A 2012-es gazdasági évet pozitívan zárta a kiadó, hiszen 24 százalékkal sikerült növelni a negyedik negyedéves bevételét a tavalyi eredményhez képest, ez számszerűen 1,36 milliárd dollárt jelent. A tisztes összeg a Mass Effect 3-nak és a FIFA 12-nek köszönhető, de a növekvő digitális letöltések is közrejátszottak, amik 98 százalékos ugrást mutattak -- érdemes volt az Origin erőltetése.

A kiadó pozitívan várja a következő évet, melynek első negyedévében legalább 980 millió dollárt remélnek, az év végére pedig nettó 4 milliárd dollár bevételt. Ezen cél elérése érdekében 40 millió dollárral megnyesik a dolgozókra költött összeget, s leépítést (500-1000 dolgozó távozik) hajtanak végre, valamint az eddig már megismert sportjátékok és FPS-ek mellett idén is kapunk egy új Need for Speedet, valamint jön a következő Dead Space.

Az sajnos nem derült ki, hogy mire számíthatunk a két játék esetében, de a pletyka szerint a Need for Speed: Most Wanted 2-t kapjuk meg, a Dead Space 3 pedig a tudathasadásos Isaac kalandját mutatja be egy jeges bolygón.