A hivatalos Humble Bundle oldalon elérhető és megvásárolható pakk különlegessége abban rejlik, hogy egy készülőfélben lévő játék alfaverzióját szerezhetjük meg úgy, hogy ezzel jogosulttá válunk minden további frissítésre, tehát a végleges változatra is. A szóban forgó cím egyébként a Voxatron, amely a Minecraft óta ismét slágerré vált voxeltechnológiát használó, remeknek ígérkező old-school platform/shooter. Fő vonzerejét a pörgős lövöldözés-ugrálás és a teljesen szétrombolható környezet mellett a hozzá csomagolt szerkesztő jelenti, amelyben kockáról kockára felépíthetünk bármilyen pályát saját magunk és mások szórakoztatására -- később egyébként ez az alkalmazás olyan modullal fog bővülni, amelynek segítségével már a különféle szörnyeket is magunk hozhatjuk majd létre.





Hogy még vonzóbb legyen a dolog, a srácok beledobtak a csomagba még két remek indie-játékot. Az egyik a Binding of Isaac, a Super Meat Boyt is jegyző Edmund McMillen őrülete, amelyről a PC Guru legutóbbi számában is írtunk, egy igazi kis gyöngyszem, melyhez ráadásul megkapjuk a legfrissebb, halloweeni frissítést is (egy új fejezet és új befejezés, három új boss, egy új, kioldható karakter, két friss zeneszám, 6 új achievement, és rengeteg új cucc). Visszautasíthatatlan ajánlat!



És végül, de nem utolsósorban miénk lesz a Blocks That Matter nevű, többszörös díjnyertes puzzle-játék is, amely igazi kihívást jelent a műfaj kedvelőinek, mindezt ráadásul remek körítésben. Alkotógárdája a mókás nevű francia Swing Swing Submarine csapat, amelyet két korábbi Ubisoft-alkalmazott, William David és Guillaume Martin alapított tavaly augusztusban, ez a (meglepően erős) debütálásuk.



A pakk a Humble Bundle hagyományaihoz híven annyiba kerül, amennyit fizetsz érte – egy kis csavarral. A Voxatront bármekkora összegért megkapjuk (az elvárható minimum 1 dollár, bár ez sincs kikötve), a másik két bónuszcímet akkor, ha a jelenlegi átlagösszegnél többet fizetünk érte, ez a hír írásának pillanatában 4,11 dollár (amúgy a Steamen 4,99 euró az Isaac és a BTM is, a Voxatron pedig 15 euró körüli áron várható) -- tegnap még három dollár alatt volt, tehát érdemes sietni a vásárlással, hiszen vannak, akik 100-200 dodót sem sajnálnak a fejlesztőktől és a két támogatott alapítványtól, lévén a befolyt pénz jó részét ismét jótékony célokra fordítják a szervezők.