EB szégyene lenne, ha a portugálok döntőbe jutnának. Másik ágon egy meggyőző Franciao. találkozik az előző meccsen gyenge focit játszó Németo.-gal. Németo. - Wales döntőt tippelek a látottak alapján.
Szép volt, jó volt, köszönöm, ennyi! Azért mindenki legyen kicsit büszke erre a csapatra, mert az előzetes várakozásokat bőven túlteljesítette és az EB eddigi legjobb meccse (HUN - POR) is hozzánk fűződik. Lelkesen mentünk előre, még ha sok hiba is csúszott a játékunkba, viszont a védekezés is csak ritkán hagyott ki, szóval van koncepció a jövőre nézve.
Sajnos nem látom a meccset ...A legkeményebb mérkőzések egyike lesz az Izlandiak ellen az biztos,rengeteget dolgoznak,küzdenek 90 percen keresztül. Bátrabban - (Ronaldo köpnyi-nyelni nem tudott legutóbb Izland ellen .. 2-3 ember röktöm rajta volt),több egyéni teljesítmény....többet mozogni és könyörgöm a hosszúra ívelt labdáknál legyen valaki :D Amiben gyengék az a kapu előtti teljesítményük,legtöbbször nem tudják befejezni a támadásukat, ami ránk nem igaz. Nagyon bízom bennük én is .. jó úton haladunk, fizikálisan ha bírják nem lesz gond én úgy gondolom!
Hajrá Magyarok!!!!
Az eddig meccseken kevés gól esett, de az iramra nem lehet panasz. Én francia végső győzelmet prognosztizálok, de a németeket és a belgákat sem írnám le egyelőre. (Ria, ria, Hungária!)
A szerkesztőségi anyagok vírusellenőrzését az ESET programcsomagokkal végezzük, amelyet a szoftver magyarországi forgalmazója, a Sicontact Kft. biztosít számunkra.