Új játék készül a Team Meat berkeiben, adta hírül a Eurogamer. Edmund McMillen és Tommy Refenes szerint ambiciózusabb, szabadabb és szórakoztatóbb alkotásnak nézünk elébe -- ugyanakkor a Super Meat Boy beígért 3DS portját elfelejthetjük.

"Azt hiszem, kijelenthetjük, hogy a Super Meat Boy egy igen lineáris játék volt. Nem igazán kukkantottunk ki a dobozba zárt dizájn mögül, most viszont sokkal inkább alapozunk a kísérletezésre. Elég nagy kihívás lesz ez számunkra, de igen okos megoldás is egyben, ami roppant frissnek hat majd a megjelenéskor."

Jól hangzik, na de mi van a 3DS-sel? Nos, akármennyire tetszett a srácoknak a gép, a Nintendo nem bánik túl jól a független fejlesztőkkel.

"Jelentkeztünk 3DS-es fejlesztőknek, de nem kaptunk fejlesztői készletet, így is elég keveseknek van. Legalábbis nekünk ezt mondták, bár lehetséges, hogy hazudtak. Azt mondták, jön majd egy szállítmány, bár lehet, hogy erről nem lenne szabad beszélnem."

Ejnye, kedves Nintendo, hát szabad ilyet, amikor a konkurencia mérföldekkel húz el a fejetek felett a kiváló XBLA és PSN játékokkal?