A japán Famitsu magazin részletes előzetest szentelt a szigetországban október 10-én megjelenő GTA 5-nek. A híres játéklap persze új, eddig nem ismert infókat is közölt a várva várt Rockstar-játékról.

Ilyen például, hogy a játékos kutyája, aki a dobozon is látható, a Chop névre hallgat, és teljesen testre szabható, akárcsak a többi játékkarakter. Vehetsz neki mindenféle klassz nyakörvet és egyéb kiegészítőt, de nem árt vigyázni az ebre, ugyanis ha nem figyelünk oda rá, el is veszíthetjük.

És ha már szóba kerültek at állatok: a GTA 5-ben 15-féle vadon élő állattal találkozhatunk, melyek egyedi animációkat is kaptak. Illetve várható egy búvárkodós küldetés is Trevorral és Michaellel, akik jetskikkel érkeznek a helyszínre.

A fent olvasható újabb GTA 5 részletek olvastán az embernek akarva-akaratlanul is kedve támad lefagyasztani magát a nyár hátralévő részére, csak hogy minél közelebb legyen a GTA 5 megjelenés. A játék egyébként szeptember 17-én lát napvilágot Xbox 360 és PS3 platformokon, később pedig valószínűleg PC-re is kiadják,l igaz, erről még semmi hivatalos infó nem áll rendelkezésünkre. A GTA 5 gameplay-videó egyébként kötelező anyag mindenkinek.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

GTA 5 -- Megjelenés: 2013. szeptember 17. -- Gépigény: nincs