2005-ben, a jelenlegi konzolgeneráció hajnalán a Sony E3-as sajtókonferenciáján bejelentésre került egy bizonyos Killing Day névre keresztelt program. A Ubisoft berkeiben készült játékról nem sok mindent tudtunk meg, hiszen csak egyetlen videót láttunk, az viszont impresszív volt: gyönyörű látvánnyal és csodás, rombolható környezettel kápráztattak el minket.

A Killing Day PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra készült, de valahogy sosem látta meg a napvilágot, a Ubisoft ugyanis nem sokkal a fejlesztés megkezdése után leállította a munkálatokat. Azóta semmit sem hallottunk a programról, s igazság szerint teljesen el is feledkeztünk rólqa, de most úgy tűnik, hogy visszatérésre készül a cím. A PlayStation LifeStyle felfedezte, hogy a Ubisoft kérelmet nyújtott be a Killing Day név lefoglalására, természetesen a játékszoftver kategóriában.

Nem elképzelhetetlen, hogy újra nekilátnak a munkálatoknak, de persze az is benne van a pakliban, hogy egyszerűen csak szeretnék megtartani a nevet -- meglátjuk, mi fog ebből kisülni. Addig is íme az a bizonyos bemutatkozó videó.