem volt semmi engedélyezve, se járművek, se zárótűz úgyhogy nem sokmindent tudtam ügyeskedni.
Kérdésem: mit tehetek vezírként a népért ilyen helyen?
Az UAV-ot mindenki látja a minimapján, de a teljes képernyős scan-t csak a commander és neked kell spotedezni, vagy bemértézni. aA zárótüzes részt viszont nem sikerült feldolgoznom . Én sztem jó vok parancsnoknak, múltkor is úgy nyertünk és lettem szerver első hogy egy gólyót nem lőttem el.
A múltkor beszélgettünk a C4 jumpingról:video
Egy kis sniper okosság:B.F.2: S.A.K.
Parancsnokot játszott a múltkor és nemigen voltam valami nagymenő.Kérdéseim:ha UAV-vel vagy mivel mérek vagy vizsgálok a másik módon, kell-e jobb egérgom+bemérvét bütykölni, vagy elég csak méregetni mert a többiek úgy is látják amit kell?
Mit kell olyan pályát tenni ahol se jármű se zárótűz nincs?
Eléggé primitív módon írtam le, remélem azért kihámozza valaki a lényeget.
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.