• Új előzetest kapott a Loki 2. évada
  • Amelyben a címszereplő ismét össze-vissza ugrál az időben
  • És még Sylvie is káromkodik egy sort
  • Október 6-án lesz a premier

Finoman szólva is ingatag lábakon áll az MCU Thanos legyőzése óta, hiszen ha a mérleg két oldalát nézzük, akkor bizony több produktum van abban a serpenyőben, ahol a rosszul (vagy rosszabbul) sikerült darabok foglalnak helyet. Ez leginkább a filmek terén van így, mivel a nagyképernyőre szánt produkciók zöme maximum közepes (Doctor Strange az őrület multiverzumában) vagy épp az alatti (A Hangya és a Darázs: Kvantumánia) szintet volt csak képes elérni, néhány üdítő kivétel (Pókember: Nincs hazaútA galaxis őrzői: 3. rész) mellett. Sorozatos téren valamivel jobb a helyzet (bár mellényúlások azért ebben az esetben is akadnak, lásd Amazon: ÜgyvédTitkos invázió), ám még ezek közül is messze kiemelkedik a Loki, melynek 2021-es első évada kiváló szórakozást nyújtott az Marvel rajongóinak, nem csoda tehát, hogy a második szezon előzetese is rekordot döntött nézettség terén. A nemrégiben értekezett kedvcsináló ugyan sokkalta rövidebb lett annál, ám még így is izgalmas (bár jobbára már látott) képsorokat tartalmaz, íme:

A Tom Hiddleston által narrált előzetesben természetesen ismét az időugrások kapták a főszerepet, miközben a csínytevés istene és Mobius (Owen Wilson) Sylvie (Sophia Di Martino) nyomába ered a multiverzumon keresztül. Az új érkezők (például Ke Huy Quan) mellett értelemszerűen minden korábbi karakter visszatér, még Jonathan Majors is, ami kisebb csodának mondható annak fényében, hogy Hollywoodban már akkor is szokás kispadra ültetni a színészeket, ha a gyanúnak csak az árnyéka rájuk vetül. A teaser csúcspontja, hogy Sylvie-nek még egy káromkodást is sikerül elsütnie (legalábbis majdnem), de persze nem (csak) emiatt várjuk a Justin Benson-Aaron Moorhead (Holdlovag) által rendezett, október 6-án érkező premiert.

Figyelem! Szeptember 4-10. között a Don Pepe weboldalán a "pcguru20" kóddal 20% kedvezménnyel tudtok 26 cm-es pizzát rendelni, az "esport15" kóddal pedig 15% kedvezményt kaptok a 32 cm-es pizzákra.