Az Alien: Romulus kezd (ha eddig nem volt az) egyre szimpatikusabb lenni, és itt most nem feltétlenül az arctámadós popcornos vödörre gondolunk, hanem arra, hogy érződik rajta az odafigyelés, mintha szívből készítették volna. Erre erősít most rá a legújabb videó, amiben a főszereplők, Cailee Spaeny és David Jonsson, valamint az író-rendező Fede Alvarez is megszólal:

A filmet egyébként hazánkban forgatták, magyar szakemberekkel, úgyhogy érdemes lesz végigülni a stáblistát, mert több magyar névvel is találkozhatunk majd. Az első előzetest itt, a másodikat pedig itt tudjátok megnézni, ha esetleg eddig kimaradtak volna. A filmről több helyen elhangzik, hogy a klasszikus első és második Alien-filmek hangulatát és stílusát ötvözi, ami pedig bizakodásra adhat okot, hogy mind az elsőt rendező Ridley Scottot, mind a másodikat jegyző James Cameront lenyűgözte már.

Legkésőbb augusztus 15-én kiderül, mindez csak reklámszöveg volt-e, vagy tényleg menő az Alien: Romulus - ekkortól látható ugyanis hazánkban. Ti beültök majd rá?