Az Xbox One az új Kinect segítségével minden eddiginél sokoldalúbb módon tudja átmozgatni a játékosokat, és ezt igyekszik kihasználni a Microsoft. Tegnap érkezett az Xbox Fitness bejelentés, ami nem egy játék lesz, hanem ingyenes szolgáltatás, mely a világ leghíresebb fitneszedzőit hozza el a konzoltulajdonosok nappalijába. Az edzők saját videócsatornákkal rendelkeznek majd, amik újabb és újabb felvételekkel segítik a tunya gamerek fizikumának javítását -- vagy épp azon emberek életmódját, akik eleve a Kinectben rejlő lehetőségek miatt vesznek Xbox One-t.

Az Xbox Fitness olyan általam ismeretlen, de a fitneszben jártas olvasók számára minden bizonnyal sokatmondó edzőket vonultat fel, mint P90X (Tony Horton), Insanity (Shaun T), Jillian Michaels és Tracy Anderson. A program a Kinect felvételei alapján értékeli ki a tornázók teljesítményét, és mint fentebb írtuk, ingyenes -- már ha előfizettünk az Xbox Live Gold tagságra, ugyebár. Illetve később, a megjelenése után kell majd érte fizetnünk havonta, hurrá. Az Xbox Fitness még idén karácsony körül elindul, legalábbis a Live által támogatott országokban (nálunk tehát nem), és bár jómagam nem vagyok egy örökmozgó, maga az ötletl tetszik. Vajon Chris is ráharap majd két léböjt-kúra között?

Alant megnézhetitek a hivatalos kedvcsináló videót, és azt a néhány képet, ami a bejelentést kísérte. Vannak rajtuk szép lányok és fiúk.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!